امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
با قطره هم خوب نفس نمیکشه؟ ببین دختر منم فس فس زیاد میکنه یعنی حالت موش به خودش میگیره
دکتر خودش ویزیت نمیکنه ببینه مشکلی هست یا نه؟
تمام خالتای پسرتو دختر منم والا داره برای همین میگم مودشونه
ترگل اعترافتو خوندم بابا حرف مفت زیاده واقعا آدم اون لخظه ادم میخواد خودشو خفه کنه با این تزا
نمیدونم چقدر بدبختی میکشیم که
تازه با سیشه هم داده بودی یه حرف دیگه درمیاوردن
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
نتیجه آزمایشای دخترم اومد دو تا فاکتورش جالب نیست اصلا Sad امیدوارم چیز مهمی نباشه نگرانم شدید
  • youtab
پاسخ
مرسی نونا جان عزیزم
ایشالا که چیزی نیست نگران نباش گلم

بچه ها دکتر مقدادی چطور وقت میده ؟ وقت میزاره توضیح بده؟ دوتایی باهم میفرسته تو؟ کسی رفته پیشش تا حالا؟
پاسخ
آرامش جان مقدادی دکتر پسر من هم بود...
واقعیتش من خیلی بدم میومد که دو تا دوتا می فرستن داخل و خود دکتر وقت نمیذاره و اینها... ولی خب اون تایم دکتر بهتر از او رو دیگه نتونستم پیدا کنم و تا 1 سال کلا پیش او می رفتیم... و کلا هم از همون 10-12 ماهگی خودش خوب شد... و خب با رژیم سنگین من به مشکل خوردم دیگه... ولی خودشم می گفت و بارها هم گفت که برای کیس پسر من، بهتره شیر مادر نخوره.. و می خواست دیگه 1 سالگی کلا از شیر بگیرمش که من توی فاز گرفتن از شیر نبودم... و خلاصه نمی دونم که پسرم خوب شد، بخاطر داروها بود یا افزایش سن...
ولی در کل همون زمانی که پیشش می رفتیم، درسته تند تند ویزیت می کرد و ما همه ی سوالامون رو می نوشتیم و صداش رو هم ضبط می کردیم و اینها، اما در کل حواسش به همه چی بود... شما اگر هم پیشش میرید، سعی کن توضیح ندی که چی به چیه، ببین علائمی که میگه پسرتون داره یا نه چقدر به واقعیت نزدیکه و چقدر حدسش می تونه درست باشه... به نظرم اگر متخصص گوارش اطفال ببری تخصصش مرتبط تر باشه، من آشنایی ندارم و شاید بچه ها بیشتر آگاه باشن که کدوم دکتر خوبه یا نه... ولی می گم برای من توی اون شرایط واقعا اعصاب خرد کن، گزینه ی دیگه ای به جز مقدادی رو نتونستم پیدا کنم که کمکمون کنه (حداقل در حد کم)...
کلا بچه های سخت پدر و مادر رو به خدا می رسونن عزیزم... خدا صبرت بده
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • liyane
پاسخ
ارامش جان دكتر مقدادي توي اون تايم وحشتناك كه پسرم به هيچ صراطي مستقيم نبود خيلي به روند بهبود پسرم كمك كرد كلا دو بار پيشش ويزيت شدم
هر دوبار كاملا راضي بودم
خودش سونو شكمي ميكنه
به قول رز لازم نيست خيلي چيزي رو توضيح بديم و وارد جزييات بشيم اون خودش با سوالاتش ميفهمه چي به چيه
فقط توي مطبش همه چي روي دور تنده
فقط تمام بدنت بشه گوش و صداشو ضبط كن
من بار اول كه پيشش ويزيت شدم وقتي اومدم بيرون مات و مبهوت بودم چون حس كردم سريع همه چي تموم شد و هيچي نفهميدم ولي داروهاشو كه پسرم استفاده كرد بيشتر از ٥٠ درصد حالش بهتر شده بود ويزيت دوم هم كاملا خوب شده بود سونو هم انجام داد و گفت دريچه معده تكميل شده
اخرين باري كه پيشش رفتم پسرم پنج ماهش بود و ديگه گفت لازم به مراجعه مجدد نيست
توي اپليكيشن زوپ يا دكترتو نوبت دهي داره

(۱۴۰۱/۲/۱۸، ۰۲:۵۸ عصر)nona نوشته است: نتیجه آزمایشای دخترم اومد دو تا فاکتورش جالب نیست اصلا Sad امیدوارم چیز مهمی نباشه نگرانم شدید

نونا جان چقد خوب كه ازمايش دادي حداعقل الان علت رو ميدوني و دكتر تجريز لازم رو انجام ميده
ازمايش CBC دادي و كشت ادرار؟؟
  • Rose
پاسخ
لیانه ادرار مدفوع cbc کامل دیگه همه فاکتورا از شکل و قیافه گلبولا تا فاکتورای عادی
  • liyane
پاسخ
نونا جون این فیبوکیستیک چیه؟ شما آشنایی داری باهاش؟
دکتر گفت احتمالا محدودیت کافئین و اینها باید بذاری اگه خیلی اذیت کرد، دارودرمانی باید بکنیم... ولی گفت ترشح و اینها چیزی نداری... علامت عفونت و آبسه هم نداری... ولی این فیبروکیستیک رو نفهمیدم چیه

و اینکه این پرولاکتین و تیروئید رو من بهتره روز خاصی از دوره بدم؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، nona
پاسخ
(۱۴۰۱/۲/۱۸، ۰۴:۰۸ عصر)nona نوشته است: لیانه ادرار مدفوع cbc کامل دیگه همه فاکتورا از شکل و قیافه گلبولا تا فاکتورای عادی

كار حسابي كردي
منم از ازمايشا فهميدم اهن بچه پايينه قطره رو دوبرابر كرديم خوب شد
  • nona
پاسخ
لیانه آهن هموگلوبین همه چی طبیعی بود اما اندازه گلبول کوچیکه
رز جون فیبروکیستیک دیگه اسمش روشه دیگه نگران نباش یه چیز خیلی شایعه اکثر قریب به انفاق هم خوش خیمن اصلا حتی ممکنه خیلی خفیف باشه فرم حتی کیست هم نداشته باشه سونو دادی؟ ببین پرولاکتین و تیروییده فقط؟ معمولا این دو تا با یسری هورمونای دیگه چک میشن اگر تنها هستن روز خاصی نداره فقط بسری مراقبتا داره قبلش فعالیت جنسی و خستگی روز قبل نداشته باشی ( برای پرولاکتین) بیدارم شدی ظرف سه ساعت آز بدی. اما اگه هورمونای دیگه هم هست روز سوم پریودی باید انجام سه عزیزم

رز جون جواب سونو یا آزمایشت اومد خواستی عکسشو بقرست نشون خواهرم یا دوستمم بدم
  • liyane، Rose
پاسخ
مرسی بچه ها ...
رفتم تو سایت برای نوبت تا آخر اردیبهشت پر... نمیشه تلفنی نوبت گرفت؟ دکتر مقدادی میگم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان