موضوعها: 0
تشکر Received:
1,963 in 335 posts
تشکر Given: 1,004
اعتبار:
1,963
ممنون رز از از توضیحاتت
عاطفه جون منم به خاطر شرایطم مجبور شدم همسرمو تنها بزارم تو خونه گفتم اکه منم مریض شم میشم دردسر بزرگتر براشون که به جای اینکه به فکر درد خودش باشه باید نگران منه بچه هم باشه
تشکر Received:
9,992 in 2,583 posts
تشکر Given: 21,346
اعتبار:
11,818
بچه ها منم شوهرم میگه قفسه سینه م درد میکنه و سردرد دارم... ترسیدم که نکنه کرونا باشه..
هیچ مراعاتی هم نکرده این چندروزه و همش پیش من و دخترم بوده
فاطمه هستم
تشکر Received:
6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
اعتبار:
6,938
از الان جدا باشه تا فردا ببین علایمش در چه حده فاطمه جان
من خودم قفسه سینه ام که درد میگیره از معده امه ، شربت معده یا فاموتدین دکتر داده میخورم خوب میشه
تشکر Received:
7,277 in 1,312 posts
تشکر Given: 5,338
اعتبار:
7,886
۱۴۰۰/۵/۲۴، ۰۱:۵۳ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۵/۲۴، ۰۱:۵۶ صبح، توسط (کژال).)
سحر جان منم دقیق ایزی آیرن میخورم و هموگولوبینم 10 هست
دکترم گفت روزی یه فیفول هم بخورم تا دوباره برم برای ازمایش
میگم اینکه دو قدم راه میرم نفسم میگیره به این هموگولوبین مربوطه؟
دوستان شما تو بارداری از کرم های موبر استفاده کردید؟
استفادش مجازه؟
من تا الان فقط ژیلت استفاده کردم. ولی خوب حساسیت دارم و اذیت میشم
تو ماه اخر هم نمیشه از کرم استفاده کرد؟
تشکر Received:
449 in 57 posts
تشکر Given: 109
اعتبار:
449
زهره جون تبریک میگم عزیزم قدم دخمل خوشکلتو..ایشالا که زودتر زردیش هم برطرف بشه مرخص بشین..
واقعا این زردی حالا کم یا زیاد گریبان همه رو میگیره...
مخصوصا الانم که کروناست بیمارستانا آلودست بيشتر ادم استرس میگیره..
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
بچه هایی که باردارید یه مدت خیلی مراقبت کنید به قول پزشکا بقیه سویه های کرونا در مقابل دلتا یه شوخی بود.نمیگم که بترسید اما دلتا برای خانم های باردار خیلی تبعات زیاد داره کرونای عادی اینطور نبود واقعا. همونطور که الان بخش مراقبت های ویژه زنان و نوزادان پر از خانم های باردار یا نوزادان مبتلاسونه و ظرفیتشون تکمیله مناسفانه دلتا متاسفانه نوزادها رو هم درگیر میکنه. به محض دیدن علایم تو خونه از هر کدوم از اعضای خانواده سریع خودتون یا ایشون رو جدا کنید تعارف هم نکنید اصلا. من که تو دوره شیردهی هستم و پزشکای همسرم کفته بودن دیده شده مادرانی که شیر خودشونو میدن در صورت ابتلا به نوع دلتا نوع خفیف میگیرن (حالا اینو پزشکای ایشون گفته بودن قاعدتا مستند نیست) اما بهرحال با وجودی که گفته بودند که همسرم تو خونه میتونه قرنطینه باشه و تزریقها رو هم خونه انجام بده ترجیح دادیم ایشون از من و بچه جدا بشن و برن تا بهبود کامل بیمارستان. همه تو این دوران باید درکتون کنن درک هم نکردن مراوده میخواستن داشته باشن به نه گنده میگید و تمام.
شوخی نگیرید هیچ تب ، گلودرد ، آبریزش ، کوفتگی ، سردرد. سرفه همینطوری نداریم همه بدون استثنا کووید هست.
رعایت کنید چون درمان دارویی فاز التهابی نمیتونن رو مادر باردار انجام بدن. باز دوره شیردهی میشه کلا شیر رو قطع کرد نوزاد رو هم جدا کرد اما خب چکاریه به همه تذکر بدید رعایت کنن خودتون هم رعایت کنید.
عاطفه جان انتظار مادر همسرتون برای نگهداری ازیشون با این وضع از شما غیر منطقیه . حتی باردار هم نبودید نگهداری و مراقبت از بیمار کرونایی این نیست که صبح تا شب برید پیشش بمونید
همون اول بهتر بود برادر همسرتون یه اناق قرنطینه میشدن باقی اعضای خانواده جای دیگه تو طبقه شما مثلا میموندن فقط اب و غذا و دارو بهشون میرسوندن برای تزریقات و آزمایشم از بیرون میومدن. خیلی اشتباهه سه نفر درگیر یک نفر بشند خب احتمال آلودگی بالاست. شرایطشو اگر داری یه تست pcrبده اگه علایم نداشتی برو خونه خواهری برادری یا خونه یکی از اقوام پرس و جوکن اگر خونه خالی دارند یه ماه برو اونجا.
چون همه با هم زندگی میکنید اهمسرت رو هم جدا کن از خودت. احتمال اینکه ایشون هم مبتلا شده باشن زیاده با این وضعیت نگهداری که توضیح دادید. ولی اون قضیه جدا شدن رو جدی بگیر به خونه دوستی آشنایی که خالیه پیدا کنی خیلی خوبه یا اینکه اگر دفتر کارتون شرایط و امکاناتشو داره یه مدت بری اونجا بمونی. هلاصه مراقب باش
تشکر Received:
5,714 in 1,177 posts
تشکر Given: 1,195
اعتبار:
6,046
۱۴۰۰/۵/۲۴، ۰۹:۰۸ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۵/۲۴، ۰۹:۱۴ صبح، توسط atefehjjjjjjj.)
دیشب زیر شکمم و کشاله رانم تیر میکشید نمیدونم چرا
ممنون که هستین و به حرفام گوش میدین
بااینکه یک هفته دیگه ۴ ماهم تموم میشه نمیدونم چرا انقدر هنوزم حالت تهوعام سرجاشه سمت گاز نمیتونم اصلا برم
دیشب از همسرم جدا خوابیدم
صبح با همسرم اومدم سرکار میتونستم نیام و بمونم خونه ناهار اماده کنم ولی گفتم امروز ک کار زیاده بیام و از فردا بمونم خونه
واقعا هم میدونم نمیتونم چیزی بپزم هود هم نداریم بنابراین اگر مرغ بپزم ساعتها بوش تو خونه میمونه و من بااااز
بااین حال خیلی زشت شد ک امروز اومدم سرکار باتموم حال بدیام باید میموندم خونه با وجودیکه صبح از مادرشوهرم حالشو پرسیدم گفت فقط سرم درد میکنه اما خواهرشوهرم گفت اصلا حالش خوب نیس
دو روزه ب خورد و خوراک خودمم اهمیت ندادم هرچی رسید سعی کردم فقط سیر شم
هوا هم ک نمیدونم چرا ی کوچولو خنک نمیشه تا شاید تهوع کمتر بشه
دیروز ۵ ساعت برق نداشتیم سرظهر
من هیچ جاییو ندارم ک برم
خونه هیچکس نمیتونم برم
همسرم بااینکه رعایت میکنه ولی بازم گیر میدم زیاد بهش
چه فایده وقتی روز اول گفتم همتون بیاین پایین ولی گفتن نه تنهاس گناه داره
بااینکه رعایتمو میکنن خدایی ولی بازم حس میکنم کافی نیست
اخ کی این روزا تموم بشه
کی بتونیم دور هم جمع بشیم
بااینکه علائمشون خیلی کمه ینی قشنگ دیدم ک میتونن حتی کاراشونو انجام بدن ولی بازم میترسم
هفته بعد ازمایش غربالگری دارم خدا بخیر کنه
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
عاطفه جون غربالگری چی؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
عاطفه جان حداقل خودت رو تو اناق حبس کن تاکید کن نزدیک شما کسی نیاد
آشپزی رو هم با همسرت با هم انجام بدید زن حامله ویاردار برای یه خانواده که نمیتونه غذا بپزه از همسرت بخواه بپزه اگرم بلد نیستن بهشون یاد بده دور بشین تک تک بگو چکار کنه. دو تا ماسک بزن و اصلا مگر وقتی تنها تو اناقت یا تو حیاط بودی ماسک رو پایین نیار. مراقبت کنی بخیر میگذره حتما
ضمنا علامت کم نشوندهنده شدت و ضعف بیماری نیست. دلتا علائمش خفیفه متاسفانه یهو غافلگیر میکنه. بدن آدما هم با هم فرق داره ممکنه یک نفر گونه ضعیف بیماری رو بگیره به شخص دیگه انتقال بده بدن اون فرد به شدت درگیر بیماری بشه. فقط جدا خوابیدن از همسرت نیست تاکید کن ماسک بزنن مرتب دستگیره ها و وسایل خونه و محل کار که در تماس افراده ضدعفونی بشه و مهمترین بعد ماسک اینکه در و پنجره ها کلا باز باشه همشون.