امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
خب خدارو شکر خود دکتر تماس گرفت گفت آزمایشات خوبه دو تا فاکتور شکلی که مشکل داشتن دو تا فاکتور دیگه هم ندیده بودم عددشون کمی خارج از رنج بود گفتند کم خونی داره تا حدی که با همون فلیپ برطرف میشه فقط دوزشو یک روز درمیون کرد ۱.۵ سی سی
گفت بی اشتهاییش پس مشکل عفونت اینها نیست مکملاشم قطع کرد گفت همین یک دوره کافیه بیشترش صلاح نیست.قرار شد وضعیتشو تا اخر هفته بهش گزارش کنیم. یه ویزیت دندونپزشکی هم بشه تا ببینیم چقدر به دندون ارتباط داره
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Arezoo1984، Celin، liyane، Nedaa28، Rose، youtab، کتایون خانم
پاسخ
نونا جون مطمعن باش قطره اهن رو به ميزان كافي بخوره اشتهاي به ميزان قابل توجهي زياد ميشه
دقيقا پسر منم همين بود
به نظرم ازمايش cbc رو همه بايد بدن خيلي لازمه
  • nona، youtab
پاسخ
خداروشکر نونا جان
  • nona
پاسخ
نه فاطمه جون من از اول بارداری تا آخر شیردهی یعنی سه سال که میشه پارسال همین موقع ها، اصلا لب به کافئین نزدم... این مدتم صبحا ۲-۳ تا چای اگه بخورم، شکلات ماهی دوماهی چند تا دونه اگه برسه چون از بیرون نمی خرم... قهوه هم شاید ماهی یکبار دوماهی یکبار... نسکافه هم اصلا نمی خورم...

نه کژال جون دکتر گفت چیزی نیست و اگه هم باشه یه سری محوودیت اعمال می کتیم مثل کافئین اگه درد خوب نشد و اذیت کرد دارو رو شروع می کنیم... هنکز هیچی رو ممنوع نکرده
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • nona
پاسخ
خداروشکر نونا جون. منم از این به بعد بیشتر اهن بدم پس. ظاهرا همه با این مشکل مواجهن
  • nona
پاسخ
ارت بچه ها جالبه آهنش خیلی خوب بود هماتوکریت mcv همه چی اما شکل گلبولا خوب نبود باز خدارو شکر کم خونیه اره به من گفت دوز اهن فلیپو زیاد کن ( فایپ هر سی سیش ۷ میلی گرمه) اما گفت یروز یک سی سی بده یک روز ۱.۵ سی سی گفت بیشتر نده اهن فلیپ تماما جذب میشه بیشترش خطر داره
برای همین با توجه به قطره هاتون زیاد کنید ( در صورتی که عموما میگن نیاز روزانه ۱۴ میلیگرمه)
ترگل کلا مثل اینکه عمومیه
لیانه جون خدا از دهنت بشنوه اما گفت ربطی نداره Sad میزانش اونطوری نیست که دخترتو بی اشتهای کامل کنه ولی زینک رو قطع کرد با مکملای دیگه گفت ازین بیشتر یعضی از عناصر بدنشو کم میکنه فقط برای دندونو نگه داشت
  • 2015، Celin، liyane
پاسخ
بچه ها پسر من غیر از وقتی nicu بود آزمایش خون نداده. دکترش نخواست. چه زمانی بچه ها باید آزمایش بدن؟
پاسخ
خداروشکر نونا جون، انشالا که به زودی همه چی روی روال خیلی خوبی میوفته عزیزم...
کژال پسر من جز ان ای سیو یه بار 6ماهگی یه بارم اسفند داده آزمایش خون و ادرار و یه یکسالگی هم باید بده
برای کم خونی بدو تولدش هی باید چک بشه
یکسالگی فکر میکنم همشون دارن، اگه خودت میخوای خب بگو دکترش بنویسه براش
منم  روزی 4 سی سی به پسرم سیدرال میدم با دستور دکترش
  • 2015، nona
پاسخ
یعنی خدا شاهده دخترم نمیذاره کوچکترین تعریفی ازش بکنم دیروز عصر گفتم از قفل مطلق دراومده دوباره شام و صبحانه قفل شد شامش والا سوپ خوشمزه بود صبحانه اول اوتمیل درست کردم نخورد بعد انبه موز بستنی دادم ( انبه دیگه دوست داشت ) نخورد. بعد پاشدم اسنک سیب زمینی براش تو فر درست کردم بی سلیقه لب نزد خلاصه با یک قاشق مرباخوری ماست صبحانه رو تمام کرد و من در لهترین وضع ممکنم Smile Smile Smile خندم گرفته به حال خودم الانم بعد دو ساعت کلنجار که داشت غش میکرد از خواب با بدبختی رو پام خوابید
  • 2015، Targol، youtab
پاسخ
بچه ها من با خواب پسرم توي شب خيلي به مشكل رسيدم
ديشب شايد دو ساعت خوابيدم
ميگه فقط توي بغل يا روي پا
مثلا خوابه خوابه ها
وقتي ميذارم سرجاش نيم ساعت بعد نق ميزنه
اگه توجه نكنم نق تبديل به گريه هاي بلند و وحشتناك ميشه
اخه من چقد نشسته بخوابم بچه روي پام؟!
ميخوام ببينم طبيعيه؟
يه موقع فكراي بد ميكنم ميگم نكنه ريفلاكسش برگشته؟!
ولي اخه اشتهاش ازبين نرفته، دهنش بد بو نيست
توي بيداري مشكل نداره
فقط وقتي سرجاش ميذارمش
بعني مال چيه؟
الان دوتا دندون پايين داره
دوتا بالا
ولي دستش همش توي دهنش به لثه هاشه
چكار كنم؟!
مغزم از بي خوابي كار نميكنه
امشب نوبت دكتر دارم براش
  • 2015، nona، Targol، youtab