امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
سلام بچه‌ها
ندا جون ان‌شاالله پسرت زود خوب بشه
ان‌شاالله نونا جون هم حال خودش و دخترش عالی باشه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • lili_61، Nedaa28، youtab
پاسخ
(۱۴۰۱/۳/۸، ۰۷:۴۰ عصر)Nedaa28 نوشته است: لی لی جان پسر من الرژی داره

بچه ها پسرم سرما خورده خیییلی داغونیم جفتمون همش گریه میکنه دلم واسش کبابه
هیچی هم نمیخوره
امروز باز بردم دکتر

من واقعا نگران نونا و دخترشم Sad
اي جان طفلك
بگردم براش
خيلي سخته بچه مريض بشه
انشالله زودتر حالش خوب بشه
  • lili_61، Nedaa28، youtab
پاسخ
پسر من از صبح تب کرده.کلا چسبیده به من.
  • 2015، lili_61، liyane، Mari90، Nedaa28، youtab
پاسخ
چی شده دوباره انگار یه ویرووس اومده اکثر بچه ها مریض شدن و تب کردن
بچه دوستم هم تب کرده
ندا و شمیم ایشالا زودتر بچه هاتون کامل خوب خوب بشن

منم نگران نونا هستم
کاش حداقل یکی خارج از اینجا باهاش در ارتباط بود
اینجوری بی خبری خیلی بده.
  • 2015، youtab
پاسخ
الهام جان مرسی از راهنماییت
ندا جان الهی بگردم آدم میگه هر بلایی سر خودم بیاد اما این بچه مظلوم طوریش نشه! الان اگه میتونی بهش غذا بدی سوپ بده براش خوبه البته بچه ها تو مریضی بی اشتها میشن الهی زودتر بچه تو و شمیم هم خوب بشن
ندا جان واسه حساسیت چیکار میکنی؟! توهم رژیم سخت داری؟! کی رفع میشه؟!
من دوستم گفت ۱۰ ماه دخترش حساسیتش رفع شد
  • youtab
پاسخ
لی لی جان تا ۶ ماهگی رژیم خیلی سخت داشتم در حد مرغ با نمک و هویج و سیب و برنج و نون و چند تا چیز جزئی دیگه
۶ ماهگی تست پوستی دادیم و کم کم تونستم بخورم بقیه چیزارو ، جز مواد غذایی که تو تست واکنش داده و آلرژن های اصلی
الان پسرم ۹ ماهشه و خداروشکر خیلی خیلی بهتره
ولی من هم برای غذا دادن به خودش هم خودم بازم با احتیاط پیش میرم ، الان لبنیات و تخم مرغ و آجیل و گندم نمیخورم هنوز
اون روزای خیلی سخت تموم شده
ایشالا خودشم بتونه همه چی بخوره
  • 2015، lili_61، youtab
پاسخ
الهی بمیرم برات چقدر سخته بوده! پس من خیلی خودخواهم حساسیت دخترم از ۴ ماهگی شروع شد الان یه ماهه گرمیجات و أجیل و لبنیات و هرچی که توش شیر و ماست و گوشت گوساله داشته باشه نمیخورم ولی خیلی بهم فشار اومده!
یکی دوبار این بین خوردم ببینم واقعا حساسیتش واسه ایناست که تنش دوباره بیرون ریخت بجز اینا هرچی بخورم طوری نمیشه تخم مرغ هم یه مدت نخوردم ولی الان میخورم البته کم
ولی از وقتی دارم اینطوری رعایت میکنم بچمم هم وزن خاصی نگرفته! از دوماه پیش شاید ۳۰۰ گرم یا نیم کیلو! فکر میکنم شیرم خیلی خاصیت نداره!
ندا جان برای غذا دادن بهش با چیا شروع کردی؟! فرنی و حریره بادوم که نمیشه بدی!

ندا جان من پرسیدم این حساسیت‌ها بخاطر اینه که سیستم ایمنی بچه هنوز بلد نیست و داره یاد میگیره بخاطر همین نمیتونه فرق خیلی چیزا رو تشخیص بده بعد از یکسال اکثرا رفع میشه
البته برای بچه من بخاطر گرمی خوردن زیاد خودمم بود هرچی چیزای سردی و خنکی رو بخاطر نفخش حذف کرده بودم همش هم ارده خرما آجیل میخوردم که مثلاً شیرم خاصیت داشته باشه از یه طرف دیگه زد بیرون
من هنوز غذا دادن رو شروع نکردم ان‌شاءالله از آخر این ماه باید شروع کنم ولی نمیدونم چیا بدم
  • Nedaa28، youtab
پاسخ
لیلی قشنگم خداروشکر که با خواهرت اینا خوبه، همین فرمون برو جلو که 10 هیچ جلویی به خدا، کمک خیلییییییییییییی خوبه
... 
ببین برو تاپیک غذای کودکو بخون از اول خیلی بهت برای شروع کمک میکنه، ندا هم که کوچولوش الرژی داشته اونجا نوشته چندبار
باز بچه ها هم کلی کمکت میکنن عزیزم
الهی که خوش غذاترین باشه
  • 2015، lili_61، Nedaa28
پاسخ
لی لی جان حق داری عزیزم خیلی سخته
برای شیرت قرص لاکتاول بخور حتما
و اون مواد غذایی هم که میخوری زیاد باشه ، فیله مرغ و آبگوشت و حبوبات و سوپ و این چیزا
واسه غذای کمکی هم طبق نظر دکترش پیش برو
دکتر من با فرنی شروع کرد بعد سوپ
تاپیک غذای کودک بچه ها خیلی ایده های خوبی دادن
هر ماده جدیدی میخوای بدی از کم شروع کن و سه روز تست کن
آره خداروشکر بعد ۶ ماه کم کم سیستم ایمنی بدن قبول میکنه حالا یکی دو تا ماده غذایی شاید بمونه که تا ۱۸ ماه یا دو سال طول بکشه
باز هر سوالی داشتی بپرس
  • lili_61، youtab
پاسخ
سلام دخترا خوبید خوشید نرسیدم بخمونمتون
من حسابی در حال دست و پنجه نرم کردن با اسهال و غذا نخوردن دخترمم اما در کل خدا پدر دکتر صادقی و دکتر ایمان زاده رو بیامرزه
شب فرصت شد میام مینویسم

ندا خواستم بگم یادته گفتم شامپو فومی ماستلا ۸۰ درصد شوره رو برد؟ خواستم بگم عسل خوردم هیچ غلطی نکرد فقط شوره ها رو کامل بالا میاره Smile

نمیدونم ۴۸۰ پولشو دادم یا ۵۸۰ خلاصه که دو ساعت زودتر میرفتی پیش زندیه پولمو دور نمیریختم
بدبختی مثل ماستلای عادی هم نیست هیچ بویی نداره انگار نه انگار بچه سرشو شسته لذا بعد این شامپو شامپو ایرانی میزنم یکم خوشبو شه Smile
  • 2015، Almam، Arezoo1984، Celin، lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، Rose، Targol، youtab، ندایا، پری سیما
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان