امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
یوتاب برنامه میخوایی چیکار خواهر بلاخره میخوابن Smile
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، youtab
پاسخ
یوتاب واقن میخای برای ی برنامه خواب انقد پول بدی؟؟؟ بقول نونا جون میخابن دیگ - برو این پول براش ی تیکه طلا بخر براش بمونه - والااااااااااااااااااااااا
مسیر جهان دوره گردیست
  • 2015، nona، youtab
پاسخ
نونا جون نه با این قیمتا که غلط کنم بخوام
میخوام روش فربر رو اجرا کنم، آموزش خواب با گریه
هی حالا الکی انروز و فردا میکنم 
الان دارن دوشبه هی شیر شبشو کم میکنم ببینم میتونم قطعش کنم یه یکسره بخوابه لااقل
پریشب 150 دادم دیشب 120، از امشبم همون 120 ابو میریزم جای 4 پیمانه 3 تا و فردا دو تا و پسفردا یکی ببینم جواب میده
... 
میخوام بذارمش تو اتاق خودش فکر بچه همسایه ام که پشت اتاق پسرمه اتاقش و صبح میره مدرسه، منتظرم صاحب خونه جواب بده ببینیم اگه میمونیم با اتاق خودمون جابجا کنم اتاقشو، اینور دیوار مشترک نداریم راحتترم
از اینور انقدر وول میخوره تو خواب یا زود راه میوفته دیگه کلا رو زمین پایین تخت خودمون دوتایی میخوابیم باباشم تو سالن میخوابه
میگم دیگه یکسالش میشه اول تیر دیگه وقتشه درست بخوابه دیگه
میدونی مشکلش اینه که بلد نیست خواباشو بهم بچسبونه

نه بابا ندایی نن به جدوابادم بخندم خواهر
2900 یا 1600 اون یکی کلی خرج مهمتر دارم
نه از توی پیجش دارم هی میخونم
باید یکم بیرحم بشم چند روزی تا درستش کنم
خخخخخ
  • 2015، liyane، nona، ندایا
پاسخ
وای چه خبره...چه پولا میگیرن اینا!!
یوتاب جان آخرش که می‌خوابه،منم پسرم شبا وقتی میذارمش رو پام که بخوابه کلی جیغ میزنه و خودشو تکون میده که بیاد پایین،گاهی که خودمم خسته م و حوصله ندارم ولش میکنم بازم بازی کنه وقتی خوب خسته شد دوباره . گاهی که مثل مامان بزرگا به قول شوهرم به زور میخوام بخوابونمش...
درمورد شیر شب هم بچه ها من دو سه شبه قبل خواب که بهش غذا میدم و اب هم میخوره،حدود۱۱:۳۰که میخوابه تا ۴-۵صبح شیر نمیخواد.حس میکنم یا خیلی خسته میشه می‌خوابه یا هم سیره.هیچ نق شیری نمیزنه.اینطوری پیش بره خوبه.
فاطمه هستم
Heart
پاسخ
والا دختر منم بلد نیست بیدار که میشه کامل دوباره خودش بخوابه توقعت از بچه یازده ماهه بالاستا Smile بلاخره میخوابه یوتاب رها کن خدایی رها کردم خواب و غذا رو حداقل خالت تهوع نمیگیرم دیگه، داشتم خودمو دخترمو شوهرمو داغون میکردم
دیشب ما ساعت ۱۰ رسیدیم تهران ( رفته بودیم خونه در حال ساخت سر بزنیم ) دیگه نا بخوابه سد ۱۲ ( بی شام صبحانه ناهارم نخورده بود حز دو تا تیکه بربری که مامانم داده بود دستش با کمی سرلاک) منم تا ۶ صبح سر کارای شرکت بودم این وسط هر دو یاعت بیدار میشد دو دقیقه شیر میخورد میخوابید دیگه روند ادامه داشت ۸ هم که کلا پا شد
راستی یوتاب فایل خواب دکتر هوش که بهتره فکر کنمم همه روشها توشه قبمتشم ۲۰۰ هست گویا نمیدونم
  • 2015، Rose
پاسخ
نونا خدا قوت واقعا. من میخونم تو شب‌ها کار میکنی به احترامت ایستاده کف میزدم Smile
یوتاب خواستم بگم اون پولو بده من خودم میخوابونمش که دیدم پشیمون شدی Smile)
  • 2015، nona، youtab
پاسخ
ایستاده کف میزنمت عالی بود ترگل جان Smile
والا بخدا ۳ تومن میگیرن یسری تئوری بهت میگن آخرسم بچه با بزرگتر شدنش بهتر میشه نه با اون توصیه ها

ترگل جون پرستارت از عهده غذا دادن به دخترا برمیاد؟
  • 2015، Targol، youtab
پاسخ
بچه ها کاش تهران بودم،از صمیم قلب نی نی های نازتون رو نگه میداشتم،نونا دخترت رو میذاشتی پیشم،یوتاب هم می اومذ خونه ما،تا عصر کلی حال میکردیم باهم...
فاطمه هستم
Heart
  • Targol، youtab
پاسخ
هیییی فاطمه جون چی میشد واقعا Sad قربون مهربونیت عزیز دلم
  • 2015
پاسخ
اخ گفتی فاطمه جونم
خداییش میومدم... 
توهم میومدی... 
وای ترگلی واقعا ها، اونروز داشتم فمر میکردم از یکیشون یه برنامه بگیرم بعد همونو با یکم اینور اونور بفروشم به ملت 1تومن پولدار میشما، والا
  • 2015، Targol
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان