۱۴۰۰/۱۲/۲۴، ۱۰:۴۲ عصر
بانوی قصه خیلی عالیه منوت.
منم دعوت کن..
منم دعوت کن..
فاطمه هستم

چه پیشنهادی برای منوی مهمانی من دارید؟
|
۱۴۰۰/۱۲/۲۵، ۰۲:۵۳ صبح
فاطمه
![]() قدمت سر چشم عزیزم ![]() حالا من میام اینجا از شما راهنمایی میگیرم فکرنکنید خیلی زرنگم ها، اتفاقا بشدت موجود تنبلیم تو مهمونی دادن؛ هربار هم رُسم کشیده میشه ! ![]()
| امید رهایی نیست
وقتی همه دیواریم |
۱۴۰۱/۱/۱۵، ۰۵:۲۲ عصر
بچه ها من بابچه همیشه در صحنه سختمه دیگه ریز ریز واسه مهمونی چیزی درست کنم واقعا
تصمیم گرفتم یا قورمه سبزی بذارم فقط یا زرشک پلو با مرغ اگه قورمه سبزی شد که کنارش سالاد شیرازی و ماست و خیار با ترشی اگه زرشک پلو شد بازم ماست و خیار و ترشی و شاید سالاد فصل حالا سوپ بذارم؟ اگه اره چی خوب میشه؟ دسرم از این پاناکوتاهای اماده کاله میگیرم احتمالا گرمش میکنم میریزم تو ظرف اگه تغییری فکر میکنین بدم بهتره بهم بگین لطفا بووواااااااا تشکررررررررر ![]()
۱۴۰۱/۱/۱۵، ۰۵:۳۰ عصر
خیلی هم عالی هست چیزایی ک در نظر گرفتی
بنظرم حتما سوپ رو هم بذار هر مدلی ک برات راحت تره و بهتر درستش میکنی یوتاب جونی اگه میخوای راحت باشی به نظرم قرمه بهتره ،دردسر کمتری نسبت ب زرشک پلو داره
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۱/۱/۱۵، ۰۵:۳۴ عصر
اره نسیمه جونم, زرشک پلوهام خیلی خوب میشه اما سرخ کردن مرغا خودش زمانبره, خورش رو صبح میذارم تا شب کم دردسر تره خخخ
قرمه بذارم هم پس سوپ قرمز و مرغ دار میذارم که هم گوشتی باشه هم مرغی غذا حالا چه سوپی بذارم؟
۱۴۰۱/۱/۱۵، ۰۵:۳۷ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱/۱۵، ۰۵:۳۸ عصر، توسط نسیمه جااان.)
یوتاب جون والا من خودم ۲ مدل سوپ بلدم فقط
سوپ با ورمیشل و سوپ با جو فک کنم جو بهتر باشه ،هرچی دم دستت اومد بریز توش خخخ من کرفس هویج و عدس و سبزی و جو پرک و پیاز و با سینه مرغ نگینی میریزم،خوب میشه
مرسی عزیزم, من با جو پرک درست میکنم همیشه توش له میشه, قلقشو بلد نیستم راستش
![]() با همون ورمیشل میذارم, دستت طلا عسلی ![]() همین الان از بالا دستور رسیدکه زرشک پلو بذار زن ![]() ![]() پس سوپ قرمز دیگه نذارم, ![]() سوپ سفید شیر خوبه؟ با زرشک پلو با مرغ و ماست و خیار چ سالادی خوبه بچه ها؟
۱۴۰۱/۱/۱۵، ۰۶:۰۰ عصر
اره سوپ شیر خیلی شیکه
من باشم سالاد کاهو میذارم
۱۴۰۱/۱/۱۵، ۰۶:۰۸ عصر
مرسی عزیزم که جواب دادی
![]()
۱۴۰۱/۱/۱۶، ۰۴:۱۲ عصر
یوتاب هوس زرشک پلو کردم
![]() |