امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
لیلی جان بسلامتی عزیزم
ببین از سه ساعت قبل ان تی مدام باید آب بخوری بری سرویس مثانتو خالی کنی
اصلا آب از دستت نیفته ولی مثانه هم مدام خالی باشه به من که گفتن حداقل تو دو ساعت ۷ بار باید سرویس بری
برای اینکه حجم مایع آمنیوتیک دور جنین زیاد باشه و خوب قابل رویت و بررسی بشه وگرنه کلی معطل میشی میفرستنت بیرون آب بخوری و راه بری و سرویس بری
ضمنا اگه قند نداری یه دلستر شیرین هم ببر با خودت حتما بخور باعث حرکت جنین میشه اونجا خودشون بهت میگن دلستر بزرگ بخوری. من با به دلستر ک‌چیک همکارم راه افتاد Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، lili_61، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی نونا جان ممنون که گفتی راستش اصلا این چیزارو بهم نگفتن فقط گفتن سونوی قبلیتو همراهت بیار برای ساعت 7 ونیم صبح بهم وقت داده پس از 5 باید شروع کنم آب بخورم
برای روز آزمایش سلفری بهم گفتن از دو روز قبلش دارو استفاده نکنم میگم شیاف پروژسترون هم نباید استفاده کنم اونم روی آزمایش تاثیر میزاره؟
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لی لی جون نی نی بنسای پسر هست تو گروه تلگرام گفت.
قبل ان تی من چیز شیرین خوردم .و همون اولین بار موقعیتش خوب بود و سونو انجام شد.دکتر میگفت ابمیوه .دلستر.بستنی.یه چیزی که باعث بشه بچه تکون بخوره.
البته واسه انومالی هم خوردم اما اولین بار که رفتم دخترم خیلی خودش رو جمع کرده بود و بیدار نشد.دوباره رفتم یه چی خوردم و اومدم.یه عده بودن تا چند بار هم سونو رو تکرار میکردن. 
هر دوبار هم فقط میگفتن مثانت باید خالی باشه.
  • 2015، lili_61، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۳/۲۱، ۱۱:۵۴ صبح)lili_61 نوشته است: مرسی نونا جان ممنون که گفتی راستش اصلا این چیزارو بهم نگفتن فقط گفتن سونوی قبلیتو همراهت بیار برای ساعت 7 ونیم صبح بهم وقت داده پس از 5 باید شروع کنم آب بخورم
برای روز آزمایش سلفری بهم گفتن از دو روز قبلش دارو استفاده نکنم میگم شیاف پروژسترون هم نباید استفاده کنم اونم روی آزمایش تاثیر میزاره؟

آره حتما، چون مایع اطراف جنین کم باشه ان تی دقت نداره ولی مدامم مثانتو خالی کن در نهایت با مثانه خالی میخوابی رو تخت، به دلستر و بقول سروناز جون چیزای شیرین مثل موز حواست باشه اونم بخور حتما. چه جالب!!! سل فری تا جایی که یادمه آمادگی خاصی نداشت نمیدونم لیلی جان زنگ بزن حتما از آزمایشگاه بپرس
تا جایی که میدونم داروهایی که باعث رقیق شدن خون میشن مثل آسپرین بهتره دو‌روز قبل مصرف نشن اما باقی داروها رو نمیدونم گلم Heart

هرچند همون آسپرین رو هم به من نگفتن که نخورم ، البته نمیخوردم کلا
  • lili_61، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۳/۲۱، ۱۲:۱۸ عصر)سروناز نوشته است: لی لی جون نی نی بنسای پسر هست تو گروه تلگرام گفت.
قبل ان تی من چیز شیرین خوردم .و همون اولین بار موقعیتش خوب بود و سونو انجام شد.دکتر میگفت ابمیوه .دلستر.بستنی.یه چیزی که باعث بشه بچه تکون بخوره.
البته واسه انومالی هم خوردم اما اولین بار که رفتم دخترم خیلی خودش رو جمع کرده بود و بیدار نشد.دوباره رفتم یه چی خوردم و اومدم.یه عده بودن تا چند بار هم سونو رو تکرار میکردن. 
هر دوبار هم فقط میگفتن مثانت باید خالی باشه.

آخی الهی بگردم انشالله مبارکش باشه مال منم بعد سلفری انشالله معلوم میشه هامی برای من آیدی تلگرامشو تو پیام نوعروس نوشت اما کلا چون با گوشی کم کار میکنم اینقدر لفتش دادم که نو عروس کلا تعطیل شد
سروناز جان ممنونم از راهنماییت :heart

نونا جان دقیقا چون آسپرین میخورم آزمایشگاه بهم گفت از 3 روز قبل دیگه نخور اما دکترم گفته بود دو روز قبلش نخور حالا نمیدونم کدومو انجام بدم باید از دکترم بپرسم اما در مورد شیاف پروژسترون اصلا حواسم نبود از آزمایشگاه بپرسم اونم باید زنگ بزنم مطمئن بشم
الهی من قربونتون برم که اینقدر مهربونید و اینقدر خوب راهنمایی می کنید Heart
  • nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام به همه مامانای زییییییبا و سختی کشیده
بچه ها من دیروز بلاخره سرویس پسرم رو سفارش دادم
از سنا چوب مدل اوین
هم نزدیکمونه هم قبلا خپاهر شوهرم ازش سرویس خوابشو خریده و کیفیتش عالیه
هم گفت تا ۱۵ روز دیگه میارن و خوش قپلن
حراج ۲۶درصدی خورد تخت و کمد ویتربن و دراور و شلف و خوشخواب و لمسه بالاش شد حدود۱۱اینا
سایتشو ببینین این مدلش رو من دوست داشتم 
رنگ طوسی تیرش
الان فقط مونده سرویس لحاف و روبالشی اینای تختش و تخت کنار مادر
که دلیجان میخرم
و چند دست لباس از این نخیای بشور و بپوش
من میخوام از این روتختیا که ساده ان ونهایت خطای زیگزاکی دارن بخرم
شما میدونین کجا برم سراغش؟
نمیخوام خیلی عروسکی یا شلوغ باشه

وااااااااااای لیانه قشنگم چقدر نزدیکی به بوی نی نیت
الهی که این چند روز مونده رو به راحتترین شکل بگذرونی
نونا جونم من به خاطر اینکه دکتر گفت جفتم یکم بزرگه الان ۳ماهه دارم اسپرین میخورم
هنوزم نگفته قطعش کنم
واسه هیچ سونو و از ای هم قطع نکردمش
بد نباشه؟!!!
  • lili_61، liyane، nona، سروناز، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
یوتاب جون مبارک باشه عزیزم خیلی عالی خرید کردیدی
نه عزیزم چه خطری خود دکتر بهت میگه این دفعه رفتی ازش بپرس معمولا نزدیک زایمان قطع میشه ولی نه از الان، اونم برای اینکه تو همه عملا کلا داروهای رفیق کننده قطع میشه تا بیمار خدای نکرده اگه دچار خونریزی شد حین عمل مشکلی پیش نیاد تو انعقاد خون همینه فکر کنم دلیلش

سروناز جون آسپرین برای عملای خیلی سنگین سه روز قطعش کافیه، این سل فری میخواد تو تا سرنگ فقط ازت خون بگیره جراحی باز نمیخواد بکنه که اما بهرحال تو این مواقع به حرف آزمایشگاه گوش کن
بعیده شیاف رو بگه نباید استفاده کنی
  • 2015، lili_61، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
قربونت بشم نونا جانم
مرسی از راهنماییت
راستی تو این هفته میرم تکرار از قند و احتمالا یکشنبه برم پیش خانم دکتر
امیدوارم اینبار دیگه خوب باشه همه چی
راستی یادمه میگفتین ماه اخر روزی یه استکان کاسنی بخوریم برای زردی
من از الانا شروع کنم خوبه؟
  • lili_61، nona، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جون بسلامتی عزیزم ایشالا اینبار جوابت عالیه
من با احترام به طب سنتی و دوستانی که استفاده میکنن نمیخورم عزیزم آخه تا جاییکه میدونم و شنیدم به گروه خونی و فاکتورهای خون زوجین بستگی داره و یا کبد خود جنین نه به گرمی و سردی و با پاکسازی کبد مادر ( راستش نمیدونم اطلاعاتیم در این زمینه ندارم قاعدتا اگه چیزی لازم بود دکتر میگفت دیگه!)،اگر صلاح دیدی از خانم دکتر بپرس
  • Arezoo1984، lili_61، Rose، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۳/۲۱، ۰۳:۴۸ عصر)youtab نوشته است: سلام به همه مامانای زییییییبا و سختی کشیده
بچه ها من دیروز بلاخره سرویس پسرم رو سفارش دادم
از سنا چوب مدل اوین
هم نزدیکمونه هم قبلا خپاهر شوهرم ازش سرویس خوابشو خریده و کیفیتش عالیه
هم گفت تا ۱۵ روز دیگه میارن و خوش قپلن
حراج ۲۶درصدی خورد تخت و کمد ویتربن و دراور و شلف و خوشخواب و لمسه بالاش شد حدود۱۱اینا
سایتشو ببینین این مدلش رو من دوست داشتم 
رنگ طوسی تیرش
الان فقط مونده سرویس لحاف و روبالشی اینای تختش و تخت کنار مادر
که دلیجان میخرم
و چند دست لباس از این نخیای بشور و بپوش
من میخوام از این روتختیا که ساده ان ونهایت خطای زیگزاکی دارن بخرم
شما میدونین کجا برم سراغش؟
نمیخوام خیلی عروسکی یا شلوغ باشه

وااااااااااای لیانه قشنگم چقدر نزدیکی به بوی نی نیت
الهی که این چند روز مونده رو به راحتترین شکل بگذرونی
نونا جونم من به خاطر اینکه دکتر گفت جفتم یکم بزرگه الان ۳ماهه دارم اسپرین میخورم
هنوزم نگفته قطعش کنم
واسه هیچ سونو و از ای هم قطع نکردمش
بد نباشه؟!!!
سلاممم عزيزممم مباركهههه به خوشي و شادي ني ني رو بغل كني Heart
  • 2015، lili_61، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان