امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
سلام صنوبر جون والا خدا پدر دکتر صادقی رو بیامرزه با بدبختی لاکتون رو پیدا کردیم تا دادیم قطع شد یعنی با اولین دوز مصرفش، اما دیروز که ندادم به خیال اینکه خوب شده دوباره شروع شد دوباره شب دادم فعلا قطعه خدارو‌شکر حالا باید ازش بپرسم تا کی باید ادامه بدم
دکتر خودمم ا ار اس و زینک و شربت تجویز کرد اما موثرترینش این قرصه هست
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • liyane، صنوبر۷۱
پاسخ
نونا جان خیلی تو فکرت بودم. خیلی خوب ک قرص پیدا کردی عزیزم.

غذا خوردنش چی ؟ بهتر؟
  • nona
پاسخ
نونا جون دكتر صادقي به نظر دكتر خيلي خوب و آگاهي مياد
من جات بودم اولين مشورتم رو هميشه با ايشون ميكردم
دكتر پسر منم كه از هفت ماهگي پيشش ميبرم و از دوستان همسرم هستن بسياار باسواد و كاربلد هستن و دقيقا به موقع تجويزهاي درستي ميكنن و هر وقت بحراني پيش مياد با يه تجويز درست مشكل رو برطرف ميكنن

ولي منو ببخش به نظرم دكتر ثابت دخترگلت خيلي خونسرده
ولي دكتر صادقي عاليه
من اكثر اوقات پست هاشو سيو ميكنم تا دوبار ببينم
  • nona، کتایون خانم
پاسخ
لیانا جان دکتر پسر شما کیه؟
  • nona
پاسخ
خداروشکر نونا جان
لاکتون قرصه؟ سرچ کردم چیزی پیدا نکردم
  • nona
پاسخ
نونا جان چه خوووب

ندا جان لاکتول بود فکر کنم اشتباه تایپی شد Smile
  • Nedaa28، nona
پاسخ
همون که صنوبر جون گفتن لاکتول ببخشید من کلا خیلی اشتباه تایپی دارم
ارامش جان من کلا دیگه غذا خوردن رو از دیروز به خودش واکذار کردم حتی یک قاشقم نمیدم دکتر برادرزادم تو امریکا بهش گفته قاشق نگیر ران مرغ جوجه بروکلی ششلیک اینها رو بدید دستش از همون پایان شش ماهگی که دچار بدغذایی نشید منم دیدم این بچه که غذا نکیده خداقل رهاش کنم بذارم بازی کنه هرکاری میکنه غذا خوردن زجرآور نشه براش
امروز یکم نون پنیر خودش خورد حالا براش سیب زمینی هویج خلال درشت و مرغ دسته دار گذاشتم بپزه میریزم رو میزش بلاخره از گریه که بهتره تهش اینه یه پر ازشون بخوره
الان مثلا فبلا اب خودم با ایوان میدادم نمیخورد بزور روزی بیست سی نهایت چهل سی سی
اما رفتم براش لیوان نی دار +۱۲ گرفتم طبق اموزش متخصص تغذیه که سلین جون معرفی کرد قشنگ از روز دوم خودش یاد گرفت اب بخوره الان میذارم‌زمین یا رو میز خودش طول روز برمیداره میخوره
امیدوارم غذا هم چنین انفاقی بیفته بهرحال این دو ماه من نتونستم کاری کنم در راستای بهبود اشتهاش
نه ایانه جون چرا ببخشید میگی از اول گفتم دکتر دختر من ریلکسه خیلی ولی خب همون ریلکسیش خیلی جاها به دردم خورده
الان دیگه خدارو‌شکر به دکتر صادقی خودم ویس میدم دیگه سریع جواب میده قطعا نظرشو تو اولویت میذارم گلم

کلا بچم قاشق میبینه ناخوداگاه استرسی شده دست چپش همش در حال پس زدنه گفتم وزن که نمیگیره با زور غذا دادن حتی وزنم بگیره نمیرزه به این حجم استرس. من وظیفم تهیه غذاست دیگه خوردنش با دخترم
  • 2015، Nedaa28
پاسخ
(۱۴۰۱/۲/۳۱، ۰۲:۵۳ عصر)aramesh نوشته است: لیانا جان دکتر پسر شما کیه؟

دكتر فهيم زاد عزيزم

منم بايد ليوان ني دار بخرم
پسر منم اصلا اب خوردن رو دوست نداره
دندون نيش بالايياش هم متورم شده و يه كمش درومده واسه همين سخت غذا ميخوره
  • 2015، nona
پاسخ
بگیر ایانه خیلی عالیه اصلا دخترم خدارو شکر اب خور شده فقط حواست باشه نی ها دریچه نداشته باشن قشنگ بزرگسالانه بگیر روز اول خسابی میپره تو گلو نترسی
اونت لیوان نی دارش بالای ۶ ماه بود کوچولو بود قدشم بنظر بچه راحت بود دستش بگیره اما من یه مارک دیگه گرفتم بزرگسالانه تر ولی باعث شد قشنگ مکیدنو انجام بده چون هم نیش قطورتره هم بلندتر هم بی دریچه

بچه ها پرستار دخترم از این هفته میاد دعا کنید توافق کنیم

هرچند دل ندارم هنوز
  • 2015، liyane، Rose، Targol
پاسخ
نونا جونم به سلامنی عزیزم، انشالا که ادم مهربون و مطمئنیه و خوشت میاد ازش
بچه ها sleep_mama_sleep بعد یکماه جواب داد و گفت 2900 برای برنامه خواب
با تشکر...
  • 2015، nona، Targol
پاسخ

پرش به انجمن: