موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
(۱۴۰۰/۵/۲۰، ۰۵:۱۹ عصر)Targol نوشته است: رز جان دیدم گفتی به خاطر رفلاکس بچه آغوشی خریدی. خیلی ایده خوبی به نظر میاد برای تو خونه. منم میخوام بخرم، دیجی پر از چیکوهای احتمالا فیکه. میشه بگی چه نکته ای برای آغوشی مهمه؟ نمیخوام میلیونی هزینه کنم. در حد ۵۰۰ مثلا
یه چیز دیگه، تسک آنتی رفلاکس خوبه؟ شیب ۱۲ درجه اصلا به درد رفلاکس میخوره؟
عزیزم نکته ی خاصی نداره جز اینکه چفت و بست هاش محکم باشه و قفلهاش کامل فیکس بشه، و اینکه خودت و بچه هم توش راحت باشید... جاش کامل و راحت قرار بگیره انگار نشسته روی شکم شما... ولی تکیه ش روی آغوشیه... نمی دونم چطور توضیح بدم، بچه لگنش بتونه توی پوزیشن نشستن قرار بگیره نه اینکه سیخ بمونه توش چون هم خسته میشه هم اذیت میشی... بچه رو می بری و روی خودت و همسرت تست می کنی هر مدلی راحت بود خوبه...
همونجا از فروشنده ها درباره ی مزایا و معایبش هم بپرس کمک می کنن...
دور پاش هم نرم باشه و سفت نباشه...
اگه پشت کمر بین شونه هاش یه محافظ داشته باشه، خیلی توی پخش شدن بار کمک می کنه و روی یه نقطه ی کمر فشار نمیاره (مثل همین مدلی که منم داشتم...) این رو حین تست کردنش متوجه میشی که چقدر از بار کم می کنه نسبت به مدلی که کللل فشار روی یه نقطه ی گردن و یه نقطه ی کمر باشه... سعی کن روی گردن نباشه اون بندا و پشت کمر باشه... مدلی که بچه رو بتونی از پشت بذاری برای توی خونه خیلی خوبه و راحت می تونی به کارات برسی... من با چادر چندبار تست کردم حتی از آغوشی راحت تر بود ولی تنها بستنش خیلی سخت بود.... اگه کمک داری که برات ببنده فعلا با چادر یا شال خیلیییی بلند و محکم اگه داری تست کن، اصلا متوجه وزنش نمیشی اگه پپشتت باشه...
چیکوی منم فیک بود... همون موقع که من این رو 250 خریدم، اصلش 1.500 بود... حسابی هم ازش راضی بودم و بعد 1 سال کاملا نوی نو بود با اینکه زیاد استفاده شد... و بارها شسته شد ووو...
این مدل بود:
https://www.digikala.com/product/dkp-287...-amp-dream
تشک آنتی ریفلاکس به نظرم زیاد کابردی نیست... تخت کنار مادری که خریدم، قابلیت جابجایی کفی تخت رو داشت و من راحت همون رو شیبدار کرده بودم و هیچ مقاومتی هم نداشت چون تخت معمولیش بود ولی بعید می دونم بچه روی اون تشک ها بمونه... اگه بمونه هم مدت کمی قابل استفاده اس به نظرم...
توی تاپیک تخت درباره ی تختش گفتم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
اعتبار:
24,870
(۱۴۰۰/۵/۲۰، ۰۵:۳۷ عصر)آیسان 96 نوشته است: منم تشک بازی موزیکال خریدم ولی پسرم خیلی استفاده نکرد به نظرم چیز واجبی نیست
یه چیزی هم که اصلا استفاده نشد وان حموم بود پشیمون شدم از خریدش خیلی هم جاگیره نمیدونم کجا بذارمش
آغوشی هم واسه بچه هایی که کولیک دارن و رو زمین نمیمونن خیلی خوبه
ما هم وان استفاده نشد اصلا... الان ولی هفته ای 2-3 بار میذارم توی تراس و آب و اسباب بازی میریزم و بازی می کنه، با آبش هم گلدونا رو آب میدم و تراس رو می شورم

قشنگ نیم ساعتی سرش گرم میشه و از یه گوشه افتادن وان جلوگیری میکنه...
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
اعتبار:
24,870
(۱۴۰۰/۵/۲۰، ۰۸:۰۰ عصر)(کژال) نوشته است: دوستان این آغوشی ها که میگین منظورتون اون مدلاس که شبیه کولی برعکس هست. تا چه سنی میشه استفاده کرد؟ من همش احساس میکنم پای بچه توش ناراحته.
آخه یه جور پارچه ای هم هست. یه پارچه خیلی دراز که میپیچن و نی نی رومیزارن توش
وای وقتی میگید کالسکه کم استفاده میشه غصم میگیره. من کالسکشو گرون خریدم گفتم دیگه تا 4 سال میشینه?
بعضی مدلا 4 کاره ان و هم از کمر هم از روی شکم میشه بچه رو گذاشت توش، نوزادی هم تا حدود 40 روز میشه چپکی

بچه رو خوابوند توش انگار بغلش کردی ولی دیگه دستت کامل درگیر نیست و می تونی راحت بری بیرون یا کارای ساده انجام بدی... حتی وقتی بیداره...
پارچه ای از همه بهتره و مدلاش خیلی متنوع تره اما من حس کردم نسبت به پولش گرونه... می شد به جاش یه پارچه ی کشسان گرفت و الگوش هم توی اینترنت هست، راحت درست کرد... سعی کردم یه چیزی باشه که بدون خچالت بتونم توی حتی دانشگاه استفاده اش کنم و استفاده هم کردم
کالسکه همینه... منم فکر می کردم 4 - 5 سال از بغل کردن راحت میشم... ولی به دنیا اومد تا 1 سالگی واقعا عصای دستمون بود و با همون 1 سال چرخش غژغژ میکنه... ولی بعدش دیگه ننشست دیگههههه... دائم میخواست توش بایسته و طاقت یکجا موندن نداشت...
حالا که نگرانی، سعی کن با سلیقه نگهش داری که اگه ننشست یا کم نشست بتونی راحت بفروشیش... تخت و کالسکه رو میتونی بفروشی...
بچه ها کریر هم اگه میخواید بخرید، روی ست کالسکه هستش، اگه کالسکه نمیگیرید، صندلی ماشین از بدو تولد می تونید بگیرید، و دیگه کریر نگیرید و همون آغوشی خیلی راحت کارتون رو راه می اندازه... کریر هم 4-5 ماه بیشتر توش نمیمونه... الانم مهمونی خبری نیست آدم بگه بگیرم که دست به بچه نزنن... اینجوری خیلی می تونید صرفه جویی کنید... و وسائلتون رو هم کاربردی بگیرید و خیلی هم ایمن تره که از اول تولد همون صندلی ماشین استفاده کنید به جای کریر... من خودم تا 9-10 ماهگیش کریر استفاده کردم... ولی وااااااای صندلی رو که گرفتم گفتم ای وای من چقدر بچه رو توی کریر اذیت کردم و صندلی چقدر راحت تره، پوزیشن خواب داره که اصلا به درد همون بچه زیر 1 سال می خوره چون بد 1 سال دیگه بیرون نمیخوابید... ولی خب نمی دونستم دیگه... بعدا فهمیدم حیف پول شد...
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
اعتبار:
24,870
۱۴۰۰/۵/۲۱، ۱۱:۱۸ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۵/۲۱، ۱۱:۲۱ صبح، توسط Rose.)
(۱۴۰۰/۵/۲۰، ۰۸:۲۱ عصر)سحر بانی نوشته است: بچه ها من رفتم یه مغازه ای که اغوشیای مختلف داشت چیکو بود سه مدل و اینفنتینو من احساس کردم انفنتینو هم پارچش نرم تره هم جنسش بهتره چیکو یکم حالت برزنتی داشت که فکر کنم عرق کنه هم مادر هم بچه
۷۰۰و خورده ای بود فکر کنم
من اونو گرفتم
آره این مدلم خوب بود، ولی من چون با بچه که تست کردم، اون محافظش میفتاد پشت گردن به جای روی کمر ولی چیکو قابل تنظیم بود و قشنگ مینداختم زیر استخوان کتفم میفتاد و خیلی راحت میشد... 2-3 سال پیش که من داشتم میخریدم تازه توی بازار اومده بود و کامنتی درباره ش پیدا نمیکردم و اینجوری هم تست کردم نپسندیدم و همون چیکو گرفتم... ولی جزو مدلای خیلی خوب بود... دیگه هر کس باید بچه رو ببره تست کنه که میمونه؟ راحته؟ اذیت نمیشه بچه؟
روی کمر هم بسته میشد، وزنی که تحمل میکرد هم بالاتر از چیکو بود...
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
اعتبار:
24,870
(۱۴۰۰/۵/۲۰، ۰۸:۲۹ عصر)Bonsay نوشته است: بچه ها شاید خنده دار باشه حرفم ولی آغوشی پاهای بچه رو باز و پرانتزی طور نمیکنه؟
اگه کولیک و رفلاکس داشته باشه و همش توش باشه پاهاش بد فرم نمیشه؟
همش که نمی تونه توی آغوشی باشه... نگران نباش... حتی اگه ریفلاکسی باشه همون اولا سرجمع یه 14-15 ساعتی رو می تونی بذاریش روی تختش که بخوابه... بچه ی نرمال مثلا 19 تا 20 ساعت میخوابه، از یک ماهگی مثلا 18 سات میخوابه، بچه ی این مدلی حدود 2-3 ساعت خوابش واقعا کمتره... ولی بالاخره همس توی آغوشی نیست نگران نباش... اگرچه حتی بیدار باشه، یه تایمی داره شیر میخوره، یه تایمی میخوای همینجوری غلش کنی... توی خونه آنچنان استفاده ای نداره چون آدم دوست داره همینجوری بغل کنه مگه کاری باشه که بخوای انجام بدی مثلا راهش ببری که بخوابه یا آبی بخوری یا حتی اگه خیلی حواست جمع باشه شاید بتونی آشپزی کنی (من اشپزی هم کردم با آغوشی ولی اصلا یادم نمیاد چطور... الان که فکر می کنم می ترسم... ولی شدنیه... من واقعا تنها بودم و چاره ای نبود... ولی اگه یکی باشه یه وعده غذا هم براتون بیاره توی خونه آغوشی آنچنان لازم نمیشه ما توی بیرون خیلی استفاده کردیم...)
پای پرانتزی هم اگه استاندارد باشه نه نگران نباش... چون راه نیفتاده... اتفاقا پسر من از همه ی کسایی که میشناسم زودتر راه افتاد... 12 ماه و 3 روزش بود خودش دیگه راه رفت... از 40 روزگی واقعا پاهاش رو صاف و محکم نگه میداشت و با کمک دست می ایستاد... عکس دارم ازش که یه روز قبل واکسن 2 ماهگیش ایستاده کنار مبل هستش... از 7 ماهگی دست میگرفت راه میرفت... بچه ها خیلیییی متفاوتن ولی از نظر آسیب نگران نباش... اگه نگرانی از دکترش بپرس... چیز واجبی نیست واقعا... اگه احساس نیاز کردی همیشه می تونی بخری
موضوعها: 0
تشکر Received:
1,534 in 222 posts
تشکر Given: 2,279
اعتبار:
1,534
۱۴۰۰/۵/۲۱، ۱۲:۳۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۵/۲۱، ۱۲:۳۸ عصر، توسط سروناز.)
تا الان که دخترم دو هفتش شده .از این وسایل راضی بودم
ساک حمل.خشک کن زیاد.رابط سینه.شیر دوش برقی.شیشه شیر اونت.فلاکس مسافرتی.آسان شور
این وسایل هم کاربردی برام نداشته و چون زمان استفادش کمه عملا بدون استفاده موند
قنداق سوئیسی.دور پیچ.شیر دوش دستی.
تشکر Received:
2,709 in 516 posts
تشکر Given: 3,776
اعتبار:
2,787
دخترمن آذر یا دی به دنیا میاد به نظرتون دور پیچ واسه بیرون بردنش خوبه یا قنداق سوییسی؟ اگه کاپشن نخوام بگیرم
تشکر Received:
2,744 in 754 posts
تشکر Given: 2,040
اعتبار:
3,022
به نظرم برای بچه های فصل سرد قنداق فرنگی لازمه نه قنداق سوئیسی.
تشکر Received:
1,323 in 293 posts
تشکر Given: 1,165
اعتبار:
1,325
سروناز دورپیچ رو من هنوز استفاده میکنم.به عنوان زیرانداز یا مثل پتو و ملحفه روش میندازم...پرکاربرد.
Seti هم دورپیچ هم قنداق فرنگی بگیر.