امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
سلین جون با دستم میدم قاشقام نود درصد سیلیکونن رنگای مختلف امتحان میکنم
تنوعم دارم خدایی میبینم مثلا سوپ نخورد میرم عدسی میذارم نهورد نیمرو نخورد پنیر موزارلا نخورد ماست میوه ای نخورد خریره نارگیل
دیگه بخدا تو یه وعده بیشتر از اینارو نمیتونم تست کنم

الان اوتمیل نخورد نشستم دارم پنیر خالی میدم میخوره خب پنیر به کجاش میرسه آخه

دندونم داره درمیاره ولی آخه نمیشه چیزی نخورد که
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Celin، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
درکت میکنم واقعا رو اعصابه
تا یه کم وزن میگیرن دندون در آوردن میاد وسط
موز بزار یخ بزنه با پودر بادام یا نارگیل و خرما میکس کن مثه بستنی شاید خنک باشه لثه اش رو آروم کنه بخوره
  • 2015، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وای نونا نترکی کلی به اون گاو خندیدم.
چی بگم ولله. همه راههایی که به ذهنم میاد رو امتحان کردی. فقط شما هیچ وقت به زور متوسل نمیشین. من گاهی میشم Big Grin
پاسخ
سلین جون باشه ، والا ترگل بخدا همسرم دیشب گفت خیالم راحته شیرتو میخوره گفتم گاو هلشتاینم دیگه تو این سن جوابگوی بچه نیست بچه ده ماهه که با شیر مادر سیر نمیشه مدام از خواب پا میشه. باز شیر خشک قند و چربیش بالاست دیر هضمه نگه میداره.

ببین زور اصلا به دختر من جواب نمیده صورتشو برمیگردونه ازت با هیچ اسباب بازی و صدایی تا وقتی بدونه قضیه غذاست برنمیگرده سمتت. یا با دو تا دستش دهنشو میگیره. اوتمیل نخورد. عدسی نخورد پنیرا رم همرو تف کرد. هندونه نخورد. نیمرو یک سومشو با دستم دادم خورد یک ساعت ریخته بودم رو میزش فقط بازی بازی میکرد یه اپسیلونشو سمت دهنش نبرد
  • 2015، Celin، Targol، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
نونا جون ماهم تو همین وضعیم.کلا تا ۹ ماهگی وزن اضافه کرد بعد اون تا الان ۱۳ ماهشه فقط ۴۰۰ گرم زیاد شده.دو سه روز درمیون یکم غذا میخوره شیر خوردنشم کمتر شده.فقط ماست و پنیر و سیب میخوره در روز.
  • 2015، Celin، nona، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وای بچه ها این بحث غذا داره منو روانی میکنه
هر روز سوپ و فرنی میپزم ولی همش میریزم دور
هر روووز دقیقا
حالا امیدم به اینه که میگین کوچیکه فعلا بچه ام
فقط شیر میخواد یعنی قاشق میذارم رو لبش لثه هاش یه جوری محکم میبنده که نگو
اصلا تو مخم نمیره که چه جوری یه بچه ای میگن ۱۰ قاشق میخوره
خیلی ناراحتم
شبا تا صبحم شیر میخواد
حس میکنم اعصابم واسه این مرحله قوی نبوده
متاسفانه دیشب دیگه با زور قاشق هل دادم تو دهنش !! میدونم خیلی بیشعورم
دست خودم نیس

در همون حین غذا دادن اگه لنگه دمپاییمو بیارم نزدیک دهنشو باز میکنه که سریع بخوره
ولی قاشق نههه
  • 2015، Mari90، nona، Targol، شماره مجازی تیندر، مینو
پاسخ
شمیم و ندا واقعا کم آوردم الان دو هفتست اینطوری شده اصلا یه مدت بود قشنگ غذاشو میخورد ادا نداشت الان قفل قفله. ندا من الان ناهارم ریختم دور عدس پلو با مرغ بود. نیمرو و اوتمیل جو و موز ،و ماست و موز و همرو ریختم دور از صبح فقط هندونه خورده خانم. منم لج کردم شیر نمیدم بهش

شمیم ماست خالی پنیر خالی هندونه موز سیب اینا رو فقط میخوره!!!!!
  • 2015، Nedaa28، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نداجان پسر منم همینه...باورکن جوری زبونش رو می یاره جلو و نمیذاره قاشق بذارم دهنش که لجم میگیره منم به زور میکنم دهنش...من اصلا بد نیستم...بالاخره باید بخوره خب...
پسرم بالاخره یه دندونش دراومد.الهی هفته پیش علایم امیکرون داشت و خیلی اذیت شد...همون حین دندونش هم دراومد...
نوناجان همینا رو هم که میخوره خوبه بذار بخوره.سیب زمینی نمیدی بهش؟سرخ کرده شاید خورد.من دخترم که خیلی بدغذا بود میدادم میخورد درواقع تنها چیزی که همیشه میخورد همین بود
فاطمه هستم
Heart
  • Nedaa28، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
فاطمه جون نمیخوام به سرخ شده عادت کنه زوده آخه نه ماهشه. سیبزمینی سرخ شده خدایی هیچی نداره آخه Sad مجبور شم واقعا احتمال داره بدم. حالا شب براش پاستا درست کنم ببینم میخوره!!!!!
  • 2015، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا دمی گوجه دوست نداره؟
میفهمم چی میگی. چقد بده وقتی بچه‌ها لج میکنن.
ولی من فهمیدم از بچه‌هام بچه‌ ترم. یعنی جوری که من لج میکنم از اونا بدتره Sad یا وقتی با هم بازی میکنن اسباب بازی همو میگیرن اونی که اسباب بازیشو داده بیخیاله میره یه چی دیگه ورمیداره، من اینور حرص میخورم چرا دادی به اون یکی.
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان