امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
نونا جان نگرانتيم خواهر بيا خبر بده
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Nedaa28، youtab
پاسخ
نونا یه خبر بده از خودت خیلی نگرانتیم.....
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • youtab
پاسخ
سلام بچه ها خوبین؟! مونا چیشده؟! بعد مدتها اومدم نگران شدم
بچه ها شما میزاریم بچه هاتون تی وی ببینن؟! دکتر من گفت به هیچ وجه نزار زیر ۲ سال تلوزیون ببینه برای رشد مغزش بده
خونه ماهم ۷۰ کاره! مجبورم خودمم نبینم
بچه ها من نمیدونم چیکار کنم این بچه نمیزاره هیچ کاری کنم فقط باید بگیرم و بشینم یا راه برم نه درس نه نظافت خودشو می‌کشه یعنی
شوهرم گفت بپرس ببین بقیه بچه هام اینطوری هستن یا فقط این اینطوریه
  • youtab
پاسخ
لیلی جون سلام عزیزم 
نونا جون دخترش یکم حال ندار بود چند روزم هست که نیومده سایت نگرانشیم
تی وی رو دکتر پسر منم همینو گفت و گفت توی گفتارشم تاثیر منفی میذاره
اما من جمعا 7،8 بار واقعا دیگه مجبور شدم برای در حد 1ربع گذاشتم اما دیگه کلا قطع کردیم تی وی رو و فقط توی فلش یکم موسیقی بی کلام مثل باخ و موتزارت و ریلکسی و یانی ریختم که گاهی مثلا 4،5 روز در هفته نیم ساعتی میذارم در روز همین
ماهم همه دربست در خدمت نی نی جون هاییم عزیزم بدون تنها نیستی
البته یادم نیست کوچولوت چند وقتشه
اما دیگه از وقتیپسر من سینه خیز و بعدم چهار دست و پا رو شروع کرد بهتر شد یکم یه ملافه بزرگ ان اختم کف سالن اسباب بازیاشو میذارم روش هر چند روزم عوضشون میکنم میشینه یه کوچولو باهاشون بازی میکنه بعد میاد باز سراغ من
اما طبیعیه همه همینیم عزیزم نگران نباش
  • 2015، lili_61
پاسخ
(۱۴۰۱/۳/۸، ۰۲:۵۲ عصر)lili_61 نوشته است: سلام بچه ها خوبین؟! مونا چیشده؟! بعد مدتها اومدم نگران شدم
بچه ها شما میزاریم بچه هاتون تی وی ببینن؟! دکتر من گفت به هیچ وجه نزار زیر ۲ سال تلوزیون ببینه برای رشد مغزش بده
خونه ماهم ۷۰ کاره! مجبورم خودمم نبینم
بچه ها من نمیدونم چیکار کنم این بچه نمیزاره هیچ کاری کنم فقط باید بگیرم و بشینم یا راه برم نه درس نه نظافت خودشو می‌کشه یعنی
شوهرم گفت بپرس ببین بقیه بچه هام اینطوری هستن یا فقط این اینطوریه

سلام عزیزم
آره زیر 2 سال ممنوعه...
منم نذاشتم... از اول 3 سالگی هر از گاهی میذاشتم، ولی خب اصلا علاقمند نشد... الانم هر از گاهی میذارم که یکم شاید آموزنده و اینا باشه اصلا نمیشینه... البته من توی لپ تاپ کلیپ میذارم براش... ولی در کل بخوام بگم ما الان دیگه نزدیک 3 سال تمامیم و الان پسرم از عید تا حالا شاید سر جمع 4 تا یه ربع کلیپ دیده باشه... 

در کل هم برای رشد مغز بده، هم گفتار، هم تحرک و بحث تکامل جسمی (که هر چی بیشتر فعالیت توی سنین پایین باشه استخون هاشون قوی تر میشه) و ممکنه اصلا اضافه وزن بگیره که خودش باز روی بلوغ و رشد قد تاثیر منفی داره... بعث علائم شبه اوتیسم میشه... باعث کاهش روابط بچه با بقیه میشه... وابستگیش زیاد میشه و حتی ممکنه بعد از یه مدت حتی غذا رو بدون تی وی نخوره...
در کل این ماه های اولیه اینقدر مهمه که حیفه براشون تی وی روشن کنیم... اینقدر که رشد مغزیشون و تشکیل ارتباطات نورونیشون بالاست که در هیچ برهه ی دیگه ی زندگی این سرعت رو ما نمی بینیم...
آره دیگه همه مون همین شرایط رو داریم... منم تازه 1.5 ماهه به جامعه برگشتم اونم با کمک اینکه میذارمش مهد و یکم تونستم وقتم رو آزاد کنم (اگرچه اینقدر این مدت کارهای سلامتی داشتم و عقب افتاده بود که اصلا به درس آنچنان نرسیدم ولی باز خدااااا رو شکر...)
این چند سال اول همین حالته... اگر می تونی کمک بگیر... اگر نه، نیروی خدماتی برای نظافت و غذا و اینها بگیر، خودت با بچه بازی کن، یا پرستار بگیر براش که جلوی چشم خودت بازی کنه باهاش یا ساکت نگهش داره که بتونی کار کنی...
اگر هم باید برگردی سر کار که خب چاره ای جز مادربزرگ یا مهد یا پرستار فکر نمی کنم داشته باشی... اما اگر مجبور نیستی، تا دو سالگی و بهتر از اون سه سالگی بهتره که پیش بچه باشیم و باهاش ارتباط دائمی داشته باشیم... ولی بازم خودت تحقیق کن...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • lili_61، youtab
پاسخ
سلام یوتاب مهربونم مرسی از دلداریت پس مشکل همه هست؟! آخه خیلیارو میبینم قشنگ به همه کاراشون میرسن احساس کردم من بغلیش کردم که اینطوری وابسته شده
تو خونه تو کالسکه و کریر و اینا نمیمونه تازه ۵ ماهش تموم شده
رزعزیزم ممنونم بازم توضیحات کامل و خوب بود
من که هم دانشجو ام هم شاغل اما تا مهر مرخصی زایمانم بعدش یا مرخصی بدون حقوق باید بگیرم یا بزارمش پیش خواهرم که در اینصورت باید خونمونو عوض کنیم چون خونمون دوره به اونا
اما واقعا اگه صبح زود که خوابه غذادرست کردم که هیچی اگه نه دیگه با بدبختی بتونم کاری کنم فقط باید بشینم کنارش

امیدوارم برای نونا جان مشکلی پیش نیومده باشه
  • 2015، Rose، youtab
پاسخ
قربونت بشم لیلی قشنگم 
منن همینجوری به خدا
صبح که خوابه غذامو میذارم 
پسر من بیرونم تو کالسکه نمیشینه اصلا
کلا از جایی که محصور بشه بدش میاد
اگر میخوای بذاری پیش خواهرت از الان که 5ماهشه و موقع خیلی خوبیه عادتش بده بهشون به نفعته
حتی اگه دیرترم بری سرکار و درست
  • 2015، lili_61، Rose
پاسخ
یوتاب جان الان بعضی وقتا میبینتش بغلش میمونه حالا خودم نباشم نمیدونم چطور میشه خودم برام مرخصی راحتتره تا بخوام با بچه اساس کشی کنم
راستی بچه ها شما بعد زایمان موهاتو نریخت؟! من از ماه ۳ تا الان جوری موهام می‌ریزه که دیگه کف سرم داره معلوم میشه قشنگ دارم ل میشم یه ماهه رفتم آزمایش دادم هنوز نشده یه دکتر داخلی برم ببینم چیکار کنم و چی بخورم! الان فقط قرص آهن میخورم

بچه ها کسی اینجا هست بچش به پروتیین گاوی حساسیت داشته باشه؟!
  • 2015، youtab
پاسخ
بچه ها نونا نیومد ؟
ازه لی لی جان موهای منم میریخت شش یا هفت ماهگی قطع شد ریزش 
کم کم موهای حدید در میاد جایگزین میشه الان کلی موهای ریز دارم 
پسر ندا آلرژی داره
  • 2015، lili_61، youtab
پاسخ
لی لی جان پسر من الرژی داره

بچه ها پسرم سرما خورده خیییلی داغونیم جفتمون همش گریه میکنه دلم واسش کبابه