امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لوازم ضروری سیسمونی
(۱۴۰۰/۵/۲۶، ۱۰:۵۳ صبح)Nedaa28 نوشته است: مامانا بالش شیردهی از این گردا یا چند لایه ها دارین؟ به درد میخوره؟ من خیلی گردن درد دارم میخوام یه چیزی بگیرم موقع شیردهی خم نباشم
چی خوبه؟
عزیزم من بالش بارداری مدل C گرفته بودم و همون رو برای شیردهی هم استفاده کردم حتی بچه رو توش تکیه می دادم و می نشوندم... بالش شیردهی نخریدم... و الانم بدون بالش بارداریم خوابم نمی بره Big Grin حتی میرم مسافرت با خودم می برمش اینقدررر که به خوابم کمک می کنه... نمی دونم قبلا چطور بدون این می خوابیدم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، mona70، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رز جون منظور منم از گرد همون c هست دقیقا برای تکیه خیلی خوبه منم دخترمو بهش تکیه میدم حالت تقریبا نشسته ( هرچند همه میگن یکی دو ماه اول نباید اینطوری بشینه گویا)
ولی برای شیر دادن بهم کمک نمیکنه با دستم باید سر دخترمو بالاتر نگه دارم
شما اذیت نشدی؟؟؟

البته بالش شیردهی c شکل
  • (کژال)، mona70، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۲۶، ۰۳:۰۷ عصر)nona نوشته است: رز جون منظور منم از گرد همون c هست دقیقا برای تکیه خیلی خوبه منم دخترمو بهش تکیه میدم حالت تقریبا نشسته ( هرچند همه میگن یکی دو ماه اول نباید اینطوری بشینه گویا)
ولی برای شیر دادن بهم کمک نمیکنه با دستم باید سر دخترمو بالاتر نگه دارم
شما اذیت نشدی؟؟؟

البته بالش شیردهی c شکل

عزیزم مال من دقیقا اینه:
[تصویر:  quality,q_80]

راحت حتی دو دور هم می پیچید دورم و در حدی که نیاز داشتم تنظیم می کردم... کلا برای همون شیردهی هم باشه، باید با دستت به بچه کمک کنی... نباید رها بشه... سر بچه باید در هر صورت روی دست ما باشه... این بالش ها برای کمک به بازوی ماست که روی هوا ول نمونه وگرنه قرار نیست سر بچه رو نگهداره... باید دائم بچه رو تنظیم کنی... من با اینکه شیر میدادم کتابمم کنارم می خوندم چون یه دستم فقط درگیر میشد... خودمم از پشت ساپورت می کرد و کمرم درد نمی گرفت... خیلی خوب بود... 
والا ببین من هر موقع هر پوزیشنی که تونستم و او هم اعتراض نکرده گذاشتمش ولیییی یک لحظه چشم ازش برنداشتم به جز مواقعی که توی کریر میذاشتمش با کمربند بسته اونم تا 4-5 ماهگی... چون بعدش می تونست تکون بخوره و از جلو بیفته مثلا و کریر بیفته روش Idea Idea کلا از نظر پیشگیری از خطرات ما باید یکی دو مرحله جلوتر باشیم... اتفاقا تمرینات این مدلی برای زمان کوتاه با نظارت 100% خیلی هم خوبه به نظرم... مثلا توی ایران گویا رسم نیست اما من دیدم بچه های خارجی از همون اول براشون تامی تایم رو اجرا می کنن... منم اجرا کردم و واقعا تاثیرش رو در رشد سریع حرکتی دیدم... ولی ایرانیا ترجیح میدن بچه قنداق باشه و ساکت یه گوشه بمونه و حتی دست و پا و سر و بدن بچه رو هم می پوشونن که یه وقت خدای نکرده احساس های مختلفش درگیر نشه هوشش یکم زیاد شه  Big Grin Big Grin  توی ایران نمیان مثلا بچه رو روی شکمش بذارن و براش فعالیت اجرا کنن و کتابای سیاه و سفید مخصوص رو بهش نشون بدن یا بذارنشون جلوی آیینه وووو... برای سن بچه ی شما اینها خیلی خوبن... ولی متاسفانه همش میگن بچه رو توی خونه نگهدار، یه جا نگهدار... من الان می بینم بچه ها بندگان خدا 2-3 سال زبون ندارن و یه جاییشون خواب بره، بخاره، بگیره و.... ما اصلا نمی فهمیم... پس بهتره خودمون دائم در بیداری باهاشون کار کنیم تا لذت ببرن Heart
  • (کژال)، nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عه منم از این بالشت بارداریای سی دارم نمیدونستم بدرد شیردهی هم میخوره ولی خیلی بزرگه حمل و نقلش دردسره
  • (کژال)، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۲۶، ۰۴:۱۹ عصر)سحر بانی نوشته است: عه منم از این بالشت بارداریای سی دارم نمیدونستم بدرد شیردهی هم میخوره ولی خیلی بزرگه حمل و نقلش دردسره

آره خیلی راحته... ان شاءالله بچه اومد بعلت حتما تست کن از هزار مدل بالش بهتره Big Grin  حتی یادمه روی جعبه ش عکس شیردهی رو داشت و از اون ایده گرفتم... روی جعبه ش رو نگاه کن حتما
حمل و نقلشم من یه کاور پتو رو خالی کردم و اینو توی مسافرت با خودم می برم Big Grin درررراین حد یعنیییییی Big Grin
  • (کژال)، nona، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
این یه مدل تقریبا شبیه به کارهایی که من با این بالشه می کردم... ولی خب بالش بارداری معمولی نگهدارنده نداره باید حواسمون به بچه باشه...
یعنی من با بالش بارداری هم خودم خوابیدم
هم برای شیردهی استفاده کردم به جای بالش شیردهی
هم برای بازی و تامی تایم به جای تشک بازی
هم نشوندن بچه به جای اون نگهدارهای پولیشی بچه که برای آموزش نشستن استفاده میشه...

https://www.amazon.com/CozyBaby-Pregnanc...B082P9CTNQ
  • nona، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی رز جون آره درست میگی نه منم تکیه میدمش خودم کنارش میشینم ولی شده صبح بخوام مسواکی چیزی بزنم چهار پنج دقیقه بالشو گذاشتم رو تخت و دخترمو بهش تکیه دادم و تنها مونده
عکس سیاه سفید خیلی خوبه ما پرینت کرفتیم هر روز تشونش میدیم. رو شکمم من از پایان یک ماهگی میخوابونمش ماساژشم میدم ولی کوتاه در حدی که کردنشو بلند کنه حدودا هر بار یکی دو دقیقه ولی خب طول روز پنج شش بار
راجع به بالش ببین میدونم در هر صورت باید دستم بچه رو حمایت کنه و زیر سر نگه داره اما این بالش گرد شیردهی با زاویه نمیمونه یعنی اون دستی مه زیر سر بچه هست عملا یه بخشیش رو هواست مگه اینکه بچه رو بخوای سر و بدنش صاف صاف قرار بگیره. من دستای ظریفی دارم نگرانم بزودی سندرم تونل کارپال بگیرم که اصلا هم دور از ذهن نیست
خوبی اون لایه لایه ها حداقل اینه همون اول میتونی بهش زاویه بدی
البته من امتحان نکردم فقط عکسشو دیدم
  • (کژال)، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آها در مقایسه با اون شبه کتابیا میگی...
آره خب اونش خوبه...
ولی اگه خریدی و میخوای دوباره چیز جدید نخری، چند تا بالش و کوسن هم دم دستت باشه بتونی تنظیم کنی زاویه رو یا با پاتتکیه بده به مبل و لم بده بیاد بالاتر? شاید خدا خواست و یه پوزیشن مناسب پیدا کردی...
  • (کژال)، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه من این وسایلو خیلیاشو‌نخریدم و اطرافیان بهم دادن خوشبختانه Smile
  • (کژال)، Rose، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام مامانا دندونگیر لازمه خارجی و مارک خاصی باشه؟
یا اینکه سیلیکونی باشه و خنک کننده و بی پی ای نداشته باشه کافیه؟
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان