امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
نونا جون دخترت امروز بهتر غذا خورد؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona
پاسخ
ترگل امروز حتی پنکیکم نخورد خوابیده
منتظرم بیدار شه قرصشو بدم
کامل قفل شده اپسیلونم نمیخوره
  • Targol
پاسخ
(۱۴۰۱/۱/۲۳، ۰۳:۴۵ عصر)nona نوشته است: ترگل امروز حتی پنکیکم نخورد خوابیده
منتظرم بیدار شه قرصشو بدم
کامل قفل شده اپسیلونم نمیخوره

عزیزدلم. شیرو بده حتما. لج نکنی تو هم؟
  • nona
پاسخ
شیرم.ز یاد نمیخوره که اتفاقا میگن نباید شیر داد ترگل بالای نه ماه اگر اشتهاش کم شده شیر دادن زیاد هم غلطه ولی دقیقا نمیدونم چکار کنم فعلا
پاسخ
ای جااانم بگردم براش 
کاش زودتر بگذره بچه انقدر اذیت نشه طفلی 
...
اخه ازمایشاش زیاده بخاطر مشکل زمان تولدش باید چک بشه 
اسم ازمایشگاه رو میگی لطفا بهم بپرسم ازش؟
  • liyane، nona
پاسخ
(۱۴۰۱/۱/۲۳، ۰۴:۲۹ عصر)nona نوشته است: شیرم.ز یاد نمیخوره که اتفاقا میگن نباید شیر داد ترگل بالای نه ماه اگر اشتهاش کم شده شیر دادن زیاد هم غلطه ولی دقیقا نمیدونم چکار کنم فعلا

وای اینام برن بمیرن یه حرف درست نمیزنن. بچه من شیر نمیخوره دارن خودشونو تیکه تیکه میکنن نههههه شیر تو اولویته. حالا این طفلک میخواد شیرشو بخوره میگن اگه غذا نمیخوره ندین؟؟؟ فقط با بچه‌های ما دشمنن Smile)
  • nona، youtab
پاسخ
راست میگی ترگلی 

من کلی جا خونده بودم سفیده تخم مرغ و مرکبات و گوجه فرنگی برای بعد از یکساله 
کلی هم دلیل و برهان داشتن همه 
الان میگن بدین همه چی جز همون نمک و شکر و عسل

بچه ها دو تا سوال 
اینکه تا چند تا دندون این وضعو دارن, ایا تا اخرین دندون همینه یا فقط چندتای اوله؟
یکی هم اینکه مامانایی که بچه هاشون بزرگترن یا همسن پسر منن (۹ماه) چجوری بردید تخت و اتاق خودشون؟
و اینکه پسر من روی پا خیلی خوب میخوابید الان ۲۰ روزی میشه لگد میزنه با چشم بسته.و گریه که بلندم کن بلندشم میکنم باید ببرم روی تخت خودمون تو بغلم باشه بالا پایین کنم نشسته تا بخوابه, خیلی اینجوری بده, دستام داره از کار میوفته, صبح و ظهر و شبم نداره
[/quote]

بچه ها لطفا این سوالای منو هم جواب میدین؟
  • nona، Targol
پاسخ
در مورد دندون هر سری مثل اولین دندون بوده مال پسرم.فقط من یاد گرفتم تو اون شرایط چی کار کنم همین راحتتر گذشته.
من اول روزا تو اتاقش گذاشتم بخوابه تا عادت کنه به تختش.چون جای تنگ نمیتونه بخوابه هی میچرخه ابعاد تخت اومد دستش راحت شدم.بعد شبا تا یک ساعتم بقلش بودم بعد دیگه میرفتم.
  • nona، Targol، youtab
پاسخ
یوتاب جان آزمایشگاه سعید پاسداران روبروی بانک مرکزی

ترگل والا به خدا اول میگن اولویت زیر یک سال شیره بعد میگن اگه غذا نمیخوره شیرم نده بخدا موندم دکتر خودم که گفت شیرو بده
  • Targol، youtab
پاسخ
مرسی شمیم عزیزم Heart
منم ظهرا گاهی میذارمش رو تخت خپدش اما مثلا هفته این ۴_۵ بار 
از امشب میخوام ببرم اونجا بخوابه, من نمیتونم بذارمش برم چون جدیدا اقا شیر شب خور شده
مرسی 
بچه ها بازم بگین از جدا کردن اتاقاشون لطفا

منم یکی از مشکلاتم اینه که پسرم به جای بزرگ عادت کرده خیلی ام وول میخوره توی خواب, بعد اینکه بلد نیست وقتی بیدار شد خودش بخوابه و این خیلی بده باید بلندش کنیم راه ببریم یا روی پا قبلا میذاشتیم تا بخوابه 
من اطلاعاتم درمورد خواب واقعا ضعیفه بچه ها, پیجی, سایتی رو میشناسین در مورد خواب درست راهنماییم کنه؟

مرسی نونای عزیزززززززممممم Heart
بذار زنگ بزنم ببینم با ما قرارداد انلاین داره
  • liyane، nona، samin**، Sh96.shamim
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان