موضوعها: 0
تشکر Received:
2,452 in 741 posts
تشکر Given: 87
اعتبار:
2,746
سلام
بچه ها من پسرمنزدیک به ۵ ماه هست. ولی من نمیدونم چه بازی هایی باهاش بکنم . باهاش حرف میزنم میخنده، شعر براش میخونم. ولی نمیدونم دیگه چه بازی هایی باهاش میشه کرد. کلا به اسباب بازی هاش زیاد توجه نمیکنه یعنی نهایت سرگرمی اش با اونا ۱۰ دقیقه است. بیشتر با دستای خودش بازی میکنه یا خیلی دستش میخوره. دکترش میگه تو ۴ ماهگی تازه دستشون کشف میکنن به خاطر همینه. ولی من نگرانم نکنه خیلی فعال نباشه. یا من براش کم کاری میکنم باید باهاش بازی های دیگه ای کنم.
بچه ها شما بچه هاتون تو این سن بودن چه بازی هایی میکردین ؟ اگر خودشون تو صفحه بازی یا با دست و پاشون سرگرم بودن میذاشتین بازی کنن؟ یا خودتون میذاشتیم وسط بازی اون؟
من سرچ هم کردم به جز حرف زدن با نوزاد، بازی خاص دیگه ای پیدا نکردم. حرف زدن هم راستش خسته میشم یعنی حرف میزنم اولش میخنده بعد پنج دقیقه باز محل نمیده به من خخخخخ
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• 2015، nona، youtab
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
الهام دختر منم علاقه به خوردن و پاره پوره کردن داره فقط میتونم کتابای مقوایی بخونم براش
• Elhamgoli، Targol
موضوعها: 0
تشکر Received:
2,452 in 741 posts
تشکر Given: 87
اعتبار:
2,746
نونا جان و الهام جان ممنونم.
من خیلی وقت ها که دارم کار میکنم میبینم پسرم با خودش مشغوله، عذاب وجدان میگیرم که اگر الان من کار نداشتم باهاش بازی میکردم. الان که گفتید شماها هم میذارید بازی کنن با خودشون خیالم راحت تر شد خخخ
• 2015، nona، Targol