امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
ندا حالا برم پیجشو زیر و رو کنم ببینم اسم بچه ها چیه تا برسم به اسم گل پسرت

خدایی بچه ها اگر مجرد بود و بچه ای نداشت، بعد به حس من ایمان میارین؟ Smile
پاسخ
من زیاد در جریان نیستم ولی همون موقع که فالوش می کردم متوجه شدم که بچه نداره...
یعنی مدل حرف زدنش و شماتت هایی که بخصوص اون اوایل داشت اصلا مادرانه نبود...
اون بچه ی چند روزه هم بچه ی داداشش بود چون دو سه ماه فقط با پسرم فاصله داشت اینو یادمه...
بقیه شون هم همینطور... من که هیچوقت عکس یا فیلم از همسرشم ندبدم با توجه به اینکه آدم احساسی هست و حتی برای پدر و مادرش پست داره، عجیبه که اگر متاهله، پست از همسرش نداره که مثلا تولد تبریک بگه درحالیکه مثلا برای دوستش مثل کتایون صفری هم قشنگ رشته استوری میره... اصلا تولد هیچی، یه سالگرد ازدواج یا آشنایی توی پیجش نداره... شما دیدید؟

اگر بچه داشت با این حجم کاریش بالاخره یه استوری میدیدم که شاکیه یا بچه ش هم کرونا گرفته (چون از خودشم زیر پتو استوری میذاشت).. یا مثلا نباید پیش میومد که پرستار بچه ش مریض شه مطب رو تعطیل کنه؟ چون خودش که ۷ تا ۵ سر کاره اصولا با توجه به ساعتی که استوری میذلشت، پدر و مادرشم واقعا مسن هستن.... بالاخره بچه یا بچه ها رو که تنها نمیتونه ول کنه توی خونه‌... کلا هر موقع مطب تعطیل بود فقط برای گشت و گذار بود!!! یا خونه ی پرهامی Smile
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Mari90، Nedaa28، nona
پاسخ
رز اون بچه کوچیک که برده بود کوه که بچه خودشه اصلا قیافش کامل خانم زایمان کرده هست من چند ماه پیش عکس شوهرش رو تو قالب استوری دیدم نوشته بود ایشون همسر منه و مهندس کشاورزیه قشنگ یادمه

خب اگه مجرده بچه نداره بچه های برادرش چرا باهاش زندگی میکنن پس؟!
  • Mari90، Rose
پاسخ
ولی اون ۴ ، ۵ تا رو داشت به حالت مسخره بازی حرف میزد که بقیه تعجب میکنن میبرمشون بیرون
آره اون بیست روزه بچه خودش بود منم یه چیزایی یادمه
ولی اگه مجرد باشه من به مری ایمان میارم Smile
معلومه خیلی مغزم قر و قاطیه
  • Mari90، nona
پاسخ
(۱۴۰۱/۱/۲۶، ۱۲:۳۰ صبح)nona نوشته است: رز اون بچه کوچیک که برده بود کوه که بچه خودشه اصلا قیافش کامل خانم زایمان کرده هست من چند ماه پیش عکس شوهرش رو تو قالب استوری دیدم نوشته بود ایشون همسر منه و مهندس کشاورزیه قشنگ یادمه

من یه سالیه که فالو تدارمش، اگه بچه ی کوه رفته ی جدیده، شاید متاهل شده و بچه داره، ولی اونی که من میگم توی فروردین ۹۸ بودش، اسمش سیناست... پسر داداششه چند تا پست از روند تکاملشم داره تویهایلایت تکامل پستاش بود‌.... اینم یادمه چون میگفت خانم داداشم جرات به خرج داد و رفتیم بیرون و به من تذکر میدادن که چه مادری بچه کوچیکو آورده کوه و بغل خودم بود وووو....
قیافه ش خب دو ساله رژیمه و چند باری گفته که دو ساله صبحانه فقط یه تخم مرغ آب پز میخوره... کلا نسبت به اون موقع خیلی وزن کم کرده... قیافه ش همونچوری بود کلا
  • nona
پاسخ
به نظر من که مجرده و بچه هم نداره
هر چند وقت یه بار هم ۴-۵ تا بچه را جمع میکنه میبره گردش
و البته با پدر مادرش زندگی نمیکنه به نظرم.

من یه منبع موثق میشناسم که بپرسم ولی روم نمیشه. برای همین گفتم شاید شما اطلاع داشته باشید
  • nona، Rose
پاسخ
پس اون کوچیکه هم بچه خودش نیس
اره همشونو مینویسه عزیز عمه
پس بچه نداره !! چه جالب
عمه خوبیه Smile
  • Mari90، nona، Rose
پاسخ
بابا فکر نکنما اون دختر بزرگه کپی پیستشه. من چند ماهه فالوش میکنم یزمانی صفحشو دیدم خوشم نیومد ازش دیدم خیلی نگاه از بالا به پایین به ملت داره همرو بیسواد میدونه اما دوباره چند ماه پیش فالوش کردم دیدم بعضی جاها اینقدر حرص و جوش میخوره حق داره سر بچه ها و والدین بعضا بی فکر
من استوری همسرشو مطمئنم دیدم دو بار هم گذاشتش کنار هم وایساده بودن قشنگ معرفیش کرد با نوشته همسرم
  • Mari90، Nedaa28، Rose
پاسخ
من اینستاشو فالو ندارم
صفحه تلگرامش عضوم
مطالب خوبی داره تو تلگرام.

خب پس نونا جون اگر اطلاعات تکمیلی پیدا کردی بهمون بگو Smile
حالا بگو اصلا تو چیکار به شوهر و بچه این بنده خدا داری!!!
  • nona
پاسخ
نه اون دختره که ۱۶ تا ۱۷ سالشه، ظریفی ورودی ۷۷ بوده و سال ۸۶ دستیار کودکان بوده... به نظرم خیلی بعیده که توی دانشجویی باردار و بچه دار شده باشه...

این دوتا از پسرا خواهرزاده و برادرزاده هاش:
https://www.instagram.com/p/CZw0uy2IQaV/...mMyMTA2M2Y=

محمدمهدی برادرزاده اش، همونی که فکر کردم سیناست
https://www.instagram.com/p/B3BcI6Whqjd/...mMyMTA2M2Y=
همون که محپدمهدی رو بردن کوه که مامان محمدمهدی هم توی کلیپ هست
https://www.instagram.com/p/BwJsmx6FtwA/...mMyMTA2M2Y=

سینا خواهرزاده ش
https://www.instagram.com/p/BxwI3PqhLXI/...mMyMTA2M2Y=