امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
بچه ها این روتین خواب که میگین چیه؟!!! نمیرسم پیامهای قبلیتونو خیلی بخونم
بچه ها من الان 4 ماهه رژیمم دهنم صاف شده دیگه
قبل عید بچم یکم پشت پاهاش زبر بود رفلکس هم داشت دوستم گفت دختر خواهر منم اینطوری بوده مال پروتئین گاویه اونوقتم این اومیکرون زیاد بود من دکتر نبردمش گفتم تا اوضاع خوب بشه خودم رعایت میکنم ضرر نمیکنم
هر چیزی که به گاو وگوساله مربوط بود رو حذف کردم حتی شیرینهایی که توش کره یا شیر داره تو عید پنیر گوسفندی گرفتیم از اونوقت یکم گردنش دونه زد مادر شوهرم گفت مال این چیزا نیست بخور یکم با عذاب وجدان ماست و پنیر خوردم دونه های گردنش بیشتر شد به دوتا دکتر نشون دادم گفتن عرق سوزه پماد دادن دکتر آخریه که بردم گفت این دونه ها مال پروتئین گاوی نیست رژیم نگیر منم یادم رفت بگم خوب من الان تو رعایتم این این مدلی دونه زده هیچ اومدیم سر راه از لبنیاتی سرشیر گرفتم هم شیرم چرب بشه هم دلی از عذا در بیارم در عرض یه هفته تمام بدن بچم دونه زد بردمش پیش فوق تخصص آلرژی گفته لبنیات گوشت گوساله غذاهای دریایی، کیوی عسل غذاهای اسانس دار خرما کنجد ارده شیره هیچکدومونخور
الان صبحا فقط نون خالی با چایی میخورم فکر کنم سو تغذیه گرفتن نمیدونمم این رژیم رو تاکی باید ادامه بدم بچه تازه دونه های بدنش خوب شده اصلا یه وضعی بود انگار مخملک گرفته باشه!
خلاصه این چندماه خیلی بهم سخت گذشت هنوزم ادامه داره
حالا هیچی هم نمیخورم همینطوری شکمم گنده مونده شما چیکار کردین شکمتون بره تو
گفتن گن ساعت شنی بخر خوبه من خریدم اما زیاد نمیتونم بپوشم اذیتم میکنه

حالا همه حرفامو یجا گفتم از ترس اینکه نرسم باز بیام خخخخخخخخخخخخ

وای بچه ها پیامهای که رجب بچه هاتون گفتین رو میخونم چقدر شیرینه! فکر کن اینا همه جنین بودن راجع بهشون حرف می‌زدیم الان همشون بزرگ شدن خیلی برام جذابه اینا و میخونم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • liyane، Rose، Seti69، Targol، youtab، کتایون خانم
پاسخ
لیلی منم دخترم ۴ ماهس ، شکمم پابرجاس، اصلا به رژیم فکر نمیکنم تا وقتی شیر میخوره، همینجوریشم اکثرا پا و کمرم درد میکنه ، انگار خالی کرده بدنم
موهامم فوق العاده میریزه، قرص هیر ویت میشه تو شیردهی خورد؟
  • youtab
پاسخ
سلام لی لی جان
من ۷ ماهه رژیمم
صبحانه مربا بخور
مربای هویج و آلبالو من میخورم
اگه تخم‌مرغ مجازی که خیلی دستت بازه
لاکتاول هم حتما بخور واسه شیرت
  • youtab
پاسخ
ترگل بیا از پرستارت بگو دخترم
پاسخ
نونا جون از چهارشنبه میاد. فعلا یه روز آزمایشی بود. بعدش من تهران نبودم. ولی تو ازمایشی راضی بودم.
حالا این چند روزه دوربین هم نصب کردیم بیاد ببینم چطور میشه.
تو تصمیم نهاییتو گرفتی؟
پاسخ
بچه ها منم با لی‌لی جان موافقم پارسال این موقع دیگه کم کم نینیاتون میخواستن به دنیا بیان الان ماشاالله غذا میخورن و یه سریاشون دندون دراوردن و بازی میکنن و... Smile ان‌شاالله سلامت باشن همه نینیاتون
  • Targol، youtab
پاسخ
صنوبر کی باشه تو‌ رو ببینم اینجا
ترگل خدارو شکر
من نه بابا بلاتکلیفم
  • Targol، youtab، صنوبر۷۱
پاسخ
اخی سلام لی لی جون چطوری، خیلی دلتنگت بودم عزیزم... 
اره بچه ها راست میگین پارسال همین موقع ها کم کم داشتن تشریف فرما میشدن نی نی نازیامون... 
یکسالگیاشون نزدیکه هااااا
پسر من یک ماه و 23 روز دیگه تولدشه بچه های شما چی؟
نونا جونو میدونم خرداده دخمرش
واسه تولداشون کاری میکنین؟
  • صنوبر۷۱
پاسخ
لی لی جان من چند روز پیش توی فکر شما بودم Smile
که یادمه دانشجوی دکتری بودی و می خواستی مرخصی نگیری Smile و می خواستی زود برگردی به دانشگاه
خواستم ببینم درست رو چه کردی؟ مرخصی هات رو رفتی دنبالش بیشتر کنی؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
پاسخ
سلام
بچه ها من گاهی میخونم ولی تا میام جواب بدم کار پیش میاد متاسفانه
در مورد خوابوندن بچه ها و اینکه زود بیدار میشن، من تجربه ام بگم شاید براتون مفید بود
ی پیش زمینه بگم خخخ
پسر من کلا بد خواب نیست. یعنی خواب شبش تا الان تقریبا خوب بوده و من راضی ام. اما برای خواب روز، من روزهایی که خونه مامانم هستم، پدرم ی ننو درست کردن از این مدل های سنتی. چیز خاصی هم نداره ی پتو که به دو طرف وصل شده و روش ی تشک گذاشتیم بعد وقتی پسرم حس میکنم خوابش میاد و چشمش می‌ماله، میذارمش اون تو تکون میدم تو ده مین خوابش میبره و معمولا می‌خوابه تا ۲ ساعت اگر وسطش هم حس کنم ممکن بیدار بشه گاهی ی تکون میدم. ولی اکر اون نباشه تو روز همش چرت های نیم ساعت ی ربع داره . در صورتی که باید ۲ ساعت حداقل بخوابه. واسه همین اگر خونه خودمون باشم و همسرم باشه دو سر ی پتو میگیریم دو تایی تکونش میدیم.

البته همیشه تو اون ننو هم خوابش نمیبره، اما در ۹۵ درصد مواقع مفیده. اگر تونستید ی تست بکنید شاید برای نی نی های شما هم جواب داد.

در مورد غذا، من پسرم ۵ ماهش اما دکترش گفت غذا رو شروع کنم. سوپ و گلابی بهش میدم. معمولا سخت میخوره، مگه اینکه یکی جلوش بپر بپر کنه و برقصه بلند شعر بخونه، این طوری راحت میخوره. و البته بردنش تو بالکن و غذا دادن هم موثره‌ . این هم اگر کسی تست نکرده، تست کنه

لیانه جان بابت معرفی میوه های پوره آماده ممنون . من هم اگر دکتر پسرم مجوزش بده تست میکنم .
راستی لیانه جان شما که میوه ترکیب میکنید، ترکیب انبه و آب سیب زرد هم خیلییی خوشمزه میشه. من ترکیبش از آناناس و انبه بیشتر دوست دارم. حالا نمیدونم میشه به بچه داد یا نه ولی اگر میشه داد، ی تست بکن شاید کوچولوت دوست داشت
  • liyane
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان