امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چی رو از کجا بخرم؟
(۱۴۰۱/۱/۲۸، ۰۱:۱۴ صبح)Celin نوشته است:
(۱۴۰۱/۱/۲۱، ۰۶:۲۷ عصر)Rose نوشته است: سلام بچه ها

من دنبال یه چیزی هستم که آب میوه توش بریزم تا پسرم ببره مهد...
چه مدلی بگیرم بهتره؟
از کجا بگیرم؟

رز جان فکر کنم تا الان خرید کردی  Undecided
این پیج قمقمه های خوبی داره
Kaadopeech

مرسی عزیزم
نه هنوز نخریدم... ولی دنبال جایی هستم که برم حضوری خرید کنم... برای خودمم میخوام یه ماگ و یه تراول ماگ بخرم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • خانم فسقلی
پاسخ
(۱۴۰۱/۲/۶، ۱۲:۲۴ عصر)پروانه ابریشم نوشته است: عزیزان
میخوام گوشت کوب برقی واسه مامانم بخرم
خودم بوش دارم و راضیم که 8سال پیش خریدم
الان چی بگیرم؟
من هم بوش دارم هم براون. هر دو عالین
  • خانم فسقلی، پروانه ابریشم
پاسخ
سلام واسه نوزاد تقریبا ۵ ماهه چه اسباب بازی مناسبه؟
نمیدونم چه بازیایی میشه کرد باهاش خیلی حوصلش سر میره زود
ممنون
  • خانم فسقلی
پاسخ
سلام. عاطفه جان من صفحه بازی و ی گاو موزیکال و جغجغه دارم پسرم دوستشون داره. ی ماشین بازی از این موزیکال ها هم داره باهاش سرگرم میشه. از این جغجغه پلاستیکی ها مال حمام هست اونا رو هم خیلییی دوست داره. البته بگم کلا دو هفته هست از اینا خوشش میاد. قبلش محل بهشون نمیداد. الان پسرم ۵ماه و نیمش.

میتونی تو آمازون اسباب بازی های گروه سنی ات ببینی و هر کدوم پسندیدی نظرات بخونی اگر خوشت اومد و نظرات مثبت بود ببینی تو ایران پیدا میشه بگیری. این هم ی راه حله
  • خانم فسقلی
پاسخ
ممنون شیطون خانم جان
راستش بلد نیستم تو آمازون سرچ کنم
من دخترم فقط ی جغجغه داره ک با همون طفلی سرگرم میشه
عروسک زیاد داره اما چون صدا ندارن دوستشون نداره
وضع قیمت اسباب بازیم ک انقدر بده ک میخوام مطمئن شم چی بدردش میخوره ک بخرم
تو خونه تو کالسکه میزارمش دورش میدم زود خسته میشه در و دیوار واسه بچم تکراری شده
ی هفتس بارونه نمیشه رفت بیرون همش خونه ایم
  • خانم فسقلی
پاسخ
عاطفه جان بهترین چیز همون قدم زدن تو پارک. به نظر من خیلی تاثیر داره از اسباب بازی هم بیشتر. هم سرگرم میشه و ساکته و هم خسته میشه شب راحت تر می‌خوابه. حداقل بچه من این طوریه. شما هم شرایط مساعد بود ببرش پارک.
اسباب بازی وحشتناک گرون شده، راستش به نظرم عروسک بی صدا و بی نور واسه این سن خوب نیست. ی ماشین هایی هست هم صدا داره و هم نورش روشن میشه و هم عروسک های تو ماشین تکون میخورن، بعد جای لوزی مثلث داره بچه میتونه بعدا ی کم بزرگ بشه جایگذاری باهاش یاد بگیره. اونا خوبه قیمتش هم فکر کنم ۴۰۰ اینا باشه.
این اسباب بازی جغجغه های حموم که اردک ایناس، پسر من با اون هم خیلی سرگرم میشه. صداش خیلی دوست داره.

برای آمازون هم برو تو سایتش میتونی سرچ کنی toys و بعد فیلتر کنی روی سن و جنسیت و قیمت و .... ببینی چه چیزهایی هست و کامنت ها رو هم بخونی
  • Rose، خانم فسقلی
پاسخ
آمازن چقدر اسباب بازیاش محشره
۲۲ دلار اینا
هعی چقدر ریال سقوط کرد
تو امازونم میشه سفارش داد؟ پول باربری اینا بازم همون قیمت ایران میشه نه؟

رز جان نمیدونستم کجا باید بگم
میشه ی تاپیک در مورد نحوه کار با آمازون بزنید؟ بچه ها تجربیاتشونو بگن و بدونیم چجوریه در کل
  • خانم فسقلی
پاسخ
عاطفه جان بعضی جاها هستن که سفارش میدی میارن ولی قیمتش بسیارررر بالا میشه یعنی فکر کنم ۴ برابر در میاد نمی صرفه.
اما اگر آشنایی دارید که خارج کشور زندگی‌ میکنه و داره میاد میتونی بگی برات بیارن هم مناسب تر در میاد و هم سریع بهت میرسه. در ضمن برحسب کشور روش مالیات هم میاد عاطفه جان. مثلا بین ۱۰ تا ۱۵ درصد روش مالیات میاد.

بعضی از جنس هاش هم عاطفه تو ایران هست. Toytoy رو سایتش ببین. فروشگاه اسباب بازی. بعضی از همون جنس های آمازون داره . قیمتش هم تقریبا همونه .
  • خانم فسقلی
پاسخ
عاطفه جان سلام
ببین اپلیکیشن گهواره رو روی گوشیت نصب کن و سن و اسم و اینای دخترتو برن بعد هرروز برات پیام مشاوره میاد، هفته ای دو سه بار میگه چه بلزی یا اسباب با ی مناسب سن الانشه
گاهی حتی میگه با وسایل ساده براش درستکنی
من چندبار اینکارو کردم
ببین اگر تهران کسی رو دارید و باهاش تعارف نداری بگو برن صالح اباد یه خیابونه فقط اسباب بازی داره با قیمت خیلی عااالی، چیزای خوب داره ها، مثلا من با 1تومن کلی برای پسرم همه چیخریدم که اگر از مغازه عادی میخریدم باید 3،4 تومن پول میدادم، نمیدونم دخترت دقیق چندوقتشه اما اسباب بازی های مارک هولا عالیه و اونجا هم داره، نشکنم هست
فکر کنم شما گرگان بودی، قطعا باید یه بازارچه مرزی ای چیری باشه تو شهرتون
بعد از این اسباب بازی فروشیا از این جغجغه بسته ایا که چندنا توشه من برای پسرم گرفتم هنوز عاشقشه
بعد با کلی اسباب بازی یه قوطی شیر خشکشو د شو دایره ای بریدم بعد توش چیزای مثل پستونک و قطره چکون اضافه با در، چیزای کوچولو اما بی خطر خیلی ریز نباشه، سر دارو خوریش که حالت شیشه شیره اینارو میندازم توش نمیدونی چقدر دوسش داره
اولا تکون و قل میداد صدا میدادخوشش میومد الان دستشو میکنه توش در میاره چیزارو یا میندازه توش ذوق میکنه
باز چیزی یادم اومد میگم یهت
  • خانم فسقلی
پاسخ
یوتاب جان و شیطون خانم جان ممنونم
نمیدونستم چیکار کنم ک بچم سرگرم بشه
اسباب بازیم ک گرونه
بچم هفته بعد ۴ ماهش تموم میشه یوتاب جان
گهواره هم نصب دارم
  • خانم فسقلی
پاسخ