امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
چه بحث آهن داغ شد!
حالا جالب اينه كه خودم يك هفته ايي دارم به اين موضوع فكر ميكنم.
من ادزوفر ميدم به دخترم... چند روز پيش يه مطلبي خونده بودم كه بچه هايي كه موقع گريه نفسشون بند مياد و سياه ميشن از كمبود آهنشونه.
دختر من كه كلا كم گريه ميكنه اين حالت هم خيلي خيلي كم پيش مياد براش و خيلي خيلي كوتاهه ولي همه ش فكر ميكنم نكنه آهن خونش كمه؟!
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • liyane، nona
پاسخ
من واسه پسرم کلی قطره ی آهن تست کردم،فقط سیدرالو خورد.از لیپوزوفر متنفر بود.
  • liyane، nona
پاسخ
(۱۴۰۱/۱/۲۴، ۱۰:۰۳ صبح)liyane نوشته است: نونا جون گفت از چه نظر ليپوزوفر نده؟
من ليپوزوفر فورت ميدم ولي در حدود يه ماه قبل ازمايش cbc دادم يه مقدار سطح اهنش پايين بود
دكترش گفت روزي دو سي سي بده
ميگم اگه جذبش پايينه منم عوض كنم
فليپ يا سيدرال بخرم

ایانه جون ویسشو دارم گفت بی خاصیت ترین آهن موجوده جذبش هیلی پایینه فقط و فقط خوش طعمه برای همین محبوبه گفت فلیپ درسته ۷ میلیگرمه اما یک سی سیش کافیه کافیه. دکتر دخترمم مدام میگفت فلیپ فقط یک سی سیش کافیه 
عوضش کن خداییهم من دوره ا

من دوره ای که فلیپ استفاده میکردم هم دخترم اشتهلش بهتر بود هم وزن خوب میگرفت

حالا بچه ها نظر دکترای خودتون مهمه من فقط مشکل دخترمو گفتم که بعدا مامانی براش پیش اومد مثل من دورس نشه
خدایی دکتر دخترمم بعد اینکه فلیپو عوض کردم هر کاه میگه فلیپ بده من اصرار داشتم نمیخوره لیپوزوفر بنویس فعلا که عوضش کردم گوش شیطون کر حداقل یه ذره فذا خورد
دکتر صادقی الان سه تا مکمل داد گفت فقط ده روز استفاده کن مکمل کفت شرایط خاصه الان چون شرایط دخترت خاصه استفاده کن تا افت وزن پیدا نکنه شما هم از استرس دربیایی. بعدم با اینکه همه پستاش در مخالفت شیر شبه کفت بده دو سه بار عیبی نداره مخصوصا که غذا نمیخوره بعدم باز با اینکه مخالف دادن غذاهای میکس و ایناست گفت احتمالا الان به هر نوع دونه ای که زیر لثش میره خساس شده یه چند روز خیلی نرم بده نیاز نیست دوران بیماری یا اع*تص*اب غذا قوانینو‌رعایت کنی، گفت ابمیوه بده تو ابمیوش پودر ۴ مغز بریز، کنحد و خرما هم یادت نره

یوتاب برادرم نیم ساعت پیش زنگ زد اونام یه بچه بی خواب دارن طفلیا Smile برای همین دیر به دیر جوابمو میده
گفت شیر شبو بده اون خرابی دندون بیشتر برای بچه هاییه که مدام شیشه دهنشونه و میخوابن گفت نه اینکه بی ضرر باشه اما بچه ای که گرسنه هست اولویت سیر شدنشه فقط صبح پا میشه قبل فذا مسواک بزن شبم مسواک کن
کفت اگه اب کنار دستت بود میتونستی بعد شیر شب با دست خیس رو دندونش بکش یا اب بخوره کمی اما اگه خوابه نیاز نیست

گفت شیر خشک بیشتر آسیب میزنه تا شیر مادر اما اونهم برای بچه هایی که مدام چندین بار میخورن نه در حد یکی دوبار. گفت جنس دندون ژنتیکه تا این مسائل ولی نه اینکه بهداشتو رها کنید اگه دو بار مسواک شه خراب نمیشه

الهام جان dr-farshid-sadeghi
بچه ها تبلیغ نبودا من فقط جون دوستمون از کار دراومد گفتم نظراتشو هرچند از قبلم بدون اینکه بشناسمش فالوش میکردم فعلا که تلفنی بیشتر از دکتر خضوری برای دخترم وقت گذاشت Smile

آرزو‌ من که فکر میکنم آهن دخترم با ویتامین دیش پایینه که هم بدخوابه هم کم اشتها
حالا گفت بین ۶ تا ۱۲ ماهگی همه بچه ها مجدد باید آز تیرویید و خون رو بدن این ماه میدم ببینم چه خبره
  • 2015، Arezoo1984، Celin، liyane، Rose، youtab
پاسخ
مرسی سلین عزیز, مینو عزیز, نونای عزیزم...
من بگم از تجربم با قطره های اهن, خب پسر من از بدو تپلد داره میخوره دیگه, به خاطر مشکل زمان تولدش 
اولش بیمارستا یه قطره داد بهمون اپردیم یادم نیست اسمشو اما قشنگ مزه اهن میداد بعد دیگه منم نمیدونستم که برای اینکه بهتر بخوره همسرم از داروخانه پرسیده بود یه قطره خوشمزه بدین اونم لیپوزوفر داد, تا شش ماه میخورد که از دادم اهنش پایین بود, نه خیلیا اما پایین بود از حد نرمال, دکترش گفتچی میدی گفتم لیپوزوفر گفتنه سیدرال بده فقط, جذبش سریع و بالاست, نیازی هم نیست بین شیر و قطره فاصله بندازی, اخه با لیپوزوفر باید یکساعت قبل و بعدش شیر نمیخورد که خب خیلی سخت بود زیر شش ماه, دیگه الان سه ماه بیشتره دارم سیدرال میدم, حالا هفته دیگه ازمایش داره ببینیم چجوریه نتیجش 
  • 2015، Celin، liyane، nona
پاسخ
نونا جونم دیشب خ ش وسطی زنگ زد بدویین بیاین واتس اپ تصویری, رفتیم دیدیم خ ش بزرگه و همسرش, از اونورم م ش و خ ش کوچیکه هستن خونشون, گفتم چی شده لابد... بارداره, گفتن اره, نه هفتشه, وااای انقدر ذوق زده ام هاااا, میگفت به خاطر عملیه که دکتر اقا حسینی کرده, و طبیعی باردار شده, اما به خاطردوری راه و معطلی زیاد رفته پیش دکتر ساسان حشمتی که دکتر خ وسطیه, صدای قلبم گوش داده الهی کر وکی ده, حالا سه هفته یگه میره غربالگری اول, 
وای بچه ها توروخدا براش دعا کنین این یکی بمونه, این بار هفتمه, به دعا و انرژیتون احتیاج داره واقعا...
  • 2015، Celin، Mari90، mona70، nona، poon3h، Sufii
پاسخ
سلین جون من پرینامکس شیردهی میخوردم الان دو ماهه نمیخورم همینه به سرگیجه و ضعف رسیدم عالی بود عالی واقعا
وااااای چه عالی یوتاب جونم ایشالا که بمونه براشون حتما میمونه مبارکه عزیزم Smile منتظرم مامان شه تو دهنشو بری سرویس کنی بگی آب دادی؟ شیر دادی؟ غذا دادی؟ Smile

دکتر حشمتی هم معروفه خیلی ایشالا که براش همه چی عالی پیش بره
  • 2015، Celin، liyane، youtab، ندایا
پاسخ
اخ گفتیییییی 
اره واقعا منم منتظرمممممم خخخخخخخ 
این قسمت زنداداش کینه ای خخخخخخخ
  • liyane، nona، ندایا
پاسخ
يوتاب جان خيلي خوشحال شدم چشم قابل باشم دعا ميكنم حتما
بچه ها با حرفاي شما من امروز ميرم اهن ميخرم حالا يا سيدرال يا فليپ . اخه الان تهران نيستم . شمال هم داروخانه هاش سليقه اي عمل ميكنن و معمولا هرچيزي خودشون دوست دارن ميارن اونجوري نيستن كه كامل و تكميل باشن.
نصف شيشه ليپوزوفر فورت دارم هنوز ولي به قول مامانم دو روزم اهن بچه تكميل باشه دو روزه
  • 2015، nona، youtab
پاسخ
یوتاب جان مبارک باشه به سلااامتی
ولی ته تهش چقدر قلبت مهربووونه که با اینکه زیاد این خ ش رو دوست نداشتی بازم براش خوشحال شدی این خیلیی برام قشنگ اومد.قدر قلب مهربونتو بدون ان‌شاالله همیشه همینقدر زلال و پاک باشه قلبت
  • 2015، nona، youtab
پاسخ
قربونت بشم لیانه عزییییییز و مهروووونم, وای شما با دل مهربووونت در اولویت دعایی  Big Grin Blush
صنوبر جاااانم پس از دل خودت خبر نداری که همیشه با حرفات حال منو خووووب میکنی...
راستش دوسش که دارم, خب مثل خونوادمن واقعا, اما خب رو مخ و اعصابمم میره خیلی اوقات خخخ اما جدا خیلی دلم میخواد بچش صحیحو سلامت دنیا بیاد  Heart
  • 2015، liyane، nona، صنوبر۷۱
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان