موضوعها: 0
تشکر Received:
389 in 79 posts
تشکر Given: 3
اعتبار:
400
۱۴۰۱/۲/۱۳، ۰۳:۰۱ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۲/۱۳، ۰۳:۰۳ صبح، توسط aramesh.)
بچه ها چقدر همدردیم... من که داعونم... ی لحظه فک کنید جای من باشی پسرم یک سال و یک ماهشه هنوز هیچی نمیخوره... من ۷ ماه تحمل کردم. گاهی دوس دارم سفت بگیرم قاشق قاسق بهش عذا بدم.. بگم بخور دیگ من تحملم تموم شد... اما دلم نمیاد میگم ول کن عذابش نده... خلاصه خیلی وقتا ب شدت عصبی میشم... هیچ بی عرضه بودن بهم دست میده...
دیشب ساعت ۲ شب گفتم براش صبحش صبحانه درست کنم بلند شدم نشاسته و شیر و گردو و پودر نارگیل و عسل و خامه براش مثل فرنی درست کردم یک ساعت درگیرش بودم گداشتم یخچال صبح خنک باشه بخوره. باور نمیکنید صبح حتی لب نزد بزور ی قاشق خورد دیگ اصلا نخورد... ناهار براش سوپ درست کردم باز هیچ به هیچ... عصر اومدم مثل لیانه جون براش دسر درست کنم، یکم سیب پختم با نوز میکس کردم بهش خامه زدم... بازم ی نوک قاشق بزور خورد لب نزد..
اعصابم خورد شد بخدا... انقدرم که لاغر و ضعیف ک حد نداره...
فقطم من حرص میخودم شوهرم همش میگ ولش کن انقد حرص نخور...
دوس داشتم یکی بود باهام حرف میزد میگف میگذره اونم میخوره، غصه نخور...
موضوعها: 2
تشکر Received:
9,079 in 2,141 posts
تشکر Given: 5,129
اعتبار:
11,097
۱۴۰۱/۲/۱۳، ۰۵:۴۳ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۲/۱۳، ۰۶:۱۲ صبح، توسط liyane.)
واي آرامش جان چقد شرايط سختي داري عزيزم
ادم اشكش درمياد
دكتر ميبريد چي ميگه بهتون؟ اخه علت چيه
بچه ها پسرم منو ديوونه كرده
از ساعت سه نق
ساعت ٤ به گريه افتاد
يه ربع بعدش چشماشو باز كرد
اون لحظه من ميخواستم بميرم ديگه
همشم روي پامه
الان دوباره چشماشو بست
ساعت يك ربع به پنجه
آرامش جان اشتها اور تاحالا خورده؟
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• 2015، Nedaa28، nona
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
۱۴۰۱/۲/۱۳، ۰۱:۰۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۲/۱۳، ۰۱:۰۸ عصر، توسط Rose.)
بچه ها الان باز من میگم واندرویکس و یادگیری مهارت جدید، شما فکر می کنید الکیه.... ولی واقعا تا ۱.۵ سالگی، تقریبا یه ماه استراحته، یه ماه نسبتا آروم و توی اون یک ماه تقریبا فقط یه هفته خوبه...
غذا و خواب هم براحتی تحت تاثیر قرار میگیره...
اگر شیر شب بچه هاتون حذف نشده باشه، توی روز حوصله شون رو نخواهید داشت و دائم حالتون بدتر هم میشه... هنوز خیلیاتون نصف مسیر یک سال و نیم رو طی نکردید... واقعا راه زیادی جلوی روتون هست... اگر دکترتون تاکید شدید روی ادامه دادن شیر شب داره، می تونید با چند تا دکتر جوانتر هم ویزیت داشته باشید که هم اطلاعاتشون بروز باشه و هم بیشتر وقت بذارن... با دندونپزشک اطفال حتما ویزیت داشته باشید... دکتر الانی که اینو میگه که شیر شب رو ادامه بده، شای ۴۰ سال پیش بهترین دکتر ایران بوده، ولی شرایط تغذیه اون سالها با الان یکی نبوده و ما وفور قند رو توی زندگیمون داریم... الان شیوع پوسیدگی با قدیم قابل مقایسه نیست... شاید اصلا به فکر روح و روان شما یا دندون های بچه تون نیست... خیلی از کشورها ۱۲ تا ۱۴ ماه کلا شیر میدن به بچه و همین خودش عامل خوش خوراکیه.... چون بچه میدونه باید با غذا خودش رو سیر کنه... بچه ممکنه متوجه بشه که مهم نیست توی روز چقدر مادر رو اذیت میکنه و نمیخوره، چون شب توی خواب و بیداری خودشو سیر می کنه و بازم آغوش مادر رو داره... ولی شب برای خواب، رشد و استراحت امحا و احشا هست... نه تغذیه قندی... ولی مادر داغون میشه خب... بعدشم بچه ها دندون بچه ها فوق العاده فوق العاده سریع از بین میره و خراب که بشه، دیگه تا دندون های دائمی آلوده میشن... اگه زود بیفتن باعث میشن که فک رشدش درست نباشه، دندون ها کج و کوله دربیان، بعد پوسیدگی بین دندانی بده و دندوناشون هم ارتدونسی لازم بشه و هم بعد از مدتی کامل از بین بره... متاسفانه ممکنه تا ۲ یا ۲.۵ هم هیچ علامت واضحی از تخریب دندون دیده نشه و یهو مثل یکی از هم گروهیامون ۵-۶ تا دندون کامل به مرز از دست رفتن برسن و توی ۲.۵ سالگی مجبور به بیهوشی و پر کردن بشید... هزینه اش هیچی اون درد و استرس و بیهوشی خودش برای از پا انداختن ماها کافیه...
شیر دادن زیاد و طولانی مدت باعث وابستگی های دهانی و مشکلات بزرگسالی هم میشه... توی گفتارشون تاثیر میذاره... خیلی مشکلات دیگه می تونه ایجاد کنه که دکترهای قدیمی شاید اصلا بهش آگاه نیستن... اینها اطلاعات جدیدیه.... ممکنه یه دکتری اصلا یپبهشون اعتقاد نداشته باشه، شاید نمی تونه و نمیخواد وقت برای مطالعه ی رفرنس های جدید بذاره (عین خیلی از اساتید دانشگاه دیگه... خیلیا فقط علم خودشون رو قبول دارن یا توان جذب داده های جدید رو ندارن...)
هر چی هم که بیشتر روی بخصوص غذا زوم کنید، بچه ها بیشتر آتو گیر میارن که به چیزی که نمی دونن اصلا چی هست هم برسن...
فقط یه مدل غذا رو تست نکنید... همش سوپ یا فرنی و اینا ندید... برنج بریزید روی سینی صندلی با گوشت و سبزیجات، هر کدوم رو خواست بخوره بعد بررسی کنید که کدوم رو خورده یا نخورده... دفعه بعد اونی که خورده رو بذارید، کنارش چیز جدید و اونی که نخورده رو هم تست کنید... اصلا قاشق به دست دنبالشون نیفتید... یه پیش بند از اینایی که برای بازی بچه هاست و برند آریا داره، ببندید و بذارید هر جور میخواد بخوره... اگه خیلی کم خوراکه خورتون هم وسط اکتشافاتش بهش غذا بدید... ولی اصرار نکنید... خواهرانه میگم که اینجوری هم خودتون و هم بچه داغون میشید...
انوااااع فینگر فودها... انواع کوکو، پوره های غذایی با سیب زمینی یا سیب زمینی شیرین و تخم مرغ یا مثلا آووکادو و تخم مرغ وووو... مافین های غذایی با تخم مرغ و صیفی جات مثل کدو سبز یا حلوایی، هویج و... پنکیک... برنج با ترکیبات مختلف صیفی جات مثل فلفل دلمه یا کدوحلوایی، گوجه، سیب زمینی، استامبولی ها، ته چین ها و لوبیاپلو و پلوهای مخلوط... نون با رومال های مختلف... انواع سبزیجات، گوشت ها... والا ما هم باشیم هر روز سوپ و فرنی بدن بهمون بدمون میاد و وقتی هم بچه در حال جابجایی به مرحله ی بعدش هست، لازمه ما هم حواسمون جمع باشه که بچه از فاز سوپ گذشته... و دیگه از ۶-۷ ماه بحث استقلال هم شروع میشه و لازمه که بتونه خود بچه غذا رو بذاره دهنش... که با سوپ و فرنی این اتفاق نمیفته... شیفت کنید روی غذاهای با بافت های جدید بچه ها... از دوماه بعد از شروع کمکی می تونید شروع کنید...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
موضوعها: 0
تشکر Received:
389 in 79 posts
تشکر Given: 3
اعتبار:
400
لیانه جون خیلی سخت... خیلللی .... آدم دلش اخه کباب میشه بخدا
والا دکترا ک ۲ تا بردم یکی ک هرماه میبرم یکی هم همینجور بردم... میگن تا نخاد نمیخوره... دکترش گفتم شیر کم کنم گفت فایده نداره... حالا کلا شیری هم نیستا ۵ ساعت شیر نمیخوره هیچ به هیچ... میگن مدلش اینجور...
اشتها آور نمیدن هرچی میگم... میگن خیلی وزنش پایین نیس.
اشتها آور خودم بخرم بهش بدم؟
• liyane، nona
موضوعها: 2
تشکر Received:
9,079 in 2,141 posts
تشکر Given: 5,129
اعتبار:
11,097
واي نه اصلا سرخود بهش دارو اونم اشتهااور نده
اگه وزنش خوبه نگران چي هستي؟!
مهم نمودار رشده
• nona، Rose
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
آرامش جان، خب وقتی وزنش خوبه چرا اینقدر ناراحتی؟ وقتی وزنش روی نموداره یعنی به اندازه ی کافی بهش غذا میرسه عزیزم... جای حرص و جوش نداره که... شاید اون غذا رو دوست نداشته و مسلما به حد کافی داره غذا میگیره...
این بحث ها برای بچه هاییه که نمودارشون ثابت یا نزولیه... البته من پسرم رو کلا با همین سیستمی که گفتم بزرگ کردم، و غذا خوردنش عالی بود (من رو حرص میداد و چقدر غذا رو درست کردم که نخورد و خودمون خوردیم... چقدر هزینه می کردم برای غذاهاش.. ولی میذاشتم خودش انتخاب کنه... همیشه روی میزش دو سه ماده ی غذایی مختلف بود... یه وقتا نون خالی می خورد یه وقتا فقط دوست داشت رون مرغ رو به دندون بکشه!!! من درسته از درون حرص می خوردم ولی خب ظاهر رو پوکر فیس نگه میداشتم... و خدا رو شکر که گذشت اون روزا... و در کل راضی بودم چون میدونم بالاخره خودش رو سیر می کرد...)... و بعد از ۱ سالگی، حدود ۲ ماه وزنش نسبتا ثابت بود ولی دکترش گفت اصلا اشکالی نداره... وقتی روی نموداره که اصلا اصلا جای نگرانی نیست... شما غذای با کیفیت و نسبت مناسب تهیه کن، بقیه ش رو بذار به هوش درونی بچه که اگه کرب بخواد نون می خوره، اگه پروتئین بخواد گوشت و شیر و تخم مرغ... الکی هم همه ی غذاهای بچه رو چرب نکن عزیزم... چربی خوب در حد معمول خوبه مثل آووکادو، پودر و کره ی مغزیجات، چربی های موجود در شیر و گوشت های مختلف که زیر یک سال بهتره پرچرب انتخاب شن، ولی چربی اضافه و غیرطبیعی و کارخونه ای اصلا نیازی نیست چون فقط بچه ت رو چاق می کنه و هیچ قوت و فایده ای نداره و همش ضرره... آره اگه اسکیمو باشیم و تغذیه کتویی قوت غالبمون باشه و کنارش بسوزونیم، میشه بیشتر از اینها چربی اضافه کرد... ولی ما دسترسی به منابع مختلف غذایی داریم و نیازی نیست کلی چربی به غذای بچه اضافه کنیم...
اصلا اصلا اشتهاآور یا روی یا مولتی رو بدون تجویز ندید...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
سلام مامانای قشنگ
همین روزاست بگم سر به بیابون گذاشتم
بی اغراق میگم، شبا برام کابوس شده دیگه هر 1ساعت با گریه شدید بیدار نیشه البته چشماشو اصلا باز نمیکنه ها فقط گریه و نق با صدای بلند غذا هم که اووووف اول یه زبون میزنه تست میکنه بعد دیگه سفت میکنه دهنشو، دیروز انقدر بهش شیر ندادم که گرسنه بشه نصف غذاشو خورد اما نمیشه که گناه داره قشنگ حس میکنم فقط با شیر شکمش پر میشه
هی الکی اب دادم بهش تا غذا بخوره
این پیجه هم بلاخره جواب داد لامصب گفت برای برنامه تک نفره 1600 میگیره، از دو هفته تا یکماه هم طول میکشه تا خواب تنظیم بشه و توی واتس اپ همراه مادره
اما خیلیه 1600 خدایی برام بیخیال شدم
حالا گفت مشاوره گروهی رو هر چند وقت توی پیجشمیذاره فکر کنم اون هزینه نداره، من گفتم تا 500،600 اوکیم
حالا تا اون گروهی بذاره اگه من فسیل نشده بودم میگیرمش
• 2015، liyane، Nedaa28
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
۱۴۰۱/۲/۱۴، ۰۲:۱۸ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۲/۱۴، ۰۲:۱۹ عصر، توسط nona.)
یوتاب دختر منم دوروزه هر نیم ساعت نهایت ۱ ساعت شب با گریه و نق شدید بدون بازمردن چشم بیدار میشه طولانیترین خوابش از ۶:۳۰ تا ۸ شده
غذام که نگم
۱۶۰۰ چه خبره معلومم نیست جواب بده یا نه
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
مونا دختر من که کلا غذا مذا تعطیله
• liyane، mona70، youtab