سلام
یوتاب جون خداقوت
ببین مشاور خواب همین پیج هایی که معرفی کرده بودیم عالی هستن... اسلیپ ماما اسلیپ و...
حتما استفاده کن...
حتی اگر دیر جوابتو بده این پیجه، ولی اطلاعات این پیج ها خیلی کمک کننده اس...
اکثرا یه روند مشخص علمی رو دنبال می کنن که من اکثر چیزایی که یادم بوده رو اینجا گفتم... از همون روزای اول تولد هم سروع میشه... که آموزش روز و شبه، صدای سفید و صورتیه، قطع بیدار کردن ۳ ساعته و گرفتن شیر شب بین ۴ تا ۶ ماهگی... تکنیک های خوابوندن... روتین های خواب، نظم در ساعت خواب و بیداری و نپ ها... تعداد و مدت نپ ها در هر سن فوق العاااده مهمه... اینا رو بارها توی سایت گفتیم در برهه های مختلف... اگر توی زمان های مشخص اون کارها رو نکرده باشیم باز هم امکان اصلاح هست اصلا جای نگرانی نیست ولی خب مسلما تاثیرش رو روی خورد و خوراک، خواب، دندون، اخلاق، رشد خوب بچه و همه چیز بچه میذاره...
بچه های سالم، خودشون خیلیاشون توی ۶ تا ۱۲ ماهگی تنظیم میشن... ما خودمون با اینکه همه ی این کارا رو می کردیم، بخاطر مشکلاتی که پسرم از اول تا ۱۰ ماهگی داشت، توی ۱۲ ماهگی جهش بزرگ داشتیم و توی ۲ سالگی دیگه اکی شد... من اینو اینجا نگفتم،پسر من اینقدر جیغ و گریه داشت که فتقش زده بود بیرون و تا دم عمل هم رفتیم... ولی ترسیدیم و صبر کردین و ۱.۵ سالگی دیگه اثری ازش نبود... به تناسبش خوابش هم بد بود... ولی بعد ۱ خیلی بهتر شد...
یه چیز دیگه هم بگم...
درسته میگن نگید دخترا آروم ترن و پسرا شلوغ تر و اینها... ولی تا جایی که من خوندم و دیدم، واقعا همینطوره... دخترا فوق العاده آروم تر از پسرا هستن، فعالیت فیزیکیشون پایین تره، آروم می تونن یه گوشه بمونن، آسیب های فیزیکیشون کمتره... تکاملشون از پسرا سریع تر و جلوتره... مگر یه حالت استثنایی باشه... ولی پسرا شرتر و فعالترن

معمولا آسیب های بیشتری در طول عمرشون می بینن... تکاملشون یکم عقب تره... اگر پسری یه گوشه بشینه باید واقعا بهش شک کرد... معمولا خب چون هیجان های بیشتر و هورمون های متفاوتی دارن، ذاتا تجربیات هیجانی بیشتری دارن که باعث به هم ریختن خوابشون میشه، حواسشون رو موقع غذا پرت می کنه ووو... اینها هم باید ته ذهنت باشه...
ولی اگه می تونی حتما کمک بگیر
بعد یوتاب الان هفته ی چند هستید؟