۱۴۰۰/۱۲/۲۴، ۰۹:۵۸ صبح
صنوبر جان برای دوسه روز بذار جای گرم و تاریک روش هم اب بپاش،هواست باشه خشک نشه روش.بعد س روز بذار جایی که افتاب بخوره
فاطمه هستم

ایده های کاربردی برای هفت سین ۱۴۰۱
|
۱۴۰۰/۱۲/۲۴، ۰۹:۵۸ صبح
صنوبر جان برای دوسه روز بذار جای گرم و تاریک روش هم اب بپاش،هواست باشه خشک نشه روش.بعد س روز بذار جایی که افتاب بخوره
فاطمه هستم
![]()
۱۴۰۰/۱۲/۲۴، ۱۰:۴۱ صبح
۱۴۰۰/۱۲/۲۴، ۱۲:۱۷ عصر
بچه ها من تصمیم گرفتم یه سینی از این مجمع روحی خیلی قدیمیا هست که سنگینه و لبش دالبوره م ش برای جهاز مامانش بوده خدابیامرز داده به ما, میخوام توی اون بچینم هفت سینمونو, یه قاشق گودم داره ملاقه طوریه داره همین جنس و قدیمی بهش گفتمبهم قرض بده برای سمنو, یه چیزی شبیه برای سپی جون میخوام بچینم, سیب و سبزه که تو ی خود سینی میذارم, برای سرکه و بقیه چیزا نظری دارین احیانا؟
![]() • 2015، mona70، nona، Sepi، sims s،
۱۴۰۰/۱۲/۲۴، ۱۲:۳۲ عصر
یوتاب به نظر من خیلی قشنگ میشه،حالا اگه ترمهای رومیزی مخملی داری بندازی تو سینی خوب بشه.امتحانش کن
به شادی بچینی ![]() ![]() • 2015، mona70، nona، youtab،
۱۴۰۰/۱۲/۲۴، ۱۲:۵۲ عصر
مرسی سپی جونم که نظر دادی, راستش خودمم خیلی دوسش دارم, ببین میخوام روی این میز گردا هست یگن میز خاطره روی اونا بذارم, برای اونم.میخوام رومیزی بخرم, موندم از کجا بگیرم, یکی هم اینکه چه اینه ای به نظرت بهش میاد بگیرم؟
منم امسال مثل یوتاب تصمیم دارم تو ی سینی روحی با کاسه های روحی ساده بچینم - بنظرم قشنگ میشه
امیدورام برای هممون سال عالی پیش رو باشه
مسیر جهان دوره گردیست
۱۴۰۰/۱۲/۲۴، ۱۲:۵۹ عصر
اره ندایی عالی میشه دختر
![]()
۱۴۰۰/۱۲/۲۴، ۰۱:۰۱ عصر
ترگل کباب و گوجه با اون تخم شربتی عالی بود
![]()
۱۴۰۰/۱۲/۲۴، ۰۱:۰۸ عصر
ترگل از دست تو
![]() |