امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
آخ خدااااا
چقدر ما مادرها طفلکی هستیم. نونا من بهم ثابت شده نباید اصلا تو ذهنم هم تعریف کنم. چه برسه بگم! دختر من از صبح تا حالا یه بار تو بغل من در حال راه رفتن ۶۰ تا شیر خورد. یه بار بغل مامانم. و انگار دور از جونش جام زهر مینوشید. این روش‌ها میدونم کارساز نیست و فقط دو سه روز جواب میده. نمیدونم چی میخواد بشه.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، liyane، nona، youtab، مینو
پاسخ
ایانه دختر من یه هفتست دیگه بیدار شدن شبش به هر ۴۵ دقیقه اینا رسیده Smile ایشالا طبیعیه غیر طبیعیم باشه همینه که هست گویا Sad
ترگل من غلط بکنم دیگه ذره ای ازش تعریف کنم چه پیش خودم چه باباش چه هر جا اصلا درجا کوفتم میکنه Smile
والا بخدا غذای خوشمزه میدم یطوری دهنشو کج و معوج میکنه انگار تلخترین غذا رو دادم ( البته در حالات کمی که قفل نیست)
دیروز کی بود اینجا گفت بالای دو خوب میشن؟ خواستم بگم الان دختر دوستم ده سالشه از هفت هشت ماهگی که دیدمش افتضاح بدغذا بود تا الان که ده سالشه همون موقع مدام بهش میگفتم ببرش دکتر ( الان خودم دچار شدم بهش) الانم لاغرترین و کوچولوترین بچه کلاسشه . افتضاح غذا میخوره امروز داشتیم تصویری حرف میزدیم گفت از همون بچگی این وضعو ادامه داده دیوانم کرده
تازه مامانه ریلکسه مثل ما خرص و جوشی نیست

لیانه جون کلا از شش ماهگی به اینور من خواب درست ندارم
  • 2015، liyane، youtab
پاسخ
نونا من اصلا حس ميكنم ديگه بدنم از بي خوابي جون نداره
خدايا رحم كن به ما
  • 2015، nona، youtab
پاسخ
لیانه جان بگردم برات 
پسر من از اسفند همینه خدا شاهده 
سه شب پیش از 1شب تا خود صبح رو پام بود
من دیگه دورش بللش میچینم خودمم در همون حال که روی پامه دراز میکشم دیگه نمیکشم به خدا
استخوان بالای باسنم فکر کنم دنبالیچه اسمشه اگه اشتباه نکنم همش داره ضعف میره از درد
... 
امروز سینه مرغ و سیب زمینی و نخود فرنگی و هویج پختم تو شیشه مثل همیشه با یکم زردچوبه بعد با پشت چنگال له کردم همه رو و با پنیر لبنه قاطی کردم انقدر خوشمزه بودا، بعد گلوله کردم دادم اول مالیدم به لبش مزه کرده اقا خوشش اومد قیافش معلوم و دیدنی بود بعد 2تا گلوله قد نخود دادم خورد منم رو ابرا همسرم اومد گفتم باباش نگاه کن پسرمم چقدر ناهارشو دوست داره داره همشو میخوره
به قران همون شد لب نزد دیگه
یعنی قشنگ میخواستم گریه کنم
وای ترگل راست میگی ما خیلی گناه داریم به خدا
اخه
 این دکترا چرا هیچی نمیگن چرا انگار مهم نیست هیچی براشون
به ممیشی میگم شما مشاوره خواب سراغ نداری به خنده و مسخره میگه میخوای بخوالی چیکار، خب بیدار شه، بغلش کن، چی ازین بهتر
میخواستم کلمو بکوبم به دیوار
واقعا هم نیست جایی ها، یه جا پیدا کردم تو گوگل پیغام دادم گفت سن بچه شما باید به پزشک اطفال مراجعه کنین
همه جای دنیا دارن و جزو چیزای مهمه
همین سوده میگه اول رفتم کلاس برای بچم بعد اومدم توی اینکار خودم
ای که از هر دری میریم به دیوار بلند بدبختی میرسیم توی این مملکت خراب شده لعنتی
اصلا نمیفهمم ادماییکه به این خراب شده تعصب دارن رو، من اگه پول داشتم به جان بچم اگه ثانیه ای میموندم
اووووووف
ببخشید بچه ها خیلی پر از غرم
  • 2015، liyane، nona
پاسخ
یوتاب تعریف به بچه های ما نیومده والا

ایانه جون اکه میتونی صبح سه ساعت بده دست مامانت خودت بخواب حداقل. چون فکر کنم نزدیکید به هم خدارو شمر
  • 2015، liyane، youtab
پاسخ
اره به خدا نونا، به قول م ش همیشه میگه از شوهر و بچه اصلا نباید تعریف کرد زود همه جی عوض میشه...
راست میگه...
  • 2015، liyane، nona
پاسخ
فکر کنم هیچ کس نتونسته شیر شب قطع کنه ، من پسرمو بردم تو تخت خودش خودمم رو زمین میخوابم چند شبه
گردنم خیلی درد میکنه رو زمین
دیگه دم صبحم میخوابونم کنار خودم یکی دو ساعت
  • 2015، liyane، nona، Targol، youtab
پاسخ
نه ندا پسر منم هنوز میخوره شبا
جالبته که از ماه 2 تا 6 اصلا نمیخورد از 11 تا 6،7 میخوابید یکسره
  • 2015، Nedaa28، nona
پاسخ
خدانكنه يوتاب جون خودتم مثل من هستي ديگه
برم ببينم دكتر پسر من چي ميگه
نونا جون صبح ٤٥ دقيقه دادم دستش يه دراز كشيدم
چون وقت صبحانه ش بود بايد درست ميكردم
  • 2015، nona
پاسخ
ندا عین من صبح از ۶ میذارمش کنار خودم چون دیگه هر بیست دقیقه نیم ساعت بیدار میشه کمرم نمیکشه هی رو تخت خم و راست شم بخدا
یوتاب دختر منم دو ماهگی تا شش ماهگی خودش شیر شب رو قطع کرد یه کله از ۹-۱۰ میخوابید تا ۶-۷
هیییییییییییییی
لیانه خوب کردی

ترگل بیا بگو پرستارت جی شد خوبه راضی هستی؟
من دارم فکر میکنم ما نمیتونیم به اینا غذا بدیم پرستار چه میکنه باهاشون Sad
  • liyane، Targol
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان