امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
(۱۴۰۰/۵/۲۳، ۰۳:۲۶ عصر)Bonsay نوشته است: اینکه زهره گفت ما درگیر گروه خونی oAB شدیم یعنی چی؟

بنسای جان اگر مادر گروه خونی‌ o باشه و نوزاد A  یا B باشه احتمال زردی بیشتره

(۱۴۰۰/۵/۲۳، ۰۵:۱۳ عصر)Elhamgoli نوشته است: ۱. روناک/ هفته 38/پسر
۲. Nedaa/ هفته ۳۵/پسر
۳. 2015/هفته3۵/ پسر
۴. الهام گلی /هفته 34/دختر
۵. کژال / هفته 31/ پسر
۶. Sahraa71 /هفته ۳۰/ پسر
۷. بن سای/هفته ۲۸/پسر
۸. سحر بانی /هفته ۲۸/ پسر
۹.shiningdiamond/ هفته 27/ پسر
1۰. roshanak7367/هفته ۲۴/دختر
۱۱. کتایون خانم/ هفته ۲۲/دختر
۱۲. ستی ۶۹/ هفته ۲۱/ دختر
۱۳. لی لی /هفته ۲۰/ دختر
۱۴.نوعروس قدیمی /هفته 13
۱۵. **مینو** / هفته ۱۶
۱۶.♡بهاره♡ / هفته ۱۷
۱۷.atefejjj/ هفته ۱۴

....................
سلام مامانا
سروناز جون و زهره جون تبریک میگم انشاله زودی رود زردی نی نی پایین میاد
خداروشکر خداروشکر مامانم خیلی بهتره امروز اخربن دوز رمدسیورو گرفت
من امروز دیگه تصمبم قطعی گرفتم واکسن بزنم زنگ زدم بهداشت اول گفتن نامه از پزشک یا ماما بهداشت باید داشته باشی
دکترم تو وانس اپ ازش پرسیدم گفت بزن
با ماما بهداشت تماس گرفتم گفت هنوز از استان بهمون اجازه ندادن  Undecided
یعنی ی هفته اس وزارت خونه نامه زده ولی علوم پزشکی استانا نامه ای نزدن هنوز Exclamation
من نهایت اگه فردا بزنم بتونم دوز دومو قبل زایمان بززنم
فردا با بیمارستانمون تماس بگیرم ببینم اونجا میزنن
کسی اینجا واکسن زده؟ 

خداروشکر که مامانت بهترن الهام جان
منم دنبالش هستم.بهم گفتن نامه از پزشکم میخوان. حالا دوشنبه باید برم نامه بگیرم.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • lili_61، mona70، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
زهره جان به سلامتی قدمش پراز خیرو برکت باشه براتون

بچه ها مادر aباشه پدر o که این داستانا نیس نه؟
پاسخ
فک کنم مادر o باشه بچه گروه خونی متفاوت احتمال زردی زیاده
حالا منو همسرم هر دو a هستیم که بچه یا a میشه یا o , نمیدونم واسه ما هم احتمالش هست یا نه
من که الان گرمی هم میخورم موز و گردو و این چیزا ولی خب خیار و هندونه هم میخورم هر کی یه چیزی میگه
از دکترم پرسیدم کاسنی بخورم گفت تاثیری نداره دوس داری بخور ولی ماماش گفت از هفته ۳۶ حتما بخور
حالا اگه بی تاثیره که اصلا نمیخورم
ولی واقعا از زردی میترسم

در مورد واکسنم من با دکتر عفونی مشورت کردم گفت رعایت کن این یک‌ماه رو بذار بعد زایمان بزن ولی خب اگه تو بیمارستان درگیر بشیم چی؟ همه چی مبهمه در مورد این لعنتی
  • (کژال)، 2015، lili_61، mona70، Sahraa71، سحر بانی، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
ندا جان کاسنی تاثیری نداره عزیزم
  • lili_61، mona70، Nedaa28، Sahraa71، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من امروز جواب ازمایشمو گرفتم همه چیم خوب بود فقط هموگلوبین و هماتوکریت خونم پایین بود من هرشب قرص اهن میخورم یعنی به اون ربط نداره؟
پاسخ
هموگلوبین توی بارداری برای اکثریت پایین میاد مگه تغذیه عالی باشه و مثلا ویار و اینها نداشته باشه و خوش خوراک باشه... و در بقیه ی خانم ها کاملا طبیعیه و با شیردهی پایین هم می مونه چون شیرتون آهن هم به بچه می رسونه مگر اینکه از همون اول قرص آهن مناسب و در شرایط درستش بخورید... بعد اتمام شیردهی کم کم میره بالا... من فکر کنم قبل بارداری 14 بودم... توی بارداری با اینکه قرص های خوب می خوردم اما آهنم تا 11.5 هم پایین رفت چون اصلا تغذیه م خوب نبود و اصلا تا آخرش نتونستم گوشت رو خوب بخورم... وقتی شیر رو قطع کرد 12.3 بود... که دو سه ماهی میشه... الان رو نمی دونم ولی باید قرص بخورم بره بالا... شما هم حتما با دکترتون مشورت کنید و قرص مناسب بخورید هیچ اشکالی هم نداره Smile
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • lili_61، Sahraa71، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عه ممنون رز عزیز فکر کردم چیز خاصیه که فقط برای من پیش اومده با اینکه اهن مصرف میکنم ولی ۱۰/۵بود من ایزی ایرون میخورم شاید خیلی قوی نیس احتمالا دکترم عوض کنه اخه من تغذیه ام کلا بد نیس ویارمم از ماه سوم به بعد قطع شد
  • lili_61، mona70، Rose، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام
اومدم بگم مادرشوهرمم تب کرده
نمیدونم چیکار باید کرد
شوهرمم رفته بالا گفت ب مادرم سر بزنم
ماسک زد ولی بازم ته دلم ترسیدم
مادرشوهرم خیلی خدایی هوامو داشته همش
من اگه نرم پیشش خیلی بد میشه
دیروز حرفش بود ک اگ من کرونا بگیرم کی منو جمع میکنه منم گفتم وضع منو ک میدونی گفت اینهمه زحمتتو کشیدم همین؟ خجالت کشیدم
حس بی پناها رو دارم
  • 2015، lili_61، mona70، Sahraa71، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آره عزیزم کمتر خانمی هست هموگلوبینش کم نشه و نیاز به قرص نداشته باشه من فقط یک خانم ماما دیدم که خب مطمئنا اطلاعات تغذیه ای خوبی داشت و مال روستا هم بود و خوب هم می خورد و غذاهای با کیفیت هم می خورد، آهنش هم تا آخر بارداری، روی ۱۳ - ۱۴ بود و اصلا هم آهن نخورد... ولی ماها نمی تونیم اونجور باشیم... من سه ماه آخر فکر کنم فقط میوه و سبزی و آجیل و تخم مرغ و نون خوردم... هیچی از انواع گوشت و برنج رو تا آخرش نمی تونستم راحت بخورم... خیلی بد بود...
شما هم اصلا نگران نباش... شرایط خوردن قرص رو هم حتما رعایت کن که معده ۲ ساعت قبل و بعدش (یکیش یک ساعته ولی یادم نیطت قبل یا بعد خوردن قرص) خالی باشه و بعدش هم ویتامین سی بخوری یا آهن غنی شده با ویتامین سی استفاده کنی که جذب شه... به امید خدا مشکلی پیش نمیاد Smile
  • (کژال)، lili_61، Sahraa71، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه شما الان دو نفری... فقط بحث خودت که نیست... بخرید و براشون ببرید ولی معاشرت نداشته باشید باهاشون... یا براشون کنسرو درست کن بفرست براشون... بعد وقتی همه با هم مریضن، دورهم پاشن هر کس یه گوشه ی کار رو بگیری و به خودشون برسن... سه نفر باهمن، یه دیس میوه اول صبح بشورن بذارن روی میز تا شب باهم بخورن... آجیل همچنین، کنسرو گوشت همچنین... آبمیوه آماده هر روز سفارش بدید راحت... یا برنج درست کن بفرست براشون... خونه ی کامل با امکانات در بست در اختیار سه تا بیمار... اگه قرار به تست و سرم و اینها بود هم زنگ بزنید بیان انجام بدن... زمانشون رو هماهنگ کنید برای سه تاشون باهم کارا انجام شه، گروه های پرستاری جهادی هم تشکیل شده می تونید از اونها هم کمک بگیرید...
عذاب وجدان هم نداشته باش حس بی پناهی هم نکن... دستاتو بذار روی زانوهات و پاشو به زندگی خودت برس... اگهههههه تونستی برای اونها هم کمکی انجام میدی، اصلا منطقی نیست شما خانم حامله بری وسط اونهمه کرونایی... ببین حتی اگه باردارم نبودی منطقی نبود‌ که بدون آموزش و لباس خاص بری وسط اونها... شاید این موقعیتی باشه که شما شخصا بزرگ شی، مستقل شی، برای خودت حریم بذاری و عزت نفست رو ببری بالا... اگه هر اتفاقی خدای نکرده بیفته، اونها نمیگن بخاطر ما بود، میگن عروسمون نتونست بچه رو نگهداره... اصلا باهاشون رو دررو نشو... اگه همسرت یکم دو دل بود که بره کمک یا نه، سریییع جاتو جدا کن، اقدام موثر اولیه خیلی مهمه... پیشگیری هم خیلییییی مهمتر... هنوز آثار کرونا بر جنین مطالعه نشده پس خیلی حواست رو جمع کن...

خدا سلامتی بده
  • (کژال)، **ماهور**، 2015، Hami99، lili_61، mona70، nona، Sahraa71، آیسان، سحر بانی، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان