موضوعها: 0
تشکر Received:
77 in 30 posts
تشکر Given: 49
اعتبار:
77
سلام دوستای گلم
ی چیزی مدتهاس فکرمو مشغول کرده و واقعا نیاز به مشورت داشتم و اینکه نظر شما در مورد تک فرزندی چیه؟
من ی پسر ۴ ساله دارم و خودم هم ۳۴ سالمه بارداری اولم سخت بود و بعد ی سال درمان باردار شدم و حالا همسرم اصرار به بچه دوم داره و من واقعا نمیخام مدام در مورد مضرات تک فرزندی میگه و ی جورایی عذاب وجدان میده بهم? من الان با وجود میگرن و فکر کردن در مورد بارداری اولم و استراحت مطلقی که داشتم اصلن به بچه دوم فکر نمیکنم و از طرفی دلم به پسرم میسوزه که تنها میمونه نظر شما چیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• nona، youtab
تشکر Received:
11,246 in 2,495 posts
تشکر Given: 9,416
اعتبار:
15,596
۱۴۰۱/۲/۶، ۰۵:۲۲ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۲/۶، ۰۵:۲۳ عصر، توسط **ماهور**.)
مونا جون این واقعیته که تک فرزندی و چند فرزندی از نظر تربیتی و روند رشدی خیلی باهم فرق دارن و ۲ فرزندی رو بیشتر توصیه میکنن. ولی ولی ولی یادت باشه اولویت اول خودت و سلامت جسم و روان خودته نه خواسته و سلیقه ی همسر (اون که نمیخواد زایمان کنه، از بیرون گود میگه لنگش کن) نه نیاز بچت. این تصمیمیه که به نظر من اصلا ارتباطی به آقایون نداره و خودت باید براش تصمیم بگیری. اگه میبینی سختته یا آمادگی نداری یا کلا شرایط جسمی و روحی نداری زیر بار نرو و براش توضیح بده به این دلایل شرایطشو ندارم، اون بچه که هی بخاطر تنها بودنش بهت عذاب وجدان میده اول از هر چیز به یه مادر سالم و شاداب نیاز داره نه یه مادر خسته و مریض و افسرده.
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
مونا جان منم با ماهور موافقم
من خودم مشکل جسمی دارم اما اگذ نداشتم هم دیگه به بچه دومفکر نمیکردم، شاید خودخواهی باشه اما از نظر روحی اصلا نمیتونم و یه دونه برام کافیه
اول باید بتونی مادر خوب و سالمی باشی چه روحی چه جسمی تا بچه خوب و سالمی تربیت و بزرگ کنی
تشکر Received:
9,992 in 2,583 posts
تشکر Given: 21,346
اعتبار:
11,818
موناجان من ولی چرا،خودم هم بچه دوم رو میخواستم جدااز جنسیت، حس مادرانه م سردخترم انگاری سیراب نشد و واقعا بچه دوم میخواستم و هم نمیتونستم ببینم بعدا بدون من دخترم تنها باشه باز این نظر منه
ولی اگر حاملگی سخت داشتی و خیلی اذیت شدی باز اول به خودت و جسمت نگاه کن اونو اولویت بذار.من خداروشکر سردخترم خوب بودم سرپسرمم فقط تهوع ها اذیتم کردم و بقیه ش خوب بود
فاطمه هستم
تشکر Received:
20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
وقتی به بارداریم فکر میکنم حالم بد میشه واقعا. چقدر من استرس کشیدم تا باردار شدم، چقدر کشیدم تا زایمان کردم، چقدر کشیدم تا مرخص شن، چقدر کشیدم تا اینقدری شن.. گاهی باورم نمیشه تا ابد باید استرس بکشم..
موضوعها: 48
تشکر Received:
15,692 in 3,400 posts
تشکر Given: 20,623
اعتبار:
18,810
این گروه کره ایا چی ان! همه بچه ها و بدبخت کردن :|
همون روش قدیمیارو باید پیش ببریم انگار! امکانات میدی بچه ها جوگیر میشن :| همون باید بزنیم کله شون بگیم غلط کردی گوشی و تبلت خواستی ،بتمرگ درستو بخون :|
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• youtab