۱۴۰۰/۱۲/۲۵، ۰۱:۰۵ صبح
نسیمه جون دیشب نبود خونه که شستمشون؛ طفلکه نرمک
|
خونه تکونی
|
|
۱۴۰۰/۱۲/۲۵، ۰۱:۰۵ صبح
نسیمه جون دیشب نبود خونه که شستمشون؛ طفلکه نرمک
کاربرانی که از این پست تشکر کردند• 2015، Hamii99، sims s، Targol، youtab،
لیدان جون رهاش کن، اگه قسمتت باشه خودش برمیگرده
![]() خوب من جاکفشی رو تمیز کردم. به نظرتون حرکت بزنم پرده رو درارم؟؟
کاربرانی که از این پست تشکر کردند• 2015، Almam، sims s، youtab،
۱۴۰۰/۱۲/۲۵، ۰۱:۲۰ عصر
ترگل جون قسمتم نیست انگار البته خیلی هم مهم نیست فقط این صحنه رو باهاتون به اشتراک گذاشتم تا ببینید و بگید تو نمیخواد خونه تکونی کنی.. منم که حرف گوش کن
![]() ترگل تا داغی در بیار خواهر ...
۱۴۰۰/۱۲/۲۵، ۰۱:۳۴ عصر
پری سیما
![]() اقا من دیروز بعدازظهر رفتم اون طرف کلی آشغال و کلیییی تیکه پارها های کاغذ دیواری و حتی اضافات ام دی اف کابینت ها رو با همسر جمع کردیم (البته90 درصدش رو همسر جمع کرد) بعد هم یه جارو کشید و یه تی هم فقط برای کم کردن گرد و خاک کشید منم کلی گچ به اون قسمت بین کابینتها بود با سیم ظرفشوئی کشیدم رفت یه دستمال علی الحساب به در خونه و کمد دیواریها کشیدم اینا خونه تکونی محسوب نمیشه مگه . .
کاربرانی که از این پست تشکر کردند• 2015، Mari90، mona70، sims s، youtab،
۱۴۰۰/۱۲/۲۵، ۰۱:۴۴ عصر
خسته نباشی لیدان
والا حساب میشه ![]() منم چمدون بستم و اومدم خونه مامانم. یه عالمه کار هم مونده بود که به راحتی نادیده گرفتم در خونه را بستم و اومدم خخخ ایشالا بعد از عید خدا بزرگه
ترگل زیاد مایع ریختی
الان هیچ کاری نکن خودش میشوره و کف ها میرن برای پرده سه چهارم پیمونه کافیه ولی کلا پرده خیلی کف میکنه به خاطر جنسش
۱۴۰۰/۱۲/۲۵، ۰۲:۳۰ عصر
مرسی ماری جون. الان کفهاش رفت
کاربرانی که از این پست تشکر کردند• 2015، mahtakhanoum، Mari90، nona، sims s، youtab،
وای ترگل
نپکه خخخخخخمنم یبار یه پتو مسافرتی گذاشتم زیاد مایع ریختم کلا جایی قابل رویت نبود ازبس کف زد بالا .فقط احتمالا یه آبکشی اضافه هم بخواد مری جون خوش بگذره عزیزم
کاربرانی که از این پست تشکر کردند• 2015، mahtakhanoum، Mari90، sims s، Targol، youtab، |