امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
نونا جون بخور هیچی نمیشه نوش جونت
منم دیشب بورک درست کردم سوسیس زدم خوردم با سس تند ، اعصابم خرد بود فقط خوردن بهم آرامش میداد

وای لیانه چقدر نزدیک شده ایشالا همه چی عالی پیش میره
انگار اخراش استرسش بیشتره من فکر میکردم سه ماه اول بگذره راحت میشم الان میبینم تا لحظه آخر درگیره آدم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، lili_61، liyane، nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی دخترا روم به دیوار خوردم با کلی عذاب وجدان
لیانه جون آره همونه یدونه معمولا تو هفته ۲۹-۳۰ مبگیرن یدونه تو هفته ۳۵ تا ۳۷ اگرم این وسط خدای نکرده مشکلی پیش اومد گذر آدم به بلوک زایمان افتاد اونجام همراه nst میگیرن عموما
هر کدومتون تو هفته ۳۵ و ۳۷ دادید ممنون میشم اگه اشکالی نداشت وزن نی نی رو بذارید من از اول این موضوع برام مهم بوده الکی نمیدونم چرا خدارو شکر صدک رشدش هم رو ۵۷ درصد بود ولی بازم نگرانم

من تصمیم دارم امروز ساکو ببندم کرم شقاق رو هنوز موفق نشدم بگیرم داروخانه چند جا رفتم یجا داشت انقضاش نزدیک بود به خرید اینترنتی هم ( سایتش معتبر نیست) اطمینان ندارم چندان
پالمرز داشتن و کرم های دیگه نتونستم انتخاب کنم?شما چی گرفتید
  • lili_61، liyane، Rose، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنونم یوتاب جون
نونا جان خوردی چرا عذاب. وجدان.نوش جونت

لیانه. جان بسلامتی ان شاالله عزیزم زایمان کنی
بچه ها اینجاشکلک نداره؟؟!!
  • lili_61، nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۳/۲۰، ۰۱:۵۱ عصر)liyane نوشته است: سلام به همه
نونا جون سونوي رشد همون كالرداپلره من هفته ٢٨ دادم امروز به دكترم گفتم من سونوي رشد ندادم گفت همون كالرداپلره ديگه!
اين هفته كه داره مياد ميشم ٣٧ هفته برام آزمايش و سونو نوشت
دو تا ويزيت ديگه هم دارم يكي سوم تير ، يكي هم دهم تير كه توي ويزيت دهم تير نامه ي بيمارستان رو ميگرم انشالله
چقد تاكيد كرد هر علامتي رو جدي بگيرم
از سردرد شديد و تهوع شديد گرفته تا انقباض و حركت و آبريزش و لكه بيني
گفت توي هفته هاي بالا هر علامت غير عادي رو ديدي برو بلوك زايمان
بچه ها فقط دلم ميخواد زودتر بگذره

سلام لیانه جون
خیلی مبارک باشه عزیزم Heart
آره به بدنتون توجه کنید اما استرس نداشته باشید. اگه اتفاقی افتاد سریع میرید بیمارستان یه nst میگیرن و خیالتون راحت میشه

لکه بینی مربوط به زایمان توی آخر بارداری بلادی شو هست... یه موکوس غلیظ خونی... اگه این رو دیدید، نظر دکتر و مامام این بود که یعنی طی چند روز آینده زایمان می کنید... ولی من دو هفته بعد کیسه آبم پاره شد و بعد از 12 ساعت که دهانه ی رحم بیشتر از 4-5 نشد، رفتم برای سز...

آبریزش هم واقعیتش خیلی تابلو هست... چون اون هفته های آخر ممکنه آدم ادرارش باشه و استرس بگیره، اما آب حاصل از پارگی کیسه ی آب، به شدددددت بوی اسپرم میده و خیلی هم یهوییه... یعنی می بینی هر 5 دقیقه دوتا پد رو کامل خیس می کنه و باید عوض شه... البته ممکنه پارگی کوچیک باشه که اونم با یه آمینوشور ساده می تونید بفهمید...

اگه سز باشید و قرار باشه زودتر عمل کنید که نگرانیتون کمتر هست و استرس نداشته باشید چون برای پیشگیری از همچین مسائلیه که بچه رو زود خارج می کنن که شما مجبور به سز اورژانسی نشید که غذا خورده باشید و حالتون بد شه وووو... (البته منم کمی صبحانه و اینها خورده بودم اما حالم بد نشد... کلا می گن که اون یه ذره درصد خطر هم نباشه...)

غیر از پارگی کیسه آب و لک که گفتم کیفیتشون چطوره، تهوع، اسهال، انقباض و دردهای منظم (نامنظم باشه براکستون هیکسه و مال زایمان نیست اما اگه قراره سز بشید حتما به دکتر مراجعه کنید)، حرکت نکردن بچه با خوردن شیرینی و... اینا رو توجه کنید...

اگه طبیعی هستید، پیاده روی که پاتون رو بکوبید (حالت نظامی)، اسکوات، بالا پایین رفتن روی توپ، حرکت گربه، قر دادن و رابطه می تونه به زایمان کمک کنه، اگه سز هستید این کارا رو نکنید که برنامه ریزیتون بهم نخوره Big Grin

برای همگیتون خاطرات قشنگ و زایمان خوبی رو آرزو می کنم Heart Heart Heart
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • liyane، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی عزیزم‌، شکلک داشت فکر کنم موقت حذف شده تا بهتر بشه
  • 2015، liyane، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسي دوستاي گلم از محبتتاتون انشالله براي همه تا اخر خوب پيش بره
نونا جان جنساي خارجي همه تاريخ انقضاهاشون نزديكه چون واردات جديدي انجام نشده ، مگر اينكه قاچاق خريداري بشه كه كلا به جنس قاچاق اعتباري نيست
من ايراني خريدم مارك ژنو ( تعريف زياد شده ازش حالا ببينيم توي استفاده چه طوريه)
من ساك خودمو نبستم انگار گاندي وسايل ميذاره براي مادر مثل پوشك و سرجي فيكس و..
امروز دكتر بودم يادم رفت بپرسم اصلا از هوش و حواس ميرم وقتي ميرم پيش دكترم
دور نافم اندازه ي يه كتلت يهو ظرف يك ساعت دو شب پيش سفيد شد مثل لك پيسي انقد قيافه ي شكمم مزخرف شده كه حد نداره پوست خود شكم تيره يه تيكه سفيد ، ناف بيرون زده ، سه تا نقطه جاي بخيه ي لاپاراسكوپي..يعني حالم بهم ميخوره شكممو ميبينم
از دكترم پرسيدم اين لكه سفيد ديگه چه مرض جديديه كه به وجود اومده ؟! گفت طبيعيه هر تغيير عروقي و پوستي توي بارداري طبيعيه پوستت كش اومده
واي بچه ها بزام راحت بشم
  • 2015، lili_61، Nedaa28، nona، Rose، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
الهی لیانه جان.دیگه چیزی نمونده.ماه اخر همینجوریه شکم خیلیا میریزه بهم از لک و ترک گرفته تا زخم و...

نونا جان نوش جونت .منم دوبار سویس بندری خوردم .عیبی نداره هوس میکنیم دیگه

بچه سونوی وزنی که من تو هفته ۲۸ دادم عادی بود.کالر داپلر نبود.حالا احتمالا تو هفته های بالا بازم سونو دارم.

راستی نونا جان عکس بارداری گرفتی؟
  • lili_61، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۳/۲۰، ۰۲:۱۳ عصر)nona نوشته است:
من تصمیم دارم امروز ساکو ببندم کرم شقاق رو هنوز موفق نشدم بگیرم داروخانه چند جا رفتم یجا داشت انقضاش نزدیک بود به خرید اینترنتی هم ( سایتش معتبر نیست) اطمینان ندارم چندان
پالمرز داشتن و کرم های دیگه نتونستم انتخاب کنم?شما چی گرفتید

عزیزم درباره ی وزن اون اعداد تا 300-400 گرم هم خطا داره بسته به سونوگرافی، ذهنت رو درگیر نکن، اگه سونوی آخری که دادی طبق اطلاعاتش همه چیز اکی بوده مطمئن باش خوب و سالم به دنیا میاد...
پسر من بریچ بود، هفته ی 36 تونستیم با ورزش و کمک و ماساژ ماما بچرخونیمش... و همه چیز اکی شده بود... اما سونوی بعدی که توی 38 رفتم، رشدسرش خوب بود اما شکم و رانش مونده بود هفته ی 36!!! خیلی عجیب بود... و آخر هم فهمیدم بخاطر بریچ بوده که نتونسته رشد کنه و آخر هم با اینکه رشد این قسمت های اصلی وزن اضافه کنش موند روی هفته ی 37، سه کیلو بود که دنیا اومد و همه چیز سالم بود و حتی یه کوچولو هم زدی نداشت خدا رو شکر...
پس نگران وزن نباش Heart 

کرم شقاق هم شاید اصلا نیازت نشه...
دلیل زخم خیلیش بخاطر پوزیشن غلطه، حتما با مشاور شیردهی مشاوره داشته باش و نشه بیان توی خواب و بیداریت یه توضیحی بدن و برن... اگه استرسش رو داری، بگو خودشون بیان و بچه رو زیر سینه ت بذارن و کامل زاویه فک و گرفتن بچه رو بهت آموزش بدن بعد برن...
من خودم اصصصلا نفهمیدم چی می گفتن و چی شد ولی چون خودم مطالعه داشتم برام مهم نبود... ولی اگه آگاهی الان رو داشتم، میگفتم وقتی من سرحال هستم بیاید و با بچه بهم آموزش بدید، الان متوجه نمی شم... اگه مشکلی داشتی حتما بهشون بگو چون که پولش رو دارن ازتون می گیرن... وظیفه شونه شما رو راهنمایی کنن...

نکته ی بعدی هم اینه که حتما با توجه به گرمای هوا حمام برو و ماساژ بده زیر دوش... کمک می کنه شیر راحت تر بیاد و بچه نوک سینه رو نکشه که زخم بشه... در واقع اصلا و ابدا نباید کشش سینه رو حس کنی (قسمت رنگی چون توی دهن بچه هست کشش و درد داره اما قسمت بیرون از هاله ی سینه، نباید کشیده شده باشه)

بعدم هر سری بعد از شیردهی، حتما نوک سینه رو با شیر خودت آغشته کن خیلیییی کمک می کنه...
اینهایی هم که میگن جذبیه و آد و فلان و بیسار اصلا گوش نکن که بدون شستن بذاری بخوره... من خودم کرمی که گرفتم گفته بود نوزاد می تونه بخوره و نیازی به شستشو نداره اما دکتر اطفال بیمارستان که اون اوایل تا دوماهگی دکتر پسرم بود، کلی دعوام کرد که بچه به جز شیر فقط می تونه آد محلول بخوره و کی گفته بود اینو بخوره... 

نهایتا اگه می خوای حتما داشته باشی، داروخونه های بیمارستان هایی که زایمان انجام میدن با احتمال زیادی اینها رو داشته باشن... درباره ی مارک هم از ماما یا دکتر اطفالت (دکتر اطفال بعد از زایمان دوبار میاد و بچه رو ویزیت می کنه) بپرس... چیزی نیست که پیدا نشه و مارک های مختلفش خیلی تفاوتی داشته باشه و اصلا روز اول نیاز نخواهی داشت و اگه قرار به زخم شدن باشه بعد از روز سوم چهارم اتفاق میفته، ولی فکر کنم لیانه جون هم می تونن راهنمایی کنن...
  • 2015، liyane، Nedaa28، nona، Sufii، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۳/۲۰، ۰۲:۲۲ عصر)2015 نوشته است: بچه ها اینجاشکلک نداره؟؟!!

چرا عزیزم باید باشه، شما ندارید؟ Heart
  • nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۳/۲۰، ۰۳:۰۱ عصر)liyane نوشته است: نونا جان جنساي خارجي همه تاريخ انقضاهاشون نزديكه چون واردات جديدي انجام نشده ، مگر اينكه قاچاق خريداري بشه كه كلا به جنس قاچاق اعتباري نيست
من ايراني خريدم مارك ژنو ( تعريف زياد شده ازش حالا ببينيم توي استفاده چه طوريه)
من ساك خودمو نبستم انگار گاندي وسايل ميذاره براي مادر مثل پوشك و سرجي فيكس و..
امروز دكتر بودم يادم رفت بپرسم اصلا از هوش و حواس ميرم وقتي ميرم پيش دكترم

دقیقا هر چیزی می خرید حتما حتما به این تاریخ انقضا توجه کنید Idea
چه خودتون چه بچه...

ساک هم من اینجا درمورد وسایل لازم گفتم، بسته به نیازتون و کیفیت کیف زایمان خودتون و بچه که بهتون میدن، بعضیاش رو باید کم و زیاد کنید:
http://www.khanumha.com/showthread.php?tid=116

برای اینکه بدونی چی میدن هم بهتره زنگ بزنی بیمارستان یا سایتشون رو چک کنی، حتی اگه از دکترت می پرسیدی هم بعید بود که وقت بذاره و توضیح بده و اصلا یادش باشه...
  • liyane، nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان