امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
ببين اگه ٦ قاشق هم بخوره بازم اشكال نداره ويتامين به بدنش ميرسه
كارتون كوكوملون رو براش بذار شايد به هواي اون بخوره
( مامانا حالا نگيد واااي تي وي ضرر داره و ... ديدن ٥ دقيقه هيچ ضرري نداره قال ليانه سلام الله)
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Mari90، Nedaa28، nona، youtab، خانم فسقلی، مینو
پاسخ
نونا جان چه خبر؟ دخترمون غذا میخوره؟
  • 2015، nona، youtab
پاسخ
سلام خوبین مامانا؟
ما بالاخره دلو ب دریا زدیم و با دوتا بچه تنهایی رفتیم سفر
دلتون نخواد اینقد سخت بود  Big Grin
خیلی سخت 
کاشان و اصفهان رفتیم 
پسرم همون روز اولی دل پیچه و اسهال شد تا روز آخر هم باز میگفت دلم درد میکنه  Undecided
خیلی شدید نبود ولی خب درگیرش بودیم
خلاصه ک سخته ولی در کل بخوام بگم خوب بود روحیه ام کمی عوض شد 
دوتا بچه کوچیک با ی خانواده دیگه ک کمکت کنن راخت تره ولی خب ما نتونستیم کسی رو همراهمون کنیم
  • 2015، Nedaa28، nona، youtab
پاسخ
لیانه جان دروغ چرا چندبار براش زدم جم کیدز که بخوره غذا، ا. همه اون کارتونا فقط عشقش اون مدرسه موسیقی آناهیتا بود
اصلا باهاش حرف هم نی نه و براش ذوق میکنه و غش غشمیخنده بهش اما یه قاشقم به هواش نذاشت دهنش، صورتشو میکشه و لباشو سفت میکنه و چپ چپ منو نگاه میکنه که چرا دستم میاد جلو چشم اقا که آناهیتا جونشو نتونه ببینه
یه بارم یه عههههه کشدار گفت منم همه رو از حرصم خاموش کردم
کوکو ملونو اون خوکا و دوقلو سیاه سفیدا و همه رو چند بار گذاشتم اصلا براش جذاب نیستن
بچم رئال دوست داره... خخخ
الهام جان خوب کردی عزیزم خداروشکر حال و هوات عوض شد
بچه ها راستی اسلیپ ماما اسلیپ باز برگشت از پریروز،
  • 2015، Elhamgoli، liyane، Nedaa28، nona
پاسخ
سلام عایکم من بعد غیبت صغری برگشتم آقا دو سه روز رفتم فقط تو کار تغذیه بچه و شروع غذای سفره دیگه حتی ادویه هارم تست کردم نمک هم به غذا زدم از غذاهای خودمونم قرمه سبزی لوبیا پلو دادم رسما شدم مامانای قدیم اما همون فقط با ی بازی دوست داره با غذا در حد دو سه لقمه میخوره
آها یادم رفت کلا هم میدم خودش بخوره فقط نهایت دو قاشق خودم میدم یا اینکه اگه غذاش رقیق باشه خودم تلاش میکنم
دیدم واقعا دو ماهه زهرمار شده زندگی بهتره رها کنم عین همون اع*تص*اب دو ماهه شیرش.
نخیر ندا جون یروز یه چند لقمه میخوره یروز هیچی
یوتاب جون هم دردیم عزیزم ولی مجبوری بی خیال شی من الان امیدم واکسن یک سالگیه که دخترم خواب یا غذاش یا ایشالا هر دو متحول شن
میسرشین جان همون که یوتاب گفت دکتر مجید برگ ریزان روبروی پارک ساعی تقریبا
ایانه جون مشکل کم خونی نیست پیش دکتر خودشم بردم دکتر صادقی هم کفت اینقدر کم خونی حزییه هیچ تاثیری تو اشتها نداره برای همین همه مکنلا رو قطع کرد گفت مدارا کن
دکتر خودشم گفت کفت اصلا این تست اینقدر حزیی دیگه هر کی بده یه چیزی توش پیدا میشه گفت فقط باهاش مذاکره کن Sad
  • Elhamgoli، liyane، Nedaa28، youtab
پاسخ
من ب این نتیحه رسیدم بعضی بچه ها واقعا غذا دوس ندارن
پسر من الان 4 سال و دو ماه 
این چند روز سفر هیچی نخورد خیلیییی کم 
ی روزش پیش دوستم بود همش غصه مبخورد ک چرا هیچی نمیخوره چجوری اینقد فعالیت داره 
Undecided
نونا جون خدا بهت توان بده انشالا ک بعد واکسن متحول میشه یا بعد دراومدن دندون 
دندونش بیرون نزد؟
  • Nedaa28، nona، youtab
پاسخ
مرسی الهام‌جون
واقعا همینطوره عزیزم غذا ذاتیه بخش عمدش گویا آموزش و رعایت و اینها گویا کشکه بخدا Sad
دیروز دعوت بودیم خونه خاله همسرم واقعا منو همسرم و دخترخاله پسرهاله و حتی خاله مسنش کشتیم خودمونو از بس بازی و ادا و اطوار درآوردیم فقط سه جهار قاشق خورد اونم جون سایدشون صفحه سراسری تاج داره ازین مدلایت که ضربه میزنی کلا بالا تا پایینش روشن میشه فقط وقتایی که لگد میزد به یخچال از هر ده لگد یه حا دهن وا میکرد
دیگه شب چند لقمه لوبیا پلو خورد( جمعش یک قاشق غذاخوری بزرگسال) آخرشم خالش پا شد براش شیک توت فرنگی درست کرد گفت بده بخوره یه دو سه قاشق چایخوری اونو خورد ( ضرر مطلق)
میگم که دیگه بی خیال نمک ادویه شیرینی شدم Sad تو وزن هست ماهگیش مونده عملا دو سه روز دیگه میره تو دوازده ماه!!!!

امیدوارم متحول شه اشتهاش باز شه هر واکسنی که براش نقطه عطف بود فکر نکنم هیچ مادری مثل من منتظر واکسن بچش باشه شاید کشایشی ایجاد شه
نه نزده بیرون یعنی هیچ دندون جدیدی نزده بیرون
  • liyane، Nedaa28، youtab
پاسخ
نونا جان زیر نموداره؟ چند کیلو هست الان؟

مشکل من تنوع غذایی کمه
بدون تخم مرغ و لبنیات و سیب زمینی اصلا چیزی به ذهنم نمیرسه
همش سوپ صبح و شب ، اصلا خوب نمیخوره
  • liyane، nona، youtab
پاسخ
ندا جون میام حوابتو‌میدم حمومش کنم
  • Nedaa28، youtab
پاسخ
برلی من اما برعکس نونا جون، هر واکسن پر از پسرفت بوده برای پسرم، اخی الهی دیگه داره یکساله میشه دخمرمون
کم کم همه یکساشون میشه...
خدا کنه همشون بعد واکسن و یکسالگی درست بشن هممون یه نفسی بکشیم به خدا
پسر من شبا قبل خواب شی میخورد همیشه و میخوابید دیشب همونم نخورد و خوابید تا صبح از گرسنگی چهار بار پاشد 90 تا 90 تا شیر خورد در صورتی که در حالت عادی کمه کمه 150 تا رو میخوردا، اینم داستان جدید منه...
دیروز با سبزیجات کوکو براش درست کردم، برنج و مرغ درست کردم هم سینه هم رون، نون تیلیت کردم تو اب مرغ نون هم تیکه کردم گذاشتم با پوره سیب زمینی و نخود فرنگی همه رو چیدم رو میزش بعد هرچی رو زمین باشه زیر یک ثانیه تو دهنشه ها به قران اینارو برمیداشت تو دستش چنگ میزد میاورد بغل صندلی میریخت زمین این وسط 4،5 بار یه چیزایی گذاشت دهنشا اونم در حد 3،4 قاشق چایخوری
منم همه رو ریختم اخر دور
بعد من و باباش هردومون تو بچگیامون خوش غذا بودیم این نمیدونم چرا اینجووریه
  • liyane
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان