امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
(۱۴۰۰/۵/۱۸، ۰۵:۴۹ عصر)2015 نوشته است: بچه ها کسی از زهره جون خبر داره...هفته اخرشه ندیدمش تو گپ ها...

زهره جون گفت تاریخ سزارینش ۱۸مرداده.ایشالا که نینیش صحیح و سالم به دنیا اومده باشه و بیاد بهمون از خودش خبر بده
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، lili_61، mona70، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جان،مطمئنی برای همسران کادر درمان واکسن میزنن؟این چند روزه همش اطلاعیه خوندم ولی همشون الکی بودن
واقعا دوس دارم همسرم واکسن بزنه،از این استرس هر روزه خلاص بشم

بچه ها من یه اطلاعیه خوندم گفتم شاید به کارتون بیاد...
واکسن های اسپوتنیک و برکت در دوره شیردهی و بارداری منع مصرف دارن
واکسن سینوفارم در دوره بارداری تا ۴۲ روز بعد زایمان منع مصرف داره ولی دوره ی شیردهی مشکلی نداره
آسترازنکا در دوره بارداری با گواهی تایید دانشگاهی تزریق میشه و در دوره شیردهی بلامانع است
امیدوارم مفید باشه براتون ،اینو تو نظام پرستاری اعلام کردن،معتبره
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • *روناک*، lili_61، mona70، Rose، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۱۸، ۰۵:۱۹ عصر)*روناک* نوشته است:
عاطفه فکر کنم منظورش اینه که کته نباشه.یعنی بذاری بجوشه بعد آبشو بکشی و دم کنی.نه اینکه نیمه پخته بخوری...اینجوری که آدم دل درد میگیره
lili منم جفتم قدامی بود. دقیقا همین که میگی برای منم اتفاق افتاد.تو هفته ۱۲ و ۱۳ حس میکردم داخل شکمم یه حرکت هایی میشه اما خوب میگن غیر ممکنه حرکت بچه رو حس کرد تو اون هفته ها.نمیدونم اون حس چی بود..بعدش دیگه چیزی حس نمیکردم تا هفته ۲۲ و ۲۳ و اینا...همش به خاطر جفت قدامیه.نگران نباش.

مرسی روناک جان چه خوب که کسی هست تجربه منو داشته خیالم راحت شد راستش همش نگران بودم نکنه خدایی نکرده مشکلی هست شما و بچه ها که گفتین یکم خیالم راحت شد آخه مامانم از روزی که فهمید باردارم هر بار زنگ میزنه میپرسه بچه تکون نمیخموره!!!!! Big Grin اونروز دکترمم که پرسید ترس وروم داشت اصلا!!!
  • *روناک*، mona70، Nedaa28، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۱۹، ۰۲:۴۷ صبح)نسیمه جااان نوشته است: کژال جان،مطمئنی برای همسران کادر درمان واکسن میزنن؟این چند روزه همش اطلاعیه خوندم ولی همشون الکی بودن
واقعا دوس دارم همسرم واکسن بزنه،از این استرس هر روزه خلاص بشم

بچه ها من یه اطلاعیه خوندم گفتم شاید به کارتون بیاد...
واکسن های اسپوتنیک و برکت در دوره شیردهی و بارداری منع مصرف دارن
واکسن سینوفارم در دوره بارداری تا ۴۲ روز بعد زایمان منع مصرف داره ولی دوره ی شیردهی مشکلی نداره
آسترازنکا در دوره بارداری با گواهی تایید دانشگاهی تزریق میشه و در دوره شیردهی بلامانع است
امیدوارم مفید باشه براتون ،اینو تو نظام پرستاری اعلام کردن،معتبره

نسیم جان همسران کادر پزشکی که باردار هستن. یعنی برای خانوما بود
تا جایی که من میدونم طبق آخرین بخشنامه وزارت بهداشت، سینوفارم برای خانم های باردار تزریق میشه
حالا بخشنامشو پیدا کنم اینجا میزارم
  • lili_61، mona70، Sahraa71، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
بن سای جان من خواهرم پارسال توی عرفان تیروئیدش رو عمل کرد اشتباه پزشکی کردن بدلیل اشتباه پزشکش که میتونم بگم یکی از درجه یک های ریه هست مجبور شد 2 بار دیگه عمل کنه و الان هم مشکل ریه داره اما کادر پرستاریش بد نبودن! خود بیمارستان هم تمیز بود مرتب بودن! در مورد زایمان حدود 7 یا 8 سال پیش دوستم اونجا زایمان کرد میگفت 8 ساعت تو ریکاوری بوده چون تو بخش جا نداشتن البته با زمان کمتر همین مشکل برای خواهر خودمم پیش اومد دکتر غددش هم بشدت پولکی بود! عملشو که کرد بعدش تو همون بیمارستان برای خواهرم مشکل پیش اومد حتی گوشیشو جواب نداد که کادر اونجا به یه دکتر دیگه زنگ زدن من اطلاعات دیگه ای از بیمارستانش ندارم
ولی یکی از دوستام 3 سال پیش تو محب کوثر زایمان کرد من یه شب پیشش بودم خداییش هم تمیز بود هم پرستارهاش همکاری میکردن هر بار صداشون میکردم با احترام میومدن
ولی یادمه یکی از دوستان گفتن سزارین اختیاری نداره اگه طبیعی میخوای به نظرم بیمارستان خوبیه

در مورد واکسن من خیلی تحقیق کردم تو بخشنامه ای که خرداد دکتر رئیسی داده نوشته برای خانمهای باردار که حالت خاص دارن (شاید مثلا کادر درمان یا شغلهای پر خطر) آسترازنکا منع نداره اما اون یکی واکسنها ممنوعه در کل تو بخشنامه نوشته بود تحقیقات برای خانمهای باردار در مورد واکسن کامل نشده!
به نظرم اگه حالت پر خطر و ریسکی ندارین نزنین بهتره این تصمیم شخصی منه اینبار برم پیش پزشکم حتما نظرشو میپرسم
  • mona70، Nedaa28، Sahraa71، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
سلام بچه ها
من امروز ازمایش قند دومرحله ای دارم میدم
از ازمایشگاه یکی میاد ازم خونه نمونه بگیره گفت دوساعت بعد از صبحونه دوباره نمونه خون باید بدی من شنیده بودم باید ما بینش محلول گلوکز بخورم بعد دوساعت دیگه خون بدم اما بمن گفت صبحونه بخور
الان ایراد داره؟

(۱۴۰۰/۵/۱۹، ۱۲:۲۳ صبح)Bonsay نوشته است: بچه ها من یه بلایی سرم اومد امشب
آب دهنم پرید گلوم یهو سرفه خیلی خیلی شدیدی گرفتتم یهو ازم آب خارج شد
رفتم تست دادم و سونوگرافی دکتر گفت آب کیسه آبت کمه
باز استراحت داد بهم
دعا کنین برام، خیلی دعا کنین بخیر بگذره
بیمارستان هم یعنی پر بود از بیمار کرونایی... خدا رحم کنه باز کرونا نگرفته باشم

وای بنسای چه ترسناک
پس منم باید خیلی مراقب باشم چون هفته هامون یکیه مواظب سرفه و عطسه و...
  • 2015، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، شماره مجازی تیندر، ♡بهاره♡
پاسخ
بنسای هندونه هم خیلی خوبه اگه قندت بالا نیس زیاد بخور
  • lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سحر من آزمایش گلوکز دادم . ولی دوساعت نشده حالم بد شد . یعنی به نمونه گیری بعد از گلوکز نرسیدم . که مسئول آزمایشگاه گفت به دکترت بگو حالم بد شد. آزمایش دوساعته بنویسه . قبل و بعد از صبحانه . که اونو انجام دادم
حتما دکترت اینطور صلاح دونسته
  • lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اهان یعنی دکترم گفته این مدلی باشه؟
گفتم لابد ازمایشگاهه گلوکز نداشته منو پیچونده!!
خب خیالم راحت شد
  • lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
1-زهره جون/هفته ۳۹/دختر
۲. روناک/ هفته 38/پسر
3. Nedaa/ هفته ۳۴/پسر
4. 2015/هفته34/ پسر
5. الهام گلی /هفته 33 /دختر
6. کژال / هفته 31/ پسر
7. Sahraa71 /هفته ۳۰/ پسر
8. بن سای/هفته ۲۸/پسر