امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
بذار همسرت جوابشو بده
بگو مادرت اینجوری میگه من استرس میگیرم تو پسرشی بهش بگو دراین مورد فعلا تصمیم نگرفتیم فعلا اولیو بیاریم از پسش بربیایم تا بعدی
مادرشوهر من که تازه یاد گرفته بهم زنگ میزنه احوالپرسی هی میگه چی خریدین چی نخریدین، بعد من قصد ندارم بخاطر یه خوابه بودن خونم خیلی وسایل بگیرم میگه بخر بذار خونه بابات، انگار میخواد قحطی بیاد،منم این سری اعصابم خورد شد بعدش به همسرم گفتم اینجوری میگه مامانت ، گفتم خواستم جوابشو بدم گفتم ناراحت میشه خودت یه سری جوابشو بده که دیگه نگه،گفت باشه رفتیم خونشون حرف بنداز تا بگم.
نمیخوان کمکی کنن هی از دور نشستن ارد هم میدن
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Nedaa28، nona، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی بچه ها بابت دلداریاتون
من از تست pcrبشدت میترسم
حالا هفته بعد ک قراره برم آزمایش بدم میگم برا کرونا هم ب ازمایشن اضافه کنن
من چندروزه سمت راست گاهی چپ پهلوم سفت میشه پایین نافم منظورمه
نمیدونم علتش چیه
بشدت منتظرم نوبت زمان دکترم بشه برم بپرسم عادیه یا نه
یا کلا من طاق باز همیشه میخوابیدم دارم خودمو عادت میدم به پهلو بخوابم یکم میگذره پهلویی ک سمت زمینه خیلی درد میگیره مدام باید پهلو ب پهلو بشم
اهان راستی سینه هامم تیر میکشه نمیدونم چرا البته ک خیلی بزرگتر از قبل شده طوری ک سوتینام برام تنگ شده و احساس خفگی میکنم دیگه کلا سوتین نمیزنم نمیدونم باعث افتادگیشون میشه یا نه
ولی تا زمانی ک موقعیتش پیش بیاد برم بازار ی سوتین مناسب بخرم کلا گذاشتم کنار

راستی همسرمم امروز از بهداشت رفته پرسیده واسه واکسن
گویا اونجا گفتن بالای ۱۲ هفته سینوفارم میزنیم ولی چون یکم خطر داره بعد ۲۰ هفته خانمتو بیار براش واکسن بزنیم
کمی خوشحال شدم ولی ی جا خوندم استرازنکا خیلی بهتره نمیدونم بازم
  • (کژال)، 2015، lili_61، mona70، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم هفته های اول زیر شکمم درد میکرد، دکترمم گفت طبیعیه
درد و تیر کشیدن سینه هاتم طبیعیه عاطفه جان دارن بزرگ میشن برای شیر دادن آماده میشن
نوک سینه های منم اینقدر حساس و پررنگ شدن
درمورد واکسن به من خانه بهداشت گفت ۳۵ سال به بالا میزنن، یا بیماری زمینه ای داشته باشی ، و یه سری شرایط دیگه که یادم نیس
خلاصه شامل من نشد
  • (کژال)، 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ستی جان من پدرشوهرم کارمند بهداشت بوده آشنا داره
هرچند اشنا هم ک داره بازم ب سن طرف نگاه میکنن مثلا شوهر منم نزدن چون گروه سنیش نبود
  • (کژال)، mona70، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
۱.روناک/ هفته 39/پسر
۲. Nedaa/ هفته ۳۵/پسر
۳. 2015/هفته3۵/ پسر
۴. الهام گلی /هفته 34/دختر
۵. کژال / هفته 31/ پسر
۶. Sahraa71 /هفته ۳۱/ پسر
۷. بن سای/هفته ۲۹/پسر
۸. سحر بانی /هفته ۲۸/ پسر
۹.shiningdiamond/ هفته 27/ پسر
1۰. roshanak7367/هفته ۲۵/دختر
۱۱. کتایون خانم/ هفته ۲۲/دختر
۱۲. ستی ۶۹/ هفته ۲۲/ دختر
۱۳. لی لی /هفته ۲1/ دختر
۱۴.نوعروس قدیمی /هفته 13
۱۵. **مینو** / هفته ۱۶
۱۶.♡بهاره♡ / هفته ۱۷
۱۷.atefejjj/ هفته ۱۴
  • lili_61، mona70، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
۱.روناک/ هفته 39/پسر
۲. Nedaa/ هفته ۳۵/پسر
۳. 2015/هفته3۵/ پسر
۵. کژال / هفته 33/ پسر
۷. بن سای/هفته ۲۹/پسر
۱۳. لی لی /هفته ۲1/ دختر
۱۴.نوعروس قدیمی /هفته 13
۱۵. **مینو** / هفته ۱۶
۱۶.♡بهاره♡ / هفته ۱۷
۱۷.atefejjj/ هفته ۱۴
  • 2015، lili_61، mona70، Nedaa28، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
۱.روناک/ هفته 39/پسر
۲. Nedaa/ هفته ۳۵/پسر
۳. 2015/هفته۳۶/ پسر
۵. کژال / هفته 33/ پسر
۷. بن سای/هفته ۲۹/پسر
۱۳. لی لی /هفته ۲1/ دختر
۱۴.نوعروس قدیمی /هفته 13
۱۵. **مینو** / هفته ۱۶
۱۶.♡بهاره♡ / هفته ۱۷
۱۷.atefejjj/ هفته ۱۴
فاطمه هستم
Heart
  • lili_61، mona70، Nedaa28، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها من دیروز حضوری رفتم پیش دکترم راجع به واکسن ازش پرسیدم گفت الان چند هفته هست وزارت بهداشت مجوز تزریق واکسن رو برای باردارهای بالای 12 هفته برای واکسن سینوفارم داده. بهش گفتم من اگه بدونم حتی یک درصد روی بچه تاثیر داره نمیزنم. گفت ببین الان اطلاعات راجع به واکسن روی باردارها خیلی کمه اما با توجه به تجربیاتی که خود من توی دو سال اخیر داشتم حداقل 20 تا باردار تو هفته های مختلف کرونا گرفتن بچه هاشون سالم بوده
گفت الان با توجه به شرایط و اطلاعات موجود من توصیه میکنم بزنی اما ممکنه چند سال دیگه یه تحقیقاتی انجام بشه که بگه نه نباید تزریق بشه! خلاصه ازش نامه هم گرفتم ولی صبر کردم از دیروز یکم حس سرماخوردگی دارم البته علائم ندارما خودمم سینوزیت دارم یکم باد بهم میخوره سریع گلوم میگیره الان گلودرد و اینا ندارم فقط یکم حس سنگینی دارم تا دوهفته دیگه صبر میکنم بعد میرم میزنم آخه ما همون اولا که کرونا اومده بود 4 یا 5 ماه بعدش که تو اداره ازمون تست گرفتن به من و همسرم گفتن شما قبلاً گرفتین چون IGg هر دومون مثبت بود و پادتنش تو خونمون دیده شده بود اما خودمون هیچ علائمی نداشتیم که بخوایم شک کنیم! میترسم الانم داشته باشم یه دوهفته صبر میکنم بعد میزنم اینی هم که گفتین الان واجد شرایط هستم خیالم راحت شد
نونا جان شوهر خواهر شوهرم هم گفت تو اروپا به همه باردارها توصیه میشه بزنن اونجا فایزر میزنن اما گفت در مورد ایران نمیتونم نظری بدم با دکترت مشورت کن

الهام جان دیروز به همکارای من که زایمانشون زیر 42 روز بود واکسن نزدن گفتن باید 42 روز بگذره

بن سای جان من جای تو باشم میگن حالا همین اولی رو بیاریم با این اوضاع ببینیم زنده میمونیم تا دومی! من مادرشوهرم به شدت پسردوسته البته سنش بالاست و بنده خدا تو خونشه دست خودش نیست اون تا فهمید بچه دختره گفت خوب دختر برادر هم میخواددیگه!!! منم اصلا به روم نیاوردم اما مال شما که پسر هم هست تعجبم هنوز بچه دنیا نیومده به دومی گیر دادن!

بچه ها من بجز چند دست لباس هنوز هیچچچچی نخریدم الان تو این وضعیت هم اصلا به خرید نمیشه فکر کرد نمیدونم چی میخواد بشه!!!
  • 2015، Elhamgoli، mona70، Nedaa28، nona، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لی لی جان کلا خانواده شوهر به دختر و پسرش کاری ندارن. میخوان یه چیزی بگن
ما گفتیم بچمون پسره، پدر شوهرم گفت من دوس داشتم نوه اولم دختر باشه. حالا انشالله بعدی
من خیلی چیزا اینترنتی خریدم. همه مغازه ها پیج اینستا و سایت دارن. راحت میتونی خرید کنی. فکر کنم این وضعیت تا یکی دو ماه دیگه هم وجود داره.
  • Elhamgoli، lili_61، mona70، nona، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه هایی که بهتون گیر میدن برای بچه دوم بگین چشم شما بیا ۶ ماه بچه ما را نگه دار ما حتما دومی را می‌آوریم.
مطمئن باشید یک شب که بیخوابی بکشن دیگه هیچی نمیگن
مادرشوهر من تو بیمارستان که اومد بهم سر بزنه گفت دومی را کی میاری؟!!!یعنی هنوز اثرات بیهوشی از بین نرفته نبود. آنقدر ناراحت شدم انگار بهم فحش داده بود
خیلی حس بدی بود
منم گفتم اجازه بده بخیه هام خوب بشن دومی هم میارم!
آخه نمی‌دونم این چه صحبتیه همه دارن؟!! من فکر میکردم فقط مادرشوهر منه که هی میگه دومی دومی. نگو همه برای خالی نبودن عریضه بحث بچه دومو پیش میکشند!
من که خودم تلاش میکنم از این اظهار نظرات بیخود نداشته باشم و تو این مواقع سکوت کنم.
  • (کژال)، Elhamgoli، lili_61، mona70، nona، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان