امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
سروناز جون تبریک میگم عزیزم.ایشالا که قدم نی نی براتون پر از خیر و برکت باشه و حال جفتتون خوب باشه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • *روناک*، lili_61، Roshanak7367، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوستان من فردا آزمایش ادرار دارم. برای عفونت. حتما باید ناشتا و اول صبح برم؟ یا میشه وسط روز برم؟
  • lili_61، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سروناز جان تبریک میگم به سلامتی بارتو زمین گذاشتی ایشالا از این به بعد همش خیرو خوشی باشه
  • lili_61، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سروناز جان عزیزم مبارک باشه ایشالا.
قدمش پر از خیر و برکت باشه براتون
  • atefehjjjjjjj، lili_61، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۲۰، ۰۷:۵۳ عصر)(کژال) نوشته است: سروناز جون انشالله قدمش مبارک باشه و سالم و سلامت باشید هر دو?
چند روز نی نی رو نگه داشتن تو بیمارستان. چون منم این عدم تطابق رو دارم.
کلا فضای اتاق عمل و زمانش رو برامون بگی خیلی عالیه?
عزیزم یه شب تو بیمارستان نگهش داشتن و دو شبم تو خونه دستگاه گرفتیم.زردی دختر من یهو خیلی بالا رفت تا حدی که دکترا گفتن شانس اوردیم خونش رو عوض نکردن .حواستون به زردی خیلی باشه.همون روز سوم که غربالگری هست زردی رو چک میکنن .متاسفانه یه متخصص اطفال که هیئت علمی هم بود ما رو اشتباه راهنمایی کرد .گفت بستری نمیخواد و فرداش یهو زردی رفت بالای ۲۰.
فضای اتاق عمل هم خوب بود تقریبا ۶ نفر تو اتاق بودن .کل عمل هم شاید ۱۵ دقیقه طول کشید .نی نی رو گذاشتن کنار صورتم .تو ریکاوری هم کمتر از یکساعت بودیم .همونجا نی نی شیر خورد و اوردنمون تو بخش
  • (کژال)، 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۲۰، ۰۸:۱۴ عصر)Bonsay نوشته است: سروناز جان مبارک باشه قدمش پر از خیر و برکت و شادی باشه براتون
اگه تهران بودی میگی کدوم بیمارستان زایمان کردی و راضی بودی یا نه؟
بعد قبلش دکترت بهت گفته بود میتونی طبیعی زایمان کنی یا اونم تشخیصش سزارین بود؟
بنسای جان من تهران نبودم.ولی از بیمارستانم کلا راضی بودم یه اتاق خصوصی دستم بود و میتونستم دوتا همراه داشته باشم.شوهرم کلا پیشم بود که خیلی تو روحیم تاثیر مثبت داشت.
من از اول سزارین اختیاری میخواستم.برای بحث بیمه دنبالش بودم که با دلیل اجباری بشه که بیمه پول برگردونه ولی دکترم گفت حتی اگر لگنت هم کوچیک باشه تو بیمارستان اول میزارن درد بکشی و بعد میبرن سزارین.کلا فقط بریچ بودن و یه سری نامه از پزشک های هیئت علمی رو واسه سز اجباری قبول داشتن.

(۱۴۰۰/۵/۲۰، ۰۸:۱۷ عصر)سحر بانی نوشته است: سروناز جون به سلامتی عزیزم ممنون از توضیحاتت
میشه بگی تو بیمارستان چیا لازمت شد؟و اینکه چرا کیسه ابت پاره شد یعنی کار خاصی انجام دادی به خودت فشار اوردی؟
برای خودم شورت سرجی فیکس خریده بودم که اصلا نمیشد استفاده کنی کوچیک بود.خود بیمارستان بهم شورت و پوشک بزرگ داد .ولی خودت هم ببر .کلا خونریزی من کم بود و از فرداش نوار بهداشتی گذاشتم.کمپوت گلابی برده بودم با کافی میکس.دمپایی و این چیزا رو هم خود بیمارستان داد.و وسایل شخصی مثل مسواک و شونه و... که خودت ببر.من لیست وسایل خودم رو نوشته بودم و صبح زود که میخواستیم بریم بیمارستان شوهرم از روش ساکم رو پر کرد.اگه لیست نبود تو اون موقعیت کلی چیز فراموش میشد.

واسه کیسه آب فشار خاصی وارد نشده بود مثل روزای قبل بودم.فقط صبح روز قبلش حالت تهوع شدید داشتم اما بالا نیوردم.و اینکه عصرش یه خبر استرس زا شنیدم که میگم شاید بی تاثیر نبوده.ولی خب میگم قبل از این خبر حالت تهوع داشتم که انگار نشونه شروع درد زایمانه.
  • (کژال)، atefehjjjjjjj، lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
من تو این گرما شربت زعفران و گلاب با شکر فراوان میخواد
ظلمههههه
  • 2015، lili_61، mona70، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من هم امروز سونوی 32 هفته انجام دادم و وزن نی نی 2100 بود. کم نیست؟
راستی شما هم تو بارداری هموگولوبین خونتون پایین اومد؟ من قبلا همیشه اکی بودم. الان خیلی پایینه.
  • 2015، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال برای منم پایینه، از اول دارم قرص آهن میخورم
  • (کژال)، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه کژال جان.خیلیم خوبه.اگه تغذیه و استراحتت خوب باشه هفته ای ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم به وزن بچه اضافه میشه.شما ۶.۷ هفته ی دیگه وقت داری.
  • (کژال)، 2015، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 64 مهمان