امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
نونا من با دو تا مرکز صحبت کرده بودم برای دوقلو گفته بودن 8 ساعت بدون کار خونه 6 فکر کنم. البته یادم نمیاد اسم مراکزش چی بود. ولی مهد بخوام بذارم خدایی بیشتر از نفری 5 دیگه خوه پرش 6 نمیتونم هزینه کنم.

بچه ها دارم فحشتون میدم که با یه بچه انقد دستتون بازتر از منه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Arezoo1984، Elhamgoli، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام سلام چقدر جالب منم دیروز تو همین فکرا بودم 
راستش چند روزه دلم بدجور هوای کار کردن داره دوباره, البته شرایط مالی و اقتصادی هم یه دلیلشه اما واقعا روحم داره برای سرکار رفتن پر میکشه, ۱۲_۱۳ سال یه سره کار کردم و الان با هونه موندن حالم خوب نیست, اما به قول همسرم مادرش نمیتونه دایم از پسرم نگهداری کنه چون از ایناییه که اگه سه چهار ساعت پسرم اونجا باشه کلا تو بغلشه یا کنارشهیا و پاشه, طفلی از خودش ثانیه ای دور و جداش نمیکنه, راست یگه دقیقا همینطوره, من کلا نظرم د ۱/۵ تا ۲سال بذارمش مهد ی بحث اجتماعی شدن و تعامل با بچه ها و اینا, به نظرتون چ سنی خوبه برای مهد؟
  • 2015، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها چ قیمت‌های فضایی داره مهد تو تهران  Undecided
فقط برا زیر دو سال این قیمته یا بالای دو سال هم همینه ؟
من دخترم قراره پیش مادرشوهرم بمونه انشاله 
پسرم گردشی بود ی هفته خونه مامانم اینا ی هفته مادرشوهرم
ک مامانم بخاطر ی عملی ک داشته دیگه نمیتونه متاسفانه
پاسخ
یوتاب کلا مهد برای بالای دو عالیه
ولی من مجبورم
الهام افتضاحه Smile بهترین کاره خونه مادر و مادرشوهر واقعا
ترگل کلا سلامت اول یکم گرونه از باقی مراکز چون تعهدهای سفت و سخت تر هم دارن

یوتاب واقعا کسی که یسره چندسال کار کرده خونه نشینی سخته براش اما تو که برنامه دومی نداری بنظرم دو سالو خودت ازش مراقبت کن بعد بذار مهد

الهام جان نه بالای دو‌سالم چون تنوع کارگاهها هست بعضا از شیرخوار هم گرونتره ( نه همه مهدها البته)

واقعا اگر امکانشو دارید تا دو سال رو خودتون مراقبت کنید بچه ها یا مادرتون یا مادرشوهرتون
من خودم از الان دلم خونه بچه رو تحویل کسی بدم چه پرستار چه مربی مهد

بالای سه که برای مهد فوق العادست دیگه
  • 2015، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام
وقتتون بخیر و سال نوتون هم مبارک
شما بچه هاتونو موقع خوابیدن ب پهلو میذاشتین؟ منظورم بدو تولد و ایناس
من بچم دوماه اول کولیک داشت و بشدت گریه میکرد و وقتی میخوابید دیگه میترسیدیم دست بزنیم بهش ک بیدار نشه
از ی طرفم ک کلا از یک سینم شیر میخورد و گه گاه اون یکی رو میگرفت
حس میکنم از پشت سرش ی طرف سرش گرده ی طرفش صافه !
الان نزدیک ۳ ماهشه و من نمیدونم میشه کاری کرد یا نه
خودش درست میشه ینی؟
و اینکه الان دو ماه و نیمه هست و بااینکه چندتا دکتر بردمش و گفتن وزنش عالیه شیرت خوبه ولی همچنان خیلی دلش سینه میخواد
چند روزم هست خوابش خیلی کم شده
نونا جون یبار گفتن تو دو ماهگی انگار دخترشون شیر زیاد میخوردن
اما انقد ک اطرافیان گفتن شیرت بدرد نمیخوره و شیر خشک بده باز به شک افتادم و فردا نوبت دکتر گرفتم
خوابشم خییییلی سبکه
ی هفته ای تقریبا صبح تا شب خواب بود
الان ۵ روزه خونه مادرمم تقریبا اصلا خواب نداره خیلی کیفیت خوابش اومده پایین هر نیم ساعت بیدار میشه و شیر میخواد
شب بهتره ولی
ممنون میشم جواب بدین
  • nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی نونای عزیزم که مثل همیشه راهنماییم کردی, راست میگی واقعا دل خودمم میسوزه Undecided
پاسخ
عاطفه کلا باید از بدو تولد تشک خواب بچه نرم نباشه
بعد هم بچه های شیر مادری چون دو سینه تغذیه میکنن ناخودآگاه سرشون مدام جهت خوابش تغییر میکنه و مشکلی پیش نمیاد اما اگر از یه سینه میخوره ( نباید یه سینه بخوره البته) خودت باید تو خواب جهت سرش رو حتما تغییر میدادی یعنی به پهلو نه ، صاف میخوابوندی سرش رو به سمت راست میچرخوندی دفعه بعدی به سمت چپ. الان هم آخرین فرصتای اصلاح هست حتما با دکتر مشورت کن احتمالا لازم بشه از بالش اینها ایتفاده کنی بعدها اصلاحش خیلی سخت میشه.
حرف اطرافیانو رها کن اگر خوب وزن میگیره شیرت خوبه خدارو شمر به حرفای صد من یغاز توجه نکن. شیر کافی داری چرا شیر خشک بدی بچه خپل و چاق میخوایی درست کنی . یا شیر خودت یا شیر خسک همین.
دختر من نا دو ماه خوب شیر خورد کلا وصل به سینه بود بعد دو ماهگی دو ماه اع*تص*اب شیر کرد
اشکالی نداره مدل تغذیه دخترت خوشه ایه مدام سینه میخوان. ول کن بقیه رو

آره بوتاب چکاریه فکر کردی پرستار تو بگو بهترینش یا بهترین مربی دلسوزتر از من و شماست واسه بچمون؟ عمرا بک ساعت بشینه با شغر و آواز و بازی برای هر وعده غذایی وقت بگذاره
عمرا به نظافتش عین ما اهمیت بده و …
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جان مرسی
همون دکتر اطفال ببرم خودش میگه چکار کنم ؟
پاسخ
با این رقمایی که گفتی تا دو سالگیش به پنجاه میلیون خواهد رسید خخخ 
اره فعلا که خااانه نشینم
پاسخ
عاطفه برای فرم سر نگران نباش
نهایتا فرم سر به ژنتیک برمیگرده و همون شکلی میشه.
از الان هم اگر میبینی یه طرف صاف شده خودت پوزیشن تغییر بده حتی اگر فقط از یه سینه میخوره جاتو عوض کن که سرش بچرخه.
و عزیزم از یه سینه نده چون قرینگی سینه ها بهم میخوره و یکی بزرگتر از اون یکی میشه متاسفانه
حواست به این مسئله هم باشه.
البته کلا قرینه قرینه نیستن ولی اگر این کار را بکنی خیلی تابلو بزرگ و کوچیک میشن
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان