امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
(۱۴۰۱/۱/۲۱، ۰۵:۵۲ عصر)Targol نوشته است: رز حتی عسل؟ ماهی؟ شیر گاو؟ دکترم اینا رو گفت نده
سلین من تا حالا به کارت واکسنشون نگاه نکردم Big Grin

نه عسل که منع عمومی داره تا 1 و بعضا تا 2 نمیدن... بخاطر خودشم نیست بخاطر سالمونلاست که بدن بچه نمی تونه مقابله کنه باهاش... کلا زیادم استفاده نمیشه ولی مثلا تخم مرغ یا گوشت رو نباید منتظر سن بود... منظورم غذاهای روتینه که طبق مطالعات قدیمی، میومدن و رده ی سنی مشخص می کردن....

شیر گاو هم باز یه چیز استثنایی هست... اگرچه در مقدار کم میشه از 6 ماه شروعش کرد، ولی در کل بخوام بگم، دلیل عدم معرفیش گذشته از بحث آلرژن بودن، یه بحث دیگه اس که اگه قبل از 11-12 ماهگی شروع بشه، چون شیرخشک و شیر مادر آهن خیلی بالاتری دارن و غذای اصلی بچه ی زیر 1 سال، بصورت شیر هست، باعث ایجاد کم خونی توی بچه میشه... وگرنه طبق اون مطالعه ای که یه بار گذاشتم، کلا غذاهای حساسیت زا هر چی زودتر شروع بشن، ریسک آلرژی زا شدنشون کمتر هم میشه...مواردی مثل توت فرنگی و بخصوص کره ی بادوم زمینی، گندم و.. توی اون مطالعه بررسی شده بود... اگه بچه ها حساسیت های لاکتوزی داشته باشن مسلما شرایطشون متفاوته و دیرتر باید شروع کنن... چون دیگه اون آلرژی زایی رو نشون دادن...

ببین این الان یه مقاله ی ساده شده از همین موضوع معرفی در سنین پایینتر آلرژن هاست:
https://solidstarts.com/starting-solids/allergies/
حالا رفرنس های همین مقاله رو هم نگاه کنی بخصوص اونهایی که مال آکادمی متخصصین آمریکاست، مشخصا در مورد معرفی زودهنگام تر مواد آلرژن صحبت کرده...

بخوام از این مواد استثنایی مثال بزنم، مثلا باقلا هم همینه... به دلیل مخفی بودن فاویسم در بعضی از بچه ها و شایع بودنش در ایران، کلا منع کردن... کلا چند تا ماده ی استثنایی هست که به دلیل شرایط خاص اقلیمی یا عوارضی که دارن، ممنوع هستن... اما این رده بندی که در ایران رایجه، بر اساس اینکه مثلاااا معده و روده ی بچه قابلیت هضم اینها رو نداره برنامه ریزی شده واقعا دیگه انجام نمیشه... یا اینکه مطالعات قدیمی که میگفتن ماده ی آلرژن رو نباید تا 1 سالگی داد (دلیلش رو نمی دونم) طبق مطالعات دقیق رد شده (همون مقاله ی آکادمی بر روی آلرژن ها بخصوص کره ی بادام زمینی)

ماهی هم بله میشه داد... فوق العاده هم خوبه بخصوص ماهی های چرب مثل سالمون... (ولی کوسه هم چربه ولی مثلا جیوه ش مثل ماهی تن بالاست و اصلا خوب نیست که اینا دیگه حالت های استثنایی هستن و باید موقع شروع غذا مطالعه کنیم که چیه که کلا ممنوعه)

البته بچه ها شما خودتون تصمیم می گیرید چی بدید یا ندید... من فقط دارم در حد اطلاعات خودم اینجا به اشتراک میذارم... باز خودتون هم مطالعه کنید و از پزشکان آپدیت بپرسید... خیلی وقتا پزشکا چون خودشون بچه ندارن یا بزرگ شدن، دیگه دنبال آپدیت کردن نیستن یا می چسبن به موارد تایید شده... ولی خب ما والد هستیم، دیدمون مثل دید پزشک نیست... خودمون میریم دنبالش و تحقیق های مفصل تری می کنیم... چون بحث بچه مون وسطه....
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Celin، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
به سلامتی امروزم ناهار و شام دخترم لب نزد یعنی حتی یه قاشق و من در بی اعصاب ترین و غم انگیزنرین حالت ممکنم Sad
  • Nedaa28، Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا شما که همیشه ریلکس بودی تو این موارد اوون اولا رو یادمه یعنی...

ولی دلم برای دختر نازت رفت که گفتی دستاشو میگیره جلوی دهنش Smile
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه صنوبر من سر غذا کلا ریلکس نیستم چون خودم بدغذا بودم. اوایل از دو تا ۴ ماهگی سر کم شیر خوردن حرص خوردم حسابی یکروز هم حال خوب نداشتم بعدش غذای کمکی اما غذای کمکی رها کردم از هفته دوم سوم به بعد واقعا نمیخورد جمع میکردم بدون حرص خوردن. خوبم شده بود تو ماه هست و نه اما الان تو ماه دهه صنوبر دو‌ماه دیگه من برمیگردم سر کار ایشونم باید غذای سفره بخوره الان وقت اع*تص*اب غذا نیست. بچه اینقدری با شیر رشد کافی نمیکنه حداقل من شیرم کفاف نمیده خودشم که کلا کم شیره.

تازه کجاشو دیدی روشو ۹۰ درجه برمیگردنه به سمت دیگه محکمم لبشو فشار میده خدای نکرده تا قاشق دستته رها نمیکنه این حالتو. امروزم که گریه به این ادا اصول اضافه شده
اما بد دعواش کردم یعنی قاشقو پرت کردم رفتم نشیتم پشت لپتاپم کارامو بکنم حتی خودمم حمومش نکردم قهر بودم شیرم نمیخواستم بدم که معنی گرسنگی رو متوجه شه ولی خب دلم سوخت. از فردا مجبورم رویه بی خیالی رو در پیش بگیرم مجدد
  • Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱
پاسخ
رز جان چيزي كه در مورد شير گاو گفتي ميخوام بدونم اينكه جايگزين شيرخشك بشه، چون منبع آهن كمي داره، باعث كم خوني ميشه؟ يا خوردن شيرگاو مانع جذب آهن موجود در شيرخشك ميشه؟
  • Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نمیشه وقتی بچه‌هاتون غذا نمیخورن ولی اسباب‌بازی و لوازم خونه رو خوب می‌خورن، شما هم غذاها رو به شکل اسباب و وسیله‌ی خونه در بیارید و پرت کنید جاهای عجیب غریب؟ شاید اونا رو از اونجاها بردارن بخوردن.
  • Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه سنی جان قشنگ فرق وسایل و غذا رومیدونن
  • Rose، Targol، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ستی جان پسر من قاشق خالی رو تا ته حلقش فرو میکنه ولی اگه یه نقطه روش غذا باشه نمیبره تو دهنش
خیلی زرنگن
  • nona، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
(۱۴۰۱/۱/۱۶، ۱۱:۰۱ صبح)nona نوشته است: آرزو خیلی خوب توافق کردی من ۷ تومن از سلامت اول فقط نگهداری بچه بدون کار خونه و حتی بدون پخت غذای بچه بود که خانم نوری قیمت دادن.
خیلی خوبه آشناست مهم همینه خیلی خیلی خوبه که معرفی شدن وگرنه دوربین بخاطر نقاط کور  به تنهایی کاربرد نداره متاسفانه ( بحث قرصای خواب و اشتهاور و اینها …) هرچند این نگرانیا او مهد هم قطعا هست فقط این بخشش که میگن هر کاری بگنن خیلی زود به گوشت میرسه قوت قلب بهم میده
حالا جالبه که همسرم نظرش اینه چون تایم زیادی سر کاریم بچه تو خونه با پرستار حوصلش سر میره ما هم که احازه بیرون بردن بچه رو فعلا حالا حالاها اصلا بهش نخواهیم داد ! اونجا تو مهد حداقل تنوع وسایل دارن محوطه دارن و …
چه میدونم ببینم چی میشه ولی با احتمال خیلی بالا من همون مهدم.

نونا جان من الان با همین خانم نوری صحبت کردم. گفتن مادریار دوقلویی با غذای بچه ۶/۵. فکر کنم با توجه به محل زندگی عددهای مختلف میگن. به ما که وسعمون نمیرسه کمتر میگن Smile)
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام به همه 
دیشب یک سره بدون وقفه ای از ساعت یک تا ۷:۴۵ پسر جان بیدار بودن و نق زدن 
گاهیم جیغ و گریه 
خدایا بچه انقدری چقدر باید زجر بکشه اخه واسه دندون؟؟؟!!!!!
صبحانشم نخورد, دیروزم ناهارشو سه قاشق خورد در حد ۱۰ سی سی ام اب گوشت و سبزیجات 
تازه صبحانش زرده تخم مرغ بود که عاشقش بوده 
الانم شیرشو از مقدار هرروز یک سوم خورد و با گریه خوابید 
اومدم روش خواب گریه تا خوابو انجام بدم دلم نیومد بچم داشت ضعف میکرد 
...

بچه ها دو تا سوال 
اینکه تا چند تا دندون این وضعو دارن, ایا تا اخرین دندون همینه یا فقط چندتای اوله؟
یکی هم اینکه مامانایی که بچه هاشون بزرگترن یا همسن پسر منن (۹ماه) چجوری بردید تخت و اتاق خودشون؟
و اینکه پسر من روی پا خیلی خوب میخوابید الان ۲۰ روزی میشه لگد میزنه با چشم بسته.و گریه که بلندم کن بلندشم میکنم باید ببرم روی تخت خودمون تو بغلم باشه بالا پایین کنم نشسته تا بخوابه, خیلی اینجوری بده, دستام داره از کار میوفته, صبح و ظهر و شبم نداره
  • nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 24 مهمان