امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
سلام. بچه‌ها خمیر دندون مناسب بچه زیر یک سال پیدا کردین شما؟ من میخواستم اینترنتی سفارش بدم چیزی پیدا نکردم. بیرون دارن بخرم؟
پاسخ
بچه ها من امروز میخام نوبت دکتر بگیرم پسرم ببرم.
کدوم ببرم؟ ایمانی یا مقدادی یا زندیه؟

چند تا موضوع هست:
زندیه خب الرژی ، پسر من الرژیش خوب شده تقریبا، نمیدونم ببرم بگم غذا نمیخوزه، نمیگ چرا اوردیش اینجا؟؟؟

مقدادی شنیدم ۲ نفری میرن تو، ببرم اصن حوصله صحبت داره؟ وقتش داره؟

ایمانی هم گوارش میگن اندوسکوپی میکنه، حقیقتا من دلم نمیاد پسرم اذیت کنه، اگر میخاد اذیت کنه نبرمش... شنیدم بچه ها اولش اذیت میکرد؟؟ ترگل جان ی خاطره بد داشتن ازش !

بعد نامه باید داشته باشم برای این ها؟
پاسخ
ترگل من کالگیت گرفتم مناسب ۶ ماه به بالاست از دیجی هم کرفتم
آرامش جان نه نامه نمیخواد ببین وضعیت پسرت جوریه که احتمال زیاد هرجا ببری بگی تمام سعیمو کردم نخورده آندو میده
سونو کلا ارزش تشخیصی نداره
میتونی هم بگی آندوسکوپی نمیکنم دکتر هم احباری بهت نمیکنه
دست دست نکن ببر پیش هرکدوم که زودتر وقت داد عزیزم
ضمنا ببین دیروز فرصت نشد بهت بگم تنوع غذایی رو رعایت کن غذاهای جذاب شکل دار بذار جلوش مثلا فرنچ تست درست کن قالب ستاره ای بزن قابی بزن ازین کارا
دیروز گفتی سفیده رو بالا آورد هواستم بگم بچه ها عموما تخم مرغو سخت میخورن خالا همینطوری بیایی سفیده بدی دستشون خب نمیخورن
کوکو درست کن ( کوکوی لپه گردو، سبزی، سیب زمینی، لوبیا، پنکیک فرنچ تست بریز تو سوپ تو ماکارونی) بلاخره یه اپسیلونم بخوره کم کم عادت میکنه
هر روز حتما سه وعده حداقل درست کن البته درستش این بود غذای خودتونو بدی اما چون بنظر تست حساسیت مواد رو هنوز موفق نشدی انجام بدی مجبوری از اول شروع کنی دیگه ( البته فکر میکنم از دکتر بپرس شایدم از الان بتونی همه چی بدی)

شش ماه پیش قرار بود ببری پیش ایمان زاده اون موقع بهت خصوضیم دادم جواب ندادی نبردیش ؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Targol
پاسخ
سلام بچه ها

مرسی نونا جونم بابت اموزش خوشنزت
بچه ها دنبال یه گوش و حلق و بینی برای پسرمم که زود وقت بده، مثلل تو حال خودشه یهو گریه میکنه و گوششو میکشه محکم، بینیشم انگار همش پره و فس فس میکنه، قطره هم دارم میریزم ندام اما با نور گوشیم انداختم
 چیزی معلوم نیست که پره و چیزی توشه
دیشبم تا خود صبح ناله و گریه کرد تا 9 صبح
  • nona
پاسخ
حتما هم بنشونش وقت غذا یا میان وعده رو صندلی غذاش حتما
پاسخ
ممنون عزیزم که جواب دادی... حقیقتا من اتگیزم از دست دادم... اما دیروز سیب زمینی سرخ کردم ی چند تا دونه خورد. سوپ هم درست کردم ک نخورد. شام هم کوکو سبزی دلشتیم خودمون بهش دادم یبار امتحان کرد.
ببین بستنی و هندونه و دوغ اینا قشنگ میشینه میخوره اما دریغ از غذا...

عزیزم ببخشید من جک نکردم اصن خصوصیم... زیاد نمیومدم اینجا اخه... ی بازه ای چند تا قاشق مثلا فرنی میخورد وقتیم دیدم ازمایشش خوب و دکترش گفت اشکال نداره دیگ نبردمش.. حتما میبرمش

من که دلم نمیاد اندو کنه... انجام نمیدم ?
حالا امروز حتما مزنگ میزنم وقت میگیرم یکی و یا زندیه یا ایمان زاده یا مقدادی... به نظرت نونا جان ببرم مقدادی؟

راستس شما دیروز ماکارونی و حلیم پختی دختر گلت خورد؟

ی جیز دیگ من گاهی هم غذای سفره میدم بهش اما مثلا ی قاشق میزاره دهنش میریزه بیرون... چون قاعدتا باید بخوره غذای سفره

پنکیک درست کردم... کوکو هم همینجور... لما باور کنید خیلی سخت نخوره بخای تنوع بدی هی درست کنی... هم انگیزش ندارم هم بلد نیستم زیاد... ?

راستس نونا جان ما چون میز ناهارخوری نداریم براش صندلی غذا نگرفتم. لازم بگیرم؟

همه چی پرت میکن میدونم الان بخرم بشینه هم میخاد پرت کنه غذا رو
پاسخ
یوتاب مدلشونه ها دختر من موقع کلافگی درد گوشاشو میکشه بیخودی این دکتر اون دکتر نبر زیاد
  • youtab
پاسخ
صبح یکم شیرموز با بیسکوییت مادر قاطی کردم، در حد دو قاشق ب زور خورد با گریه... ی خورده بعد دو تا تخم بلدرچین براش نیمرو کردم لب نزد. دیروزم پنکیک درست کردم نخورد.
پاسخ
آرامش جان مهم نیست ناهارخوری داشته باشی یا نه صندلی دختر من تو آشپزخونست اصلا ازین صندلی معمولیا بگیر اصلا
ببین انگیزتو باید خفظ کنی همه وعده هارم درست کنی حتما هم بچه رو صندلیش بشینه حتما هم متنوع درست کنی
ما هم بلد نبودیم اینجا بچه ها کمک کردن سرچ کردیم تو اینستا دیدیم کاری نداره دستت میاد
اره دختر من دو‌سه روزه به اندازه چند قاشق میخوره مثلا ولی مامارونی دیروزو استثنائا با میل بیشتری خورد ولی خب میگم ببین کلا بیش از یه ماهه تو اشپزخونم صبح تا شب صبح مثلا اوتمیل درست میکنم نمیخوره سریع پنکیکی فرنچ تست درست میکنم نخورد نون پنیر نخورد نون خالی میدم دستش نخورد پنیر خالی و …
ناهار و شامم با هم همون صبح میذارم نخورد میوه نخورد بستنی میوه ای نخورد سرلاک نخوردم شیر خودم ناچارا
منم خسته میشم الان کمرم صاف نمیشه کارای شرکتم مونده اما خب فدای سرش نباید غذا نخوردن تو سرش بمونه ضمنا نباید من غذا پختن از سرم بیفته
الان یک هفتست مود دختر من اینطوری شده از قفل مطلق خارج شده دو روز کلا نمیخوره یروز با گریه ولی بلاخره یه چیزی میخوره این وسط یکی دو وعده هم دل ما رو شاد میکنه میخوره

اشکال نداره همین یه قاشق دو قاشق با گریه بعد یکی دو ماه به چند قاشق بی گریه نبدیل میشه به شرطی که هر روز بپزی و متنوع درست کنی
بعدم بچه از صندلی معلومه که پرت میکنه خب پرت کنه بعدا تمیز میکنی
الان برای چی میگم کمرم صاف نمیشه برای اینکه هی دخترم قاشق لیوان عروسک فذا پرت میکته هی خم میشم برمیدارم
  • liyane
پاسخ
راست میگی نونا؟ اخه بینبش حس میکنم همش فس فس میکنه خوب نفس نمیتونه بکشه، میترسم مثل باباش خدایی نکرده آپنه داشته باشه
  • nona
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان