امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
بچه هایی که دارین دنبال پرستار میگردین...کاش پیشتون بودم نی نی های خوشگلتون رو نگه میداشتم،تخفیف خوب هم می دادم...چه خبره ماهی۷تومن پرستار...

یوتاب جان خوبی عزیزم..طفلی م ش چه دوست داره نوه ش رو،به نظرمنم تا دوسال بمون پیش گل پسرت لذت بزرک شدنش رو ببر اگز خیلی مجبور نیستی که بری سرکار.
عاطفه جان مری و نونا درست میگن خودش جات رو عوض کن که هربار از یک سینه شیر بخوره،هم برای فرم سرش هم برای تقارن سینه هات،مامان من همین کار تو رو کزده سر من،الان یک سینه ش تفاوت فاحش داره از نظر سایز بااون یکی. رفتی دکتر دخترت بهش بگو برای فرم سرش راهنمایی ت میکنه.
مامانا من و شوهرم با اصرار اون رفتیم مهمونی خونه عمه همسرم که همه فامیلای نزدیکشون بودن،منکه هیچی نفهمیدم از مهمونی،همش نگران دخترم که کجاست و نیوفته پسرمم همش روپام یادرحال شیرخوردن خودمم تواتاق،بماندحالا از دوروز پیش پسرم تب کرد تب مقاوم ها که اصلا پایین نمی اومذ

دیروز بردمش دکتر دارو داد گلوش ملتهب بود و دکترگفت تادو روز تب داره و سرفه میکنه بعد خوب میشه..بچه م آب شده اشتهاش هم کم شده،مثل گل پسر یوتاب..
منم توی۴۸ساعت گذشته فقط۵ساعت تونستم بخوابم،همش یا پسرم روپامه یا درگیر دخترمم...ازبیخوابی به حدی رسیدم که پلک میزنم پشت سرم تیر میکشه..
فاطمه هستم
Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Mari90، mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
عاطفه جان آره دکترش راهنماییت میکنه
فعلا خودت مدام جهت سرش رو هر دو سه ساعت عوض کن همونطور که مری گفتند
البته دخترت بزرگ شده فکر کنم خودشم برمیگردونه سرش رو یکم کارت سختتره چون تو این سن بچه معمولا تمایل خوابش به یه سمت بیشتر میشه
ولی چون سه ماهشه و اگه عدم تقارن فاخش داره حتما به دکترش بگو میگم احتمالا مثل یوتاب از بالش اینا باید استفاده کنی ( با خفظ نکات ایمنی جهت جلوگیری از خفگی)
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
قربونت بشم فاطمه جونم, اره طفلی خیلی بعد قشنگ گناه داره وقتی پسرمومیذاریم یکی دو ساعت پیشش
الهی بگردم واسه پسرت, میفهممت به خدا, نگران اما نباش پسر منم اب شده بود, زیر چشماسم گود افتاده بود بچم اما برگشت خداروشکر, الهی بگردمواسه خودتم عزیزم, واقعا خدا قوت بهت, کاش دخترتو میذاشتی یه دو روزی خونه مامانت اینا که سبکتر بشه کارت فدات بشم
  • 2015، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
فاطمه آره واقعا هم شغل خوبی بود هم درآمدش خوب بود هم مامان مهربونی هستی حیییییف واقعا
ایشالا پسرت زودتر خوب سه طفلکی Sad
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه جان سلام ببین پسر منم یکم پشت سرش صاف شده بود من قنداقش که میکردم برای خواب و انقدر زیر سرش و اونطرفی که صاف بود بالش میذاشتم که نتونه سرشو بچرخونه, یکماه طول کشید اما درست شد خداروشکر, منم اواخر دو و اوایل سه ماهگی متوجه شدم, از همین الان شروع کن اما به قول نونا جون حواست به ایمنی و دور از نش خفگی احتمالی باشه ها, خیلی هم بهش تند تند سر بزن, ا به دکترشم بگو حتما, نگران نباش درست میشه, شیرت هم ببین کلا علامت اینکه شیرت خوبه یا نه وزن گیری بچس, اگر اوکیه پس خوبه, حرفارو بیخیال, بگو دکترش راضیه از وزنگیریش تمام
  • nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی بابت جواباتون
من ی چیزی رو نفهمیدم ینی چی که جات رو عوض کن به بچه شیر بده ؟
یوتاب جون دختر من هم پشت سرش یکم صافه هم کلا سرش از پشت انگار ی وری شده ی طرفش صافه ی طرفش گرد
از بس ب ی ور شیر خورده
بعد انقدررر تکون میخوره ک نگو
گریه هم ک نگم برات
با بسم الله بسم الله میخوابونیمش
دخترم سینه سمت راستمو نمیخوره پس همش چون از سمت چپ من شیر میخوره تقریبا پشت و زیر گوش سمت راست سرش صاف شده
با قنداق پس ببینم چ میکنم امشب
خیییییییییلی هم شیر میخوره طوری ک نفس نفس میزنه
گاهی شیرو بالا میاره
ترسم بیشتره دیگه
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه با نوشتن سخته توضیحش خخخ
ببین، بچه خوابیده به راست و از سینه چپ شیر میخوره شما هم قاعدتا به چپ دراز کشیدی دیگه، دفعه بعدی خودت برو سمت راست بچه و با سینه راست بهش بده اگر نگرفت از همون سمت راست با سینه چپ برای تغییر فرم سرش میگم وگرنه سینه که نامتقارن میمونه ( یکم سخته ولی میشه)
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مغزم سوخت تا موقعیتو تصور کردم Smile) ولی اخه عاطفه میگه نینیش فق از سمت راست میخوره تنها راهی که به ذهن من رسید خوابیده روی تخته و همینجوری که مری جون گفت ولی خب اگر آدم سمت راست بچه دراز بکشه سینه سمت راست میرسه به دهنش Smile ؟
  • 2015، Mari90، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره عاطفه میدونم چی میگی 
پسر منم همین بو, قنداق که کردی اون سمتی که صاف نیست بذار رو بالش یا نشک پشت  اون سمتی که صافه جوری بالش بذار که نتونه بچرخه 
درست میشه نگران نباش

میشه صنوبری, پسر منم اون‌موقع که شیر خودمو میخورد یه تایمی فقط گردنشو یه طرف میاورد برای خوردن منم میخوابوندم رو تخت خودم اینور و اونور میشدم وگرنه از یکی میخورد 
یعنی قشنگ ژانگولر میزدم تا دو قلپ بخوره, اخرم شیشه رو به من ترجیح داد خخخ
  • 2015، nona، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱
پاسخ
عاطفه سعی کن از هر دو‌سینه شیر بدی ببین منم ده روز اول فقط از سینه چپ میدادم از راست نمیدادم میکفتم بچه هم نمیگیره نوک نداره بعد ده روز خواهر همسرم گفت چرا اینطوری شیر میدی ازونور بده من ملا سینه راست سختم بود افتضاح اما بعد یه مدت عادت کردم دخترمم عادت کرد انفاقا سینه راستم شیرش بیشتره
  • 2015، Mari90، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان