امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
نونا جون انشالا که حساسیتهایی که گفتی نیست عزیزم
واقعا نگران دخترتم
رز جون الهی شکر که خورده، بذار به حساب بیحالی و کسلی مریضی و درد داشتن طفلی رو، انشالا از انروز حسابی میخوره همه چی، هرجی دوست داره بهش بده قند عسلتو
ندا جون عزیزم واقعا تو یه قهرمانی، انشالا این انبه اخرین ماده ای باشه که واکنش نشون داده و دیگه همه چی رو بدون مشکل بخوره
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Nedaa28، Rose
پاسخ
(۱۴۰۱/۳/۱۰، ۱۰:۳۸ عصر)nona نوشته است: دوران افتضاحیه لیانه جون
خدارو‌شکر الان دیدم اسیابش دراومد.

الهي عزيزمممم مبارك باشههه
خداروشكر راحت شد

رز جان خداروشكر پسرت اشتهاش باز شد
بچه غذا نميخوره مادر داغون ميشه
  • 2015، Rose
پاسخ
(۱۴۰۱/۳/۱۰، ۰۴:۲۵ عصر)nona نوشته است: مرسی بچه های گل ببخشید افتضاح درگیرم
اولا بگم نخیر امروز روز ۱۷ امه اسهاله و هنوز ادامه داره اما به لطف دکتر صادقی و دکتر ایمان زاده کنترل شده
ازمایش خون و مدفوع مجدد دادیم نه ویروس بود نه باکتری نه امیب نه کرونا نه لانگ کووید این وسط چند تا دکترم رفتیم دیگه قطعش کردیم دکتر صادقی گفت لازم نیست بیخودی نرید
از همون غذای مهمونی بود تشخیص همشون . دکترا گفتن درسته شما یبار شدی اما چون میتقیم هم ازون غذا به بچه دادی اسهال بچه ممکنه گاهی یک ماه طول بکشه Sad چیزی که روده بچه رو تحریک کنه خیلی زمانبر خواهد بود Sad
ولی از تجویز دکتر خودشم‌راضی بودم صرفا سر سوختگی یعنی سودوکرم که بدتر کرد پناتن گرفتم بهتر نکرد دیگه وسعت سوختگی  زیاد تر شده بود به خونریزی هم افتاده بود این ضد اسید دکتر رو که زدم در عرض یک روز خوب کرد بعدشم روش کرم زینک دار عادی زدم . حداقل خدارو‌شکر سوختگی خوب شد
گفتم یادتون باشه دور از جون بچه ها اسهال شدن بعد شستن و خشک شدن با پنبه ازین الومینیوم ام حی ها یا هر ضد اسید دیگه بمالید خشک شه بعد کرم سبک بزنید عین اب رو اتیشه. دختر من دیگه حتی نمیتونستیم به باسنش دست بزنیم ( کلا دو روز طول کشید سوختگیش از هفته دوم شروع شد)
دیگه اسهال باز شدید شد حتی به حساسیت به گلوتن و سلیاک هم شک کردم ( چون ممکنه یهو نشون بدن دختر منم که فقط نون میخورد شکمو قوی کرد ) حساسیت به گلوتنم فقط با اندوسکوپی معلوم میشه سلیاکم با تست انتی بادی و بعد بیوپسی که دیگه گفتم در این مرحله فقط باید برم پیش ایمان زاده اگه قرار به اندو هست .رفتیم پیش ایمان زاده  خندید گفت این فکرا چیه هر موقع بیش از یه ماه طول کشید و یسری نشانه هارم گفت اتفاق افتاد بیا که گفت خیلی بعیده پیش بیاد. ( حالا ایشالا که نباشه کلا همینو‌کم دارم)
سر غذا هم یسری راهنماییا کرد گفت این بچه داره حرف میزنه من و شما که داریم حرف میزنیم میبینی که داره حرف میزنه یه بند بزرگ شده کلا غذا رو محول کن به خودش حتی اگر خیلی کم بخوره نگران وزنشم نباش اکی هست روندش گفت حالاتی که میگی ( سر برگردوندن گریه کردن دستشو گرفتم جلوی دهن زیر قاشق زدن)همش نشون دهنده استرس بچه هست بابت تایم ناهار خوردن اصلا تبدیل شده به ترس بشین کنارش راهنماییش کن ولی دخالت نکن از هیچ گول زنکیم استفاده نکن نه بازی نه حواس پرت کردن هیچی . دیگه وقتشه یاد بگیره  دیگه مصمم تر شدم دخالت نکنم کلا خلاصه که الان متاسفانه دستم بسته هست جز برنج و ماست و موز و پنیر و مرغ و نون چیزی نمیتونم بهش بدم بخاطر اسهال. اینطوری شده کیذارم رو میزش چنگال و قاشق میذارم براش خودمم میشینم با فاصله یه چنگال دست خودم در مرحله اموزشم. فعلا یاد گرفته غذا رو با چنگال برداره ببره سمت دهنش نود درصدش میفته ولی اشکال نداره خودشم خسته میشه یاد گرفته دهن سرویس با پاش دگمه میز حلو رو از زیر فشار میده میز حرکت کنه بیفته یعنی دیگه برم دار از صندلی خوصله ندارم
دکتر صادقی هم که کلی وروبیوتیک و پری بیوتیک داد گفت مترا نباید میدادی ( دکترش داد ولی اشتباه کردم دادم مشورت نکردم برادرم تا شنید گفت معده بچه رو داغون کردی)حالا که دادی مجبوری ۷ روز ادامه بدیSad دستش درد نکنه اوضاعشو‌کنترل کرد تا حدی دکتر ایمانم گفت فرقی نداره همینا ببین کدوم میسازه همونو ادامه بده
این وسط همسرمم چند روزه رفته ماموریت تا خفته بعدم نیست برای همین اصلا فرصت هیچی جز بچه رو ندارم

این بود و هستوضغیت من

یه دلیل طولانی شدن اسهالم نخوردن غذا هست غذای جامد خوب و به اندازه میخورد خوب میشد

نونا جان و رز جان خدا رو شکر عزیزانتون بهترن، نونا جان کرم قبلی پاش رو پیدا نکردن و یک کرم دیگه براش زدن حالا شدیدا حساسیت داده و قرمز شده.
آلومینیم ام جی که نوشتید شربت الومینیم ام جی معده است یا پماد ام جی انتی همورویید؟
  • Rose
پاسخ
بچه ها ما اومدیم دریا
بچه رو شب پشه نیش زده
واسه دوری از پشه چیکار کنم؟ خیلی عصبانیم کاش برگردم بهم کوفت شده
پاسخ
من از این پشه کش برقیا دارم سفر میرم میبرم با خودم
تو شهر بخرین حتما ۶۰ تومنه
پاسخ
عاطفه جان پشه بند ای کاش میبردی اگر نبردی هم بخر یکی اونجا. من‌پسرم تو بالکن هم ببرم اگر خواب باشه پشه بند میذارم روش. اگر هم بیدار باشه خودم هواسم بهش هست پشه نیاد بزنه. ندا جان این پشه کش برقی ها هم خوبه ولی ی قرصی میذاری توش اون من فکر کنم ضرر داشته باشه واسه بچه چون ی بویی هم میده. اگر البته درست تو ذهنم باشه.
پاسخ
نه شیطون جان قرصی نیست
مثل چراغ خواب میمونه
بازم من‌ میذارم تو پذیرایی بچه ام تو اتاقه
پاسخ
مامانا وقتی بچه ها دندون در اوردن کاری کردین؟ جشن دندونی ؟ آتلیه با تم دندون؟ آش ؟
پاسخ
ندا جون گل پسر دندون دراورد؟ مبازک باشه  Heart
والا من هر کاری برا پسرم کردم سعی میکنم برا دخترم انحام بدم 
ب عدالت اعتقاد زیادی دارم از کوچیکیشون Big Grin
هفنه قبل رفتیم اتلیه عکس گرفتیم این هفته هم خونواده هامون رو گفتم برا شام میان 
ی میز میچینم و تزییات  بادکنک اینا و کیک دندونی 
از دیجی کالا قاب کوچیک دندونی هم گرفتم عکس تکیشو گفنم کوچیک بزنه بزنم رو قابا گیفت بدم 
برا پسرمم تقریبا همین کارا بود فقط مهمونیش خیلی بزرگ بود
  • Nedaa28
پاسخ
مبارکه ندا جان.منم مامانم اش پخت.ما هم کیک گرفتیم و چندتا بادکنک دندون.من اتلیه نبردم
  • Nedaa28
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان