امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
من همش استرس دارم نکنه سیر نشه نکنه شیرم کمه، همش میگم خداکنه غذا خور بشه راحت شم
بعد میام اینجا میبینم شما چقدر عذاب میکشین واسه غذا دادن به بچه هاتون
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنون رز عزیز که برام نوشتی
یه مدت کوتاه انقدر لجباز شده میدونم از دندونه ،اما خوب من چند روزه ذهنم درگیره طاقتم کم شده

شییشه رو که شکست خودش بدو بدو رفته دستمال آورده داده دستم به زبون خودش گفته بریم جارو برقی بیاریم
از حق نگذرم پسر بد و خرابکاری نیست اما کنجکاو و پر انرژیه
هر چیزی رو باید تست کنه
دوست داره آشمزی بکنه؛ با غذاساز و همزن کار کنه؛ ماشین لباسشویی روشن کنه، ظرف از ظرفشویی دربیاره ؛تا من دستمال دستم بگیرم بدو بدو میره دستمال میاره یه اسپری آب هم داره به قول خودش فوفو میزنه تمیز میکنه ؛جارو خونه هم که با ایشونه
کاری نیست نخواو انجام بده Big Grin
آشپزخونه دوتا طرف پنجره است کابینت دیواری کم داره با هر چیزی هم که کابینت رو میبندم یاد میگیره باز میکنه Undecided

تو خونه دوتایی هستیم وابسته است وگرنه باباش باشه یا بریم خونه مامانم یا پارک و....اصلا با من کار نداره یادش میره منم هستم

کل دوست داره بره بیرون این دو سه روز هم بخاطر هوا تو خونه بوده کلافه شده

برای از پوشک گرفتن هم نظرم این بود دوره رویا نوری رو بگیرم ولی فکر میکردم زود باشه
شبا پوشکش خیس میشه مخصوصا که خیلی آب میخوره
اما روز تقریبا بازه جز خواب ظهر
اما وقتی میگه جیش تا ببرمش دستشویی خودشو خیس کرده

نظرم این بود اول از شیر بگیرم بعد پوشک چندتا دکتر دیدم گفته بود زیر دوسال زوده

چندبار به تستش کردم رنگا رو بلده
مثلا خوراکی گذاشتم زیر آجر خونه سازی بهش گفتم زیر قرمز فک کنم یه چیز خوشمزه است سریع رفته سراغ رنگ قرمز
اما تو بازی که میدونه هدف شناخت رنگه با شیطنت رنگا رو اشتباه میده بهم
بهش میگم آبی، سفید میده خودش هم میگه نه نه نه یعنی اشتباههه
  • Nedaa28، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آره زیر 26 تا 28 طبق نرمال زوده (برای پسرا حتی 28 کفش حساب میشه)، ولی یه وقت میبینی بچه آمادگی داره... منم 2 از شیر گرفتم ولی هنوز پوشک میشه...
من دوره ی هاجر سجاد رو گرفتم و توی کتاب تربیت جنسیش هم اشاراتی داره (در مورد خود از پوشک گرفتن نه، در مورد تربیت جنسی در از پوشک گرفتن)
خیلی خوبه که اینقدر مستقله... بدون که تنها نیستی خواهرم Smile میگنننننننننن این بچه ها بزرگ می شن آروم میشن Smile الله اعلم Smile

نونا جون شما چون دخترت مشکلی نداشته شاید باعث شده این حس رو داشته باشی... ولی برای من نوعی واقعا واقعا غذا خور شدنش (حتی کم)، موهبتی بود که ما رو از ریفلاکس نجات داد... البته 6 ماهی طول کشید اما بالاخره تموم شد... و ما تونستیم یه نفس بکشیم...

----------------------------------------------
ولی بچه ها تو رو خدا اینقدر تمرکز روی غذای بچه نکنید... بچه ها در کشور و خونه ای که قحطی زدگی نداره، گشنه نمی مونن... همونی که می خوره براش بسه... چه یه لقمه چه 10 لقمه... این غذا درست کردن دائمی تا 1 سالگی هست، توجه رو بردارید و فقط محیط و غذا رو فراهم کنید و بذارید خودش بخوره... اگه بزرگتره از معجزه ی فینگرفود غافل نشید... بعد از 1 دیگه غذای سفره می خوره و همه چیز بهتر میشه...
از یک سالگی هم هر چی بزرگتر هم میشن حجمش کمتر میشه و ما سر یک سال واقعا حجم غذاش نصف شد!!!! هر چی بیشتر توجه کنید، آسیب بیشتری به بچه وارد میشه چون می فهمه چقدر حساسید... و این خیلی بده... همین امروز یکی اومد بچه ی 3.5 ساله داشت که می گفت هم پوشک میشه و هم باید یکی بهش غذا بده و خیلی اذیت می کنه... مدیر اونجا دقیقا همینا رو گفت (من از حرفاش حس می کنم روانشناسی خونده بود چون واقعا به انواع مشکلات بچه ها مسلط بود و مثل یک متخصص حرف می زد)... گفت توجه رو نباید با غذا از شما بگیره.. توجه رو از غذا بردار، زمان دیگه براش حسابی وقت بذار... داری توجه توی غذا رو می گیری باید یه جایی جبران کنی تا او بدونه که توجه رو از طریق غذا نمی تونه بگیره، ولی توی اون زمان دوتاییتون توجه عالی می گیره...
و بعدش هم گفت تا اردیبهشت اگه درست شد می تونید اگه جا داشتیم بیاید ثبت نام کنید، اگه نشد نمی تونیم بپذیریم چون باعث پسرفت بقیه ی بچه ها هم میشه... چه توی پوشک چه بحث غذا...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Yalda_aa، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل من کمی آب میریزم زرده و ماست با ارد و‌موز و جوی دوسر و کمی شیره انگور یا خرما

هنوز سفیده ندادم ببینم این ماه دکتر چی میگه ماه قبلم یادم رفت بپرسم‌معمولا از نه ده ماه میشه کامل داد فقط سفیده کم کم باید تست بشه
  • Celin، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها اگه درست یادم باشه هر ماده ی غذایی رو با تست 3 روزه میشه داد... اصلا دیگه اون بحث زرده از فلان سن یا سفیده از فلان سن مطرح نیست... البته رفرنس های ایرانی آپدیت نشدن...
  • Arezoo1984، Celin، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رز جان واقعا بچه ها باهوشن بفهمن رو چیزی حساسی دقیقا همون کار رو میکنن
سر غذا اصلا جلوش ضعف نشون نمیدم اگر نخوره میگم مامان نمیخوری شروع به جمع کردن میکنم بیشتر اوقات با اعتراض برمیگرده که چرا جمع میکنی و میگه من به به
اما اگر اصرار کنم اصلا نمیاد

پشت کارت واکسن هم مرز بندی رو برداشتن زیر یکسال جز نمک همه چیز رو مجاز کرده
شکر اما هست!!!!
اما بعضی از پزشکا هنوز به سیستم قدیم جلو میرن
  • nona، Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وای ما هم همینطوره!!!!
منم چندین بار پیش اومده که نخورده و من با گزارش دادن که مثل اینکه شما گرسنه نیستی، خودم لقمه رو گذاشتم دهنم... اگرچه که حین و بعدش قشرقش داشتیم اما بعدش خودش فهمیده اگه گرسنه باشه باید بخوره وگرنه سفره جمع میشه و اگه لقمه آماده باشه و لجبازی کنه، لقمه ای نمی مونه... منم می دونم که اگه داره غذا رو رد می کنه، گرسنه نیست و اصرار نمی کنم... یه وقت می بینی یه بشقاب رو کامل می خوره، یه موقع در کل روز واقعا شده دو تا لقمه ی نون و پنیر یا بعد از کروناش، به خدا 3 روز فقط نون خالی دوست داشت بخوره!!!!!!!! ولی اصلا توجه نکردم... به قول یوتاب که گفت خیار چی دارههههههههه... منم می گفتم نون دیگه چی داره که فقط اینو می خوره... ولی دیدم من خودمم حالم از بوی گوشت بهم می خوره... گفتم او هم حتما یه تغییراتی در بدنش ایجاد شده و باید بذارم هر جور راحته سر کنه تا این روزا بگذره...

کلا مسائلی که مرتبط با رشد و سلامت و تکامل بچه اس ما نباید اصرار کنیم... بچه باید بدونه که هر موقع پی پی داشت باید بره دستشویی، سر وعده های غذایی باید خودش رو سیر کنه... نه نیازی به منت کشی و اصراره نه تنبیه و پاداش... جدیدا میگن حتی برای از پوشک گرفتن هر روز ستاره ندید...
اصلا در خیلی از کارها توی بچه ها اصرار نتیجه ی عکس داره... هر چی بگیم سلام کن سلام کن، می بینی بچه توی 15 سالگی هم سلام نمی کنه، اما اگه ببینه خودت دائم به هر جا وارد میشی سلام می کنی، مسلما یاد می گیره... درباره ی همه ی مسا
  • Celin، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رز حتی عسل؟ ماهی؟ شیر گاو؟ دکترم اینا رو گفت نده
سلین من تا حالا به کارت واکسنشون نگاه نکردم Big Grin
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وای بچه ها شماها که پسر دارین و میخونم دلم میریزه...
مطمئنم پسر من سختتر از گل پسرای شما خواهد شد...
خدا به دادم برسه واقعا...
  • Celin، nona، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جان نترس عزیزم تا ۳۰ سالگیشون سخته بعد خوب میشن

ترگل جان پشت کارت واکسن پسرم نداره
اما تو مطب و بهداشت دیدم
عسل زیر یکسال کلا ممنوعه بخاطر بوتولیسم گاها هم میگن تا ۲ سال؛
شیر گاو تو غذا اشکال نداره اما من چون خودم به شیر حساسم تا یکسالگی به پسرم ندادم
ماهی و بادوم زمینی و میگو و....بقیه مشکلی نداره
  • nona، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان