امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چی رو از کجا بخرم؟
قرص ماشین ظرفشویی از چه سایتی بخرم؟
یادمه قبلا نازگل یه پیجی معرفی کرده بود، ولی اسمش یادم نیست!
قرص مارک کلارو کسی تجربه داشته؟ خوبه آیا؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • خانم فسقلی
پاسخ
من از نیک پاک میخرم همیشه. ززاگرس رو هم نازگل معرفی کرده بود.
نیک پاک رو چون مطمئنم اصله (البته اخرین بار پارسال خریده بودم) با اینکه گرونتره اما ترجیح میدم.
من فینیش و فیری خریدم همیشه. کلارو تجربه ندارم.
  • Mari90، خانم فسقلی
پاسخ
منم از نیک پاک گرفتم و راضی بودم.
  • Mari90، خانم فسقلی
پاسخ
(۱۴۰۱/۲/۲۶، ۱۱:۳۸ عصر)آفرین نوشته است: سلام دوستان، مانتو شلوار اداری شیک کجا میتونم بخرم؟
دنبال یه کفش اسپرت راحتم هستم که رو تیپ اداری بیاد
ممنون‌ میشم راهنمایی کنید

من مانتو اداری هامو مارک باران دخت میخرم، سایت هم داره میتونی مدل هاشو ببینی هر کدومو خواستی اندازه میدی برات میدوزن معمولا سایزشون استاندارده جنسشونم خوبه من راضی ام
  • youtab، آفرین، خانم فسقلی
پاسخ
سلام بچه ها
ما می خوایم یه دستگاه قهوه بخریم
ولی شناختی از دستگاه های قهوه نداریم...
شما با توجه به اینکه بازار پوکیده، چه برند یا مدلی رو توصیه می کنید؟
بودجه تا 4-5 تومن باشه خوبه ولی اگه گرونتر هم هست، بگید اگه بیارزه آدم می گیره دیگه...
اصلا باید به چه مواردی توجه کنیم؟
بیشتر مدنظرمونه که مزه ای مثل نسکافه بگیریم ولی قهوه ترک هم مزه ش خوبه برامون...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • خانم فسقلی
پاسخ
رز جان قهوه ترک رو با دستگاه نمیگیرن. قهوه‌هایی که بر پایه اسپرسو هست با اسپرسوساز هست و قهوه فرانسه هم جداست. یعنی اسپرسو و موکا و کاپوچینو و لته و … میشه از اسپرسوساز گرفت. قدیمها دلونگی مارک خوبی بود برای اسپرسوساز. الان نمیدونم تو بازار هست یا نه.

فشار دستگاه مهمه، اگه میخوای قهوه‌هایی که کف شیر دارن درست کنی نازل کف هم داشته باشه. مگه اینکه خودت مثلا با فرنچ پرس یا با این همزن‌های کف ساز کف درست کنی.
  • Rose، خانم فسقلی
پاسخ
اره هنوز دلونگی هست ،من چند روز پیش رفته بودم لوازم خانگی ،موجود داشت
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • Rose، خانم فسقلی
پاسخ
(۱۴۰۱/۲/۳۰، ۰۳:۲۸ عصر)Targol نوشته است: رز جان قهوه ترک رو با دستگاه نمیگیرن. قهوه‌هایی که بر پایه اسپرسو هست با اسپرسوساز هست و قهوه فرانسه هم جداست. یعنی اسپرسو و موکا و کاپوچینو و لته و … میشه از اسپرسوساز گرفت. قدیمها دلونگی مارک خوبی بود برای اسپرسوساز. الان نمیدونم تو بازار هست یا نه.

فشار دستگاه مهمه، اگه میخوای قهوه‌هایی که کف شیر دارن درست کنی نازل کف هم داشته باشه. مگه اینکه خودت مثلا با فرنچ پرس یا با این همزن‌های کف ساز کف درست کنی.

مرسی عزیزم
ا پس با دستگاه نمیشه ترک گرفت...
فکر کنم پس اصلش همون اسپرسو رو به آدم میدن، دیگه بعدش اینکه چقدر شیر و شکر داشته باشه می تونه بهش تنوع بده، درست متوجه شدم؟
آره الان دیجی دو تا دلونگی داره... ولی شاید اصلا بشه حضوری بریم امین حضوری چیزی... 
مدل خاصی رو باید دنبالش باشم به نظرت؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Targol، خانم فسقلی
پاسخ
اره عزیزم. اصلش اسپرسو هست. بعضیا محفظه شیر هم دارن. نسبتشون رو با پیمونه‌های همراهش یه جورایی راهنمایی میکنن که چجوریه.
من اون موقع یه مدل ساده خریدم. چون بیشتر کاپوچینو میخوریم. هر چقدر فشارش بیشتر باشه قهوه حرفه‌ای تری میده. حالا ببین چقدر برات مهمه Big Grin
  • Rose، خانم فسقلی
پاسخ
رز جون دستگاه های نسپرسوساز که با قهوه های کپسولی کار میکنن هم خوبن هرچند قیمت قهوه کپسولیها یکم بیشتر درمیاد ولی خب تنوع مزه هم دارن
  • Rose، خانم فسقلی
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان