امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لوازم ضروری سیسمونی
درباره ی دورپیچ و قنداق و... من خودم اصلا احساس امنیت باهاشون نداشتم و نگرفتم و اصلا روی سرویس مسافرتیش بود، نخواستم...
ابدا هم نیازش حس نشد، زودم کوچیک میشه، از اونور زیاد هم بیرون نتواهید رفت (الان بچه ها رو ببینید نونا جون رو ببینید چند بار بیرون رفته، یوتاب، لیانه، ترگل، بیان بگن ببینید چقدر میشه بعد اومدن بچه بیرون رفت)... اگه کریر داره راحت همه کار می تونید بکنید و روش رو با یه پتوی نوزادی می تونید بپوشونید... کرونا خیلی خیلی توی کاهش هزینه ها میتونه کمکتون کنه... خیلی وقته کسی سیسمونی نمیبینه الانم اگه کسی خواست ببینه بخاطر کرونا بپیچیدش? خیلی راحتتتت? چون هزینه ی بچه فوق العاده زیاد شده... الان هزینه کنید و استفاده نشه دلتون میسوزه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، nona، Seti69، Sh96.shamim، آیسان، سروناز، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۲۱، ۰۱:۴۰ عصر)Seti69 نوشته است: دخترمن آذر یا دی به دنیا میاد به نظرتون دور پیچ واسه بیرون بردنش خوبه یا قنداق سوییسی؟ اگه کاپشن نخوام بگیرم

کلا کاربردشون متفاوته
من هر دوش رو گرفتم
قنداق فرنگی که برای بچه های فصل سرد لازمه. قنداق سوییسی تو خونه استفاده میشه
برای مدتی که بچه گردن نگرفته خیلی خوبه. دوستم میگفت تا 5 ماهگی عصای دستش بوده و بچه رو تو همون بغل میکردن که تنش راحت تر باشه
  • nona، Seti69، Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
Rose نوشته است:درباره ی دورپیچ و قنداق و... من خودم اصلا احساس امنیت باهاشون نداشتم و نگرفتم و اصلا روی سرویس مسافرتیش بود، نخواستم...
ابدا هم نیازش حس نشد، زودم کوچیک میشه، از اونور زیاد هم بیرون نتواهید رفت (الان بچه ها رو ببینید نونا جون رو ببینید چند بار بیرون رفته، یوتاب، لیانه، ترگل، بیان بگن ببینید چقدر میشه بعد اومدن بچه بیرون رفت)... اگه کریر داره راحت همه کار می تونید بکنید و روش رو با یه پتوی نوزادی می تونید بپوشونید... کرونا خیلی خیلی توی کاهش هزینه ها میتونه کمکتون کنه... خیلی وقته کسی سیسمونی نمیبینه الانم اگه کسی خواست ببینه بخاطر کرونا بپیچیدش? خیلی راحتتتت? چون هزینه ی بچه فوق العاده زیاد شده... الان هزینه کنید و استفاده نشه دلتون میسوزه...

سلام به همه
رز عزیز کاملا درست میگی
من از روزی که پسرم مرخص شده به جز دکترا و غربالگریا و تستا و اینای خودش ۲بار رفتیم خونه عمش و مادرشوهرم
هفته پیشم همسرم دیگه دلش برام سوخت بچه رو گذاشت پیش مادر شوهرم در خد ۳.۴ساعت رفتیم بیرون یه شامی خوردیم همین
یه بارم جمعه پیش رفتیم عبدول اباد ۲ساعته برگشتیم
راستش من قول دادم به خودم که تا عید پسرمو نبرم ببیرون تا جون بگیره
بااین وضع کرونا و دلتا و ... واقعا دلمم نمیاد ببرمش
راستی ما تصمیم گرفتیم یه ننو از این دست سازا براش بگیریم هم برای رفلاکس خوبه هم پسرم عاشق تکون دادنه
بعد پیدا نکردیم همسرم خودش موقت براش درست مرد تا پیدا کنیم خوبه نخریدیم اصلا یک دقیقه هم نمیمونه توش!!!
بعد من فکر میکنم تو کالسکه هم نمونه پسرم البته تست نکردم
خوب شد نخریدیم و اشنامون داد بهمون
اوناییکه نخریدین به تظرم صبر کنین تا نی نینیتون بیاد ببینین اهلش هست یا نه بعد هزینه کنین

راستی من نمیدونم قنداق سوییسی کدومه
اما یه چیری بیمارستان موقع ترخیص داد نونا جون حالا بهتر میدونه احتمالا
ببینین عااااالیه
من غصم شده کوچیک شه ببراش چیکار کنم
تو همون شیر میخوره عمده بغل کردنش با اونه
خیلی خوبه
رفتم تو سایت و پیجی هم که روش خورده اما باز نکرد هیچکدومو میخواستم سایز بزرگشو بگیرم
چیزی شبیه نون باگته که بالاش خالیه و جنی ابری ضخیم داره و روش پارچه نخیه با دوتا بند پهن اطرافش که میشه بست
واقعا چیز به درد بخوریه
  • (کژال)، Nedaa28، nona، Rose، Seti69، Sh96.shamim، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
قنداق فرنگی مثل کیسه خوابه.واسه بچه های فصل سرد لازمه.ربطی به امنیت بچه نداره.تو کریرم اگه بخوای رو بچه پتو بندازی زیرشم باید یه چیزی بذاری که گرم باشه و ممکنه از کناره ها بازم هوا بره داخل و بچه سردش شه ولی قنداق فرنگی این مشکلو نداره و کلاهم داره که کل نیاز بچه رو رفع می کنه چون واقعا اوایل نمیشه کلی لباس تن بچه ی ۳.۴ کیلویی کرد.
  • Nedaa28، nona، Rose، Seti69، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
نمی دونم پسر من آخر بهار دنیا اومد... اصلا همون زمستون هم نمیشد لباس زیاد تنش کرد یا پتو و اینها اصلا و ابدا قبول نمی کنه...

ولی توی کریر و صندلی ماشین اصلا نباید هیچی زیر بچه گذاشت، یا لباس زیاد تنش کرد... باید بعد از بستن کمربند، روش رو با پتو یا حالا پارچه های مخصوص پوشوند... چون ایمنی کم میشه... مثلا بعضیا زیر بچه توی کریر بالش میذارن یاکمربندش رو نمی بندن این کارها اشتباهه و از نظر ایمنی کاملا رد شده...

امنیت هم بخاطر این میگم که چون ممکنه بچه از لاش سر بخوره... از این جهت گفتم... ولی کریر قشنگ کمربند داره و سفت میشه و حتی توی کریر با اون گودیش هم نباید بدون کمربند بچه رو بذاریم... کلا ما توی زمستون بزرگ بود و با کالسکه می رفتیم بیرون... با یکی دو لایه پتوی اضافی هم دما رو تنظیم می کردیم... دیگه بعدشم که کرونا اومد فقط فضاهای باز رفتیم یا دور دور توی ماشین...

یوتاب جان از این تصمیما نگیر خواهرم
بچه برای تکاملش نیاز داره که توی محیط بیرون باشه... اصلا هوای بیرون بهشون بخوره بهتر و راحت تر میخوابن، هورمونای روز و شبشون تنطیم میشه و هزار فایده ی هوشی داره...
سعی کن زمان های خلوت برید بیرون... بذار توی آغوشی یا کالسکه و برید بیرون و همینجور باهاش صحبت کن... برید توی طبیعت... موضوع خیلی مهمیه که بچه محیط بیردن رو ببینه... با کسی رفت و آمد نکن، یا نذار کسی بهش نزدیک شه ولی توی محیط باز برید... توی ساعات خلوت مثلا ۶ یا ۷ صبح که پامیشه و پارک ها و بیرون کلا خلوته، برید بیرون که میاد خسته باشه بخوابه، شما هم توی فضای آزاد گشتید و روحیه دارید...
  • (کژال)، mona70، nona، Seti69، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۲۱، ۰۹:۰۸ عصر)مینو نوشته است: قنداق فرنگی مثل کیسه خوابه.واسه بچه های فصل سرد لازمه.ربطی به امنیت بچه نداره.تو کریرم اگه بخوای رو بچه پتو بندازی زیرشم باید یه چیزی بذاری که گرم باشه و ممکنه از کناره ها بازم هوا بره داخل و بچه سردش شه ولی قنداق فرنگی این مشکلو نداره و کلاهم داره که کل نیاز بچه رو رفع می کنه چون واقعا اوایل نمیشه کلی لباس تن بچه ی ۳.۴ کیلویی کرد.

مینو جان یعنی با قنداق فرنگی بزاریمش تو کریر؟
من این لباس تنش کردن تو زمستون همیشه دغدغم بوده

کلا به نظرم خرید وسایل سیسمونی هم مثل جهیزیه خیلی به سبک زندگی ادما بستگی داره. یه وسیله که برای کسی بی مصرفه ممکنه یکی دیگه خیلی ازش استفاده کنه.ناچارا باید روی یه سری وسایل ریسک کنیم. و ممکنه به کار هم نیاد
یادمه وقتی جهیزیه میخریدم یه وسیله ای که تو نوعروس همیشه ازش به عنوان وسیله اضافه یاد میشد گوشتکوب برقی بود
من کلا کوشتکوب برقی از دستم نمیفته. اصلا نباشه کارم لنگه

راستی من بعد از تحقیقات فراوان به جای تخت کنار مادر برای پسرم تخت و پارک خریدم. احساس کردم این که نی نی لای لای داره و تخت تعویض، باعث میشه کمتر به کمرم فشار بیاد. البته امیدوارم یکم بزرگ شد اون قسمت پایین بمونه و بازی کنه تا خیالم راحت باشه ازش
  • mona70، nona، Rose، Seti69، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
من که این کارو می کردم کژال جان و واقعا جوابگوی سرما بود.البته اگه از کریر به عنوان صندلی ماشین استفاده کنی کمربندشو باید حتما ببندی.اون موقع می تونی زیپ قنداق رو باز کنی و مثل پتو ازش استفاده کنی.من مارک مامازپاپاز گرفتم که راضی بودم.
  • (کژال)، mona70، nona، Rose، Seti69، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
کلا کریر حتی اگه از حالت صندلی ماشینش دربیاد و بچه توش باشه، باید کمربندش بسته باشه چه توی خونه چه بیرون... کامل هم توی اون گودی باشه...
  • (کژال)، mona70، nona، Seti69، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
درسته اوایل زیاد بیرون نمیریم ولی بدون هیچی که نمیشه بچه چند روزه رو برد بیرون.همشون لازمه.دیگه چی کار کنیم همه چی گرونه دیگه.
حالا خیاطی بلد باشید یا مادرتون بلده خودتون بدوزید قنداق و پتو و دورپیچ هارو..من از یه پیچ تو اینستا الگوهاشو دراوردم دوختم..کسی خواست بگه پیچشو بگم..البته زیاد هست سرچ کنید راحت پیدا میشه.من روتختی و تشک و بالش و خیلی چیزاشو خودم دوختم.

درمورد بیرون رفتن ساعت های خلوت نزدیک خونتون یا پارک نزدیکتونو بفهمید بعد برید..مثلا رز جون گفت ۶ صبح سمت ما اون ساعت شلوغه همه مشغول ورزش هستن.۳تا۴ بعدازظهر خلوته.
پسرم عاشق بیرون رفتن و دیدن مغازه ها و ادم هاست.دوست داره ببینه کی چی کار میکنه.ساکت.. بیرون شیر هم بخواد هیچی نمیگه نهایت دستشو بلند میکنه میزنه رو شونه من.تو بغل همسرم هست همیشه.
الان که کرونا شدید شده نبردیمش بیرون از پشت پنجره و تو بالکن بیرونو میبینه همه ماشین و ادم هایی که رد میشن رو بادقت نگاه میکنه
حالا من دنبال بچه اطرافمون هستم که اونارو هم ببینه.مهمه به نظرم بچه ها رو ببینه.
  • nona، Paula، Rose، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۲۱، ۰۴:۰۷ عصر)Rose نوشته است: درباره ی دورپیچ و قنداق و... من خودم اصلا احساس امنیت باهاشون نداشتم و نگرفتم و اصلا روی سرویس مسافرتیش بود، نخواستم...

والا رز عزيز دور پيچ كه اصلا به درد بچه هاي تابستون نميخوره
من فعلا از كرير استفاده نكردم
بچه رو توي قنداق سويسي بيرون بردم براي دكتر و مركز بهداشت
چون بچه هنوز خيلي كوچيكه هيچ جام نرفتم
فقط در و ديوار خونه رو سياحت ميكنم
  • (کژال)، nona، Paula، Rose، Seti69، Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان