امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
پرسیدم مگه مشکلی هست که شما امپول ریه میزنید مگه احتمال زایمان زودرس میدید واسم گفت نه من واسه همه مریضام میدم امپولو که خیالمون راحت باشه

شاید چون سنم بالاس یه مقدار داده نمیدونم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، mona70، Nedaa28، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها من از سمت راست مقاومت شریان رحمی بالا دارم بخاطر همین جنینم وزن نمیگیره هرروز آمپول میزنم اینجا کسی اینجوری نبوده که به آخرای بارداری رسیده باشه یا بچش صحیح و سالم باشه یکم به من امید بده
  • mona70، Nedaa28، Sahraa71، سحر بانی، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
روشنک جان، من توی غربالگری مشخص شد که این حالت رو دارم و البته احتمال داده بود که دکترم آسپرین تجویز کرد تا آخر بارداری هم میخوردم...
من ویارمم شدید بود ولی پسرم کامل و سالم اومد بغلم... و اینکه بریچ هم بود و من با مامای خصوصی تونستم بچرخونمش ولی تا چرخید گویا رشدش متوقف شد!!!!!! یعنی به زور و بدبختی توی ۳۶ هفته چرخید، و ۳۸ هفته بود که فهمیدیم رشد استخوان رانش و دور شکمش مونده توی ۳۶ هفته...
خلاصه به دنیا اومد با قد ۴۹ و وزن ۳۰۰۰ گرم و حتی زردی نداشت و همه چیزش خوب و سالم بود که خب من برای قد و وزن اون اولا خیلی حرص خوردم ولی بعدا فهمیدم اصلا مهم نیست... و اینجور بگم با ۳ تا مشکل عمده که منجر به کم وزنی و عقب موندن رشد میشن، پسر من سالم اومد بغلم خدا رو شکر... توکلت به خدا باشه، ذهنت رو درگیر نکن واقعا درکت می کنم چی می کشی ولی کاری جز اجرا کردن دستورات دکترها برنمیاد... اگه شک داری با یکی دو تا دکتر مرتبط با این قضیه مشاوره کن ببین نطرشون چیه... ان شاءالله چیزی نیستش...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
مرسی رز عزیزم سعی میکنم واقعا
من تو غربالگری ها همه چی اوکی بود ولی بعدش واسه وزن فرستادنم داپلر که اونجا معلوم شد رشدش بخاطر خونرسانی دو هفته عقبه از الان
امیدوارم بخیر بگذره
آسپرینو که از اول میخوردم آمپول ۶ روزه شروع کردم دیگه بقیش توکل به خدا...
  • (کژال)، 2015، mona70، Nedaa28، Rose، Sahraa71، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
بچه‌ها من امروز ویزیت شدم دکترم هیچی نخواست، نه آزمایش نه سونو ، فقط صدای قلبشو گوش دادو گفت مکمل و قرصای دیگتو میخوری گفتم آره،  گفت خوبه و وزنمم کرد گفت خوبه،  همین Huh

شما هفته ۲۲ مراقبت خاصی داشتین؟
  • Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وقت بعدیتو کی داد ستی؟ چون هفته ۲۸باید ازمایش بدی احتمالا یکبار دیگه قبل از هفته ۲۸میبینتت اونو مینویسه واست
  • mona70، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من ۳۴ سالمه بن سای
نمیدونم ببین نظر دکترت چیه ازش بپرس
منم قرص اهنمو کرد روزی دوتا بخاطر کم خونیم
بن سای توام واکسن کزاز رو میزنی؟
سونو غربالگری سوم واسه وزن رو واسه من هفته ۳۲نوشت تو دادی الان؟

من قند ناشتام ۸۸بود بعد دوساعتم ۹۲
چرا مال من نسبت به تو فاصله دوتا ازمایشم کمه؟
  • mona70، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنون
خیالم راحت شد
۲۲ شهریور بهم گفت برم میشم ۲۶ هفته به حساب خودم
دلم میخواست ببینمش ، دلم تنگ شده براش Tongue
  • mona70، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۲۵، ۰۴:۱۷ عصر)Elhamgoli نوشته است: کژال جان شما تاریخ زایمانت مثل من نیست؟
برا من فک میکنم 23 ام شهریور بشه
تا نامه رو بگیری و بزنی 28 روز بعد دوز دوم نمیخوره ب زایمانت؟

الهام جان فکر کنم من 10 روز بعد شمام
2 مهر اینطورا

من با اینکه احتمال زایمان زودرس دارم ولی دکترم آمپول ریه نداد Blush
تازه من پیش دو تا دکتر مختلف میرم. هیچ کدوم چیزی نگفتن در این باره
  • mona70، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها من تحقیق کردم گفتن خانمهای باردار سیندفارم بزنن توی همکارام هیچکدوم از باردارها نزدن اینجا هم که هنوز هیشکی نزده با اینکه هیجا نمیرم و سرکارمون خلوته ولی ریسک کردم الان تو صف واکسنم برام دعا کنید
  • (کژال)، 2015، Elhamgoli، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 45 مهمان