امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
من اگه ببینم جایی سیرخوارا باهاشون اونطوری برخورد میشه همشون گیج و منگ قطعا اون مهدو رو سر مدیرش خراب میکنم یعنی واقعا تا پای تعطیلیش میرم مگه میشه مادر پدرا بیتفاوت رد بشن این صحنه رو ببینن

ببین صنوبر تو اینترنت هست بزنی لیست مهدای ممتازو میاره
آپشنشاش دو و سه زبانه بودن ( که اصلا کلا غلطه ) آموزش شنا از شیرخواری، ژیمناستیک، اتاق فکر ، اتاق هیجان ، کارگاه نقاشی کارگاه هوش و چیزای دیگه بود و بسری جیزای دبگه که من سر درنیاوردم
همکارم پسرشو تو این مهد گذاشت البته چهار سال پیش که هزینش ده تومن بود ماهی
بعد یک سال و نیم درش آورد میگفت بچه همش خودشو به بیخالی میزنه نره از بس بهش تمرین و کار میدن
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Celin، Sh96.shamim، Targol، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱
پاسخ
نونا جون منم که دوتا دارم. واقعا فکر کنم بهتره نرم سرکار
چقد جاهای مختلفی امار گرفتی Big Grin
بابا من مثل بیسوادها بلد نیستم تو نت مهد خوب پیدا کنم. اینا که گفتی همه ممتازن؟ Big Grin

نونا بیا کیوورد‌های سرچت رو بگو.
  • 2015، Celin، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خوشم میاد قبل اینکه بیام سوال بپرسم بحث باز شده
قبل سوال پرسیدن جواب گرفتم
با این قیمت مهد باز خونه بمونم بهتره با این حقوقایی که میدن
ولی از تو خونه موندن هم کلافه شدم
چقدر افسوس میخورم که چرا دنبال یه شغل آزاد نرفتم الکی الکی جوونی و عمر آدم میره آخر هم یه حقوقی میدن که عملا هیچه

پسرم حدود یک ماهه تو لباس پوشیدن و پوشک شدن و مسواک مقاومت میکنه
به نظرتون بخاطر سنشه که استقلال طلبی رو داره تجربه میکنه یا مشکلی هست؟
به نظرتون مشاوره کار درمانگر نیازه؟اختلال حسی میتونه باشه؟
  • nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل جون نه من گوگل میکنم اما اصل سرچام از همکارامه
بچه ها من یادم رفت بگم ( یهو فکر نکنید ۸ تومن ۱۰ تومن امی ام) من کلا میخوام نهایت اگه مهد هست با ۶ قضیه تموم بشه اگه پرستار باشه تو خونه ۷. واقعا بیشتر ازین نه چون عملا با تایم تحویل و زمان انتظار حساب کردم حدود ۶ تا نهایت ۷ ساعت میتونم سرکار باشم خب درآمدم کم میشه ضمن اینکه من قبل تولد دخترم دو جا میرفتم الان با این وضع فقط سازمانو میرم شرکت رو باید پنجشنبه جمعه برم! خلاصه حساب کردم بلاخره این کار کردن باید کمی بصرفه وگرنه بخوام کل حقوق رو بدم مهد یا پرستار خب قشنگ مثل مادر خوب میشینم خونه هیچکسم دلسوزتر از مادر نیست والا.
البته بچه ها واقعا یکی از اهدافم از برگشت به سرکار بحث مرخصی زایمانه واقعا دریافتیم بیش از حد انتظارم بود. برای همین چون امسال خدا بخواد انتهای سال قصد اقدام دارم گفتم برم یه رخی محل کار بنمایم.

سلین واقعا درسته یه حرفه خوب خیلی بهتر از کارمندیه
نه بابا کاردرمانی اینا نمیخواد اقتضای سنشه سلین فکر کنم . یکم مدارا کن

واقعا یه حرفه خوبه بچه ها نگهداری از بچه. حساب کردم اگر شاغل نبودم میرفتم قشنگ یه مدت دوره و آموزش میدیدم بعد مثلا تو خونه از سه تا بچه نگهداری میکردم
( قبلا خونمون تو یه شهرکی بود یه خانمی خودش یه بچه داشت از سه تا بچه دیگه هم مراقبت میکرد قشنگ درآمد عالی داشتا کلی هممامان باباها تو صف انتظارش بودن)
  • 2015، Celin، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
نونا جان مدارا که میکنم
اما بعضی وقتا به گریه ختم میشه غصه میخورم اصلا طاقت گریه کردنش رو ندارم
دندون نیشش امروز امد بیرون امیدوارم بخاطر همین باشه و آروم تر بشه
  • 2015، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه دیگه سلین منظورم از مدارا هم با خودته هم با پسرت. خودتم اذیت نکن بیخیال تر باش حق داری ادم گریشم میگیره عصبانیم میشه غصه هم میخوره طبیعیه ولی خب همینه دیگه Smile
  • 2015، Celin، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وای چه خوبه بیدارین. من از ۱۱/۵ از دست دخترم خواب ندارم. بیدار شد داااد میزدها. هر کاری کردم که شیر ندم اخرش پنج دقیقه شیر دادم خمار شه گذاشتمش رو پام. دوباره خوابید و منم هزاران فکر تو سرم تا اینکه باز با گریه بیدار شد. بازم ساکت نشد تا شیر دادم. فوری هم قطع کردم و گذاشتم رو پام Sad تا صبح همینه وضعم Sad
هر بارم این دخترم گریه میکنه اون یکی صداش درمیاد. از زندگی سیرم دیگه..

من که اونقدری دارم که اون مهد خفن‌ها رو بگیرم برای دخترهام. فوقش میخواد بشه ماهی ۴۰. مفته
  • 2015، Celin، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جان پرستار رو بهم معرفي كردن، هفت سال پرستار بچه يكي از دوستامون بود.
خوبيه پرستار تو خونه علاوه بر تمام مزايايي كه براي بچه داره (ممكنه معايب هم داشته باشه) كمك به مادر هم ميشه.
من خيلي كار بهش نميدم ولي همينكه بيام خونه ببينم يه جارو كرده باشه يا سينك خالي باشه كلي كمكه به من.
من تو خونه دوربين گذاشتم كه علاوه بر تصوير، صدا هم ميشنوم حتي ميتونم باهاشون صحبت بكنم، اين خيلي خيالم رو جمع كرده.
و در مورد دو زبانه و ... بچه زير سه سال فقط يه دايه مهربون ميخواد كه تر و خشكش كنه، الان آموزشي اصلا قرار نيست ببينه.
حتي من مركز سلامت اول كه زنگ زدم گفت ما يه مادريار داريم كه بچه رو تر و خشك ميكنه و يه كودك يار كه مثل مربي مهد هستند و به بچه آموزش ميدن، ولي براي بچه شما كه زير سه ساله ما، مادريار رو پيشنهاد ميديم.
در مورد گزينه مهدكودك هم من به شخصه اصلا بهش فكر نكردم، چون تايم زيادي سركار هستم و احساس كردم خيلي به بچه سخت ميگذره، براي همين براي من تنها گزينه پرستار بود.
  • 2015، nona، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مونا جان
من قبل عيد كه قيمت گرفتم از دو تا موسسه، گفتن براي 10 ساعت كار، 5 روز هفته، زير 5.5 نميتوني پرستار پيدا كني، براي هر 6 ماه قرارداد هم بايد يه حقوق به موسسه بدي كه براي من درمجموع درميومد ماهي 6.5 با اين پرستارم 6 تومن توافق كردم.
  • 2015، mona70، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آرزو خیلی خوب توافق کردی من ۷ تومن از سلامت اول فقط نگهداری بچه بدون کار خونه و حتی بدون پخت غذای بچه بود که خانم نوری قیمت دادن.
خیلی خوبه آشناست مهم همینه خیلی خیلی خوبه که معرفی شدن وگرنه دوربین بخاطر نقاط کور به تنهایی کاربرد نداره متاسفانه ( بحث قرصای خواب و اشتهاور و اینها …) هرچند این نگرانیا او مهد هم قطعا هست فقط این بخشش که میگن هر کاری بگنن خیلی زود به گوشت میرسه قوت قلب بهم میده
حالا جالبه که همسرم نظرش اینه چون تایم زیادی سر کاریم بچه تو خونه با پرستار حوصلش سر میره ما هم که احازه بیرون بردن بچه رو فعلا حالا حالاها اصلا بهش نخواهیم داد ! اونجا تو مهد حداقل تنوع وسایل دارن محوطه دارن و …
چه میدونم ببینم چی میشه ولی با احتمال خیلی بالا من همون مهدم.
  • 2015، Arezoo1984، Elhamgoli، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان