چرا بعضی آدما اینجوری شدن؟
مونا جون منم بودم اگه خودم راضی بودم که هیچی، اگه نبودم حتما مثل شما جواب میدادم
عاطفه جان یادمه شما چند باری خودت هم درگیر عفونت شده بودی، شاید بخاطر طرز شستشو هست... توی بچه این موضوع خطرناک تره... سرچ کن توی اینترنت، فکر کنم روش درست شستشو رو بتونی پیدا کنی...
منظور اینه که اول واژن و لب های واژن رو اول میگیری زیر آب و لابلاش رو قششششنگ میشوری... ترسم نداره... قشنگ باز کن و بشور... و تا جایی که می تونی از همون آبی که از جلوش میریزه، مقعد و آثار مدفوع رو میشوری... بعد دخترت رو می چرخونی و باسنش رو کامل میشوری، من با اینکه پسر بود باز بر می گردوندم و جلو رو آب می کشیدم... همین الانم یه آبکشی کلی می کنم ولی اونموقع هم که باید روی دست میشستیمش، خیلی بیشتر دقت می کردم و وقت می گرفت... شما که دختر هست و باید بیشتر دقت کنی و وقت بذاری و حوصله کنی
هوا هم، خب باید ببینی هوا چطوره... اگه دمای بیرون ۱۸ تا ۲۲ هست برای بچه با یه زیردکمه هم شاید خوب باشه... باید خود دخترت، دما و شرجی بودن و باد و اینها رو مدنظر قرار بدی... اگه خودت با یه مانتو و لباس زیرش و شال گرمته، بچه نهایتا یه دونه آستین بلند و شلوار سبک شاید خوبش باشه... شاید یهو باد بشه و یه لباس ضخیم تر و روکش نیاز شه.. تا یه سالگی همینطوره و سعی کن همیشه چند تا لباس و شلوار و روکش توی کیفت داشته باشی و حالات بچه رو کامل رصد کن... ولی بچه از سرما، سرما نمیخوره بخصوص اگه بهداشت رو رعایت می کنید، با سرما فقط ویروس قدرت فعالیت پیدا می کنه و اگه ویروسی نباشه و بدن بچه هم ایمن باشه، به نظر من خبری از مریض شدن نباید باشه مگر موارد خاص... بخصوص اگه شیر خودت رو بخوره واقعا من معجزه ش رو دیدم، توی اون مدت که شیر میدادم پسرم فکر کنم فقط سر یکی از کرسی هاش یه اسهال خیلی کوچولوی چند وعده ای داشت، وگرنه نه مریض شد نه سرماخورد نه اسهال حتی خودمم جز صفرا مشکل دیگه ای پیدا نکردم... ولی بعدش خیلی راحت مریض میشدم و حتی اگه یادت باشه یه اسهال شدید ویروسی و یه بارم کرونا گرفتیم...
پسر من که یکم موج گرما میاد دیگه لخت می چرخه و نوزادیش که تابستون بود کلش رو ما با زیردکمه و کولر روشن سر کردیم و یعنی اینجور بگم یه دونه عکس خونگی با لباس ازش نداریم و اکثرا زیردکمه اونم با دکمه ی باز تنشه

چون واقعا دقت می کردم که مثلا پی پیش کم یا سفت میشه، ادرار کم میشه، کلافه هست وووو...قدیما بچه رو اینقدر می پوشوندن که بی حال شه ساکت بمونه فکر کنم
کلاه من فقط توی پاییز و زمستون استفاده کردم، جوراب و دستکش هم که اصلا استفاده نکردم... وقتی راه افتاد صندل پوشید باز بدون جوراب می پوشوندم تا یک سال و سه چهار ماهه که شد و دیگه کتونی شد و جوراب پوشوندم...
پوزیشن شیردهی هم:
سرچ کن:
breastfeeding positions
و فیلم ازش ببین قشنگ راه میفتی