امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
یوتاب جونم مرسی اصلا افتضاح واقعا همه چی قاطی شده
نه بابا دخترم زرنگه نه لیوان نه کاپ نه قاشق نه شیشه اصلا کلا با هر نوع شیری مشکل داره خدا رحم کنه بعد یک سال دارم به امید شیر پاستوریزه میرم سرکار
ترگل والا چه میدونم اصلا خیلی گرون شد برای همین امروزمیخواستن بیان نصب گفتم صبر کنید چه خبره اخه اخه تازه دو ماه دیگه باید بذارمشون برم ازینجا
رز جون نخوندم میشه با عرض شرمندگی بگی چیه یا بگی کجا بخونمش حتما امتحان میکنم
همون والا دیگه تهش ایمان زاده چون رفتم خیالم کمی راحت شد وگرنه تا خالا سکته کرده بودم
بچه یه ماه اسهال اخه مگه میشه مگه داریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Rose، youtab
پاسخ
سوفی جان مرخص کردیم و الان تهرانیم که اگر خدای نکرده مشکلی پیش اومد دسترسی به امکانات باشه...

بچه ها شهرستانها چرا اینجوریه... حتی یه کو آموکسی کلاو که داروی اصلی درمان درد گوشه رو نداشتن با اینکه بعد از مرکز استان دومین شهر بزرگ استان محسوب میشه و ادعاشون میشه باید پایتخت باشن... حالا داروهای حرفه ای تر و تخصصی تر که بماند... خیلی اعصابم بهم ریخت از وضعیت شهرستانها... بیماران خاص ترشون معمولا داروهاشون رو فک و فامیلاشون براشون از تهران و جاهای دیگه میارن ولی هیچیییییی نمیگن و تازه از خودشون دفاع هم می کنن... با پ.ش حرف میزدیم چرا ابنجوریه، م.ش کللللی بهش برخورد و اینا... جای اینکه خودش هم متوجه باشه که چه ظلمی داره در حقشون میشه... گفتم اگه من اینجا می نشستم میرفتم استانداری هم شده شکایت می کردم... آخه کو آموکسی کلاو آخهههههه؟ به خدا جاش عین داروهای زمان جنگ جهانیه... ولی همینم پیدا نمیشد با سفکسیم جایگزین کردیم تا از شهر بغلی با دوز پایینتر و انقضای همین ۶/۲۰۲۲ پیدا کردیم و دادیم به پسرم...
یعنی درد مریض داری یه طرف که همش تنهایی، درد مریض یه طرف، درد بی پولی یه طرف، درد در به در دنبال دارو بودنم باز یه طرف... این چه زندگیه ما داریم یعنی....
خاک بر سرشون کنن
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، Mari90، mona70، nona، Sufii، youtab
پاسخ
عزیزم نونا واقعا خدا بهت توان بده بتونی ادامه بدی، به قول رز طاقت بیار... 
الهی ترگلی چرا طفلیا، اصلا یه جوری ایم هممون
من از ترسن از یکشنبه که بردیمش دکتر از در خونه نرفتم بیرون که بدتر نشه
خداروشکر رز جون اومدین تهران باز خیالت از امکانات راحتتره
  • 2015، nona، Rose
پاسخ
رز جون خدارو شکر مرخص شد طفلی بچه واقعا خاک بر سر بالا تا پایینشون
ترگل جون ای بابا چرا طفلیا مریضن؟ ایشالا زودی خوب شن

یوتاب واقعا ناخوداگاه توانم میده باورت نمیشه از بس دخترمو شستم مچ دست چپم رسما از کار تفتاده یه هفتست فرصت نکردم برم دکتر فقط با مچ بند بستم
  • 2015، مینو
پاسخ
نونا جان خدا بهت توان بده عزیزم
ایشالا زود همه بچه ها خوب بشن
پسر منم یه هفته هفته اس بدنش ریخته بیرون باز
۹ ماهش تموم شد و اثری از خوب شدن نیست
  • 2015، nona، youtab
پاسخ
نونا جان یه روز اونجوری بود خوب شد اما باز امشب قبل خواب اسهال بود
Ors هم که به هیچ ترفندی نمیخوره
  • nona
پاسخ
نونا جون نبات سوخته اینجوریه که نبات رو تکه تکه می کنی و میذاری توی قابلمه ای که دیواره ی بلندی داره نسبتا... هر چی سایزشون ریزتر و یه دست تر باشه نتیجه سریعتر و یکدست تر حاصل میشه
یکم میگذره، دقیقا بوی کارامل و شکر سوخته میاد... همینجور هم میزنی تا یکدست شه و با حواس جمع یا یکم از اون نبات سوخته رو با قاشق میریزی توی یکم آب و هم میزنی تا حل شه یا آب رو آروم و با دقت اضافه می کنی تا یه مایع تلخ و تیره درست بشه و بعد از اینکه خنک شد میدی به دخترت...
  • nona، youtab
پاسخ
ای بابا ندا طفلی Sad ایشالا دیگه تا یه سالگی همه حساسیتاش از بین میره
ساین جان ا ار اس دختر من خورد یه مدت خوبم خورد با طعم پرتقال میگرفتم میریختم تو اب میذاشتم یخچال بعد میدادم بهش دوست داشت یه پونزده روزی خورد الانم دوباره فک کنم از فردا باز باید بدم امروز باز زیاد بیرون روی داشت
رز جون مرسی عزیزم حتما فردا درست میکنم کاش بخوره تلخ باشه نمیدونم چه عکس العملی داره
  • Rose، youtab
پاسخ
سلام بچه ها
خوبین؟ بچه های گلتون خوبن؟
من اومدم نتیجه سونو و دکتر پسرمو بگم حداقل همیشه خبر ناراحت کننده نداده باشم Smile
سونو شکمی کامل برای دفعه دوم رفتیم و خدا رو شکر شن ندید حالا یا بوده و دفع شده یا سونو قبلی اشتباه گزارش کرده!!!
برای طحال هم گفت مشکلی نیست البته تو مطب دکتر میخواست معاینه شکمی بکنه که پسرم اجازه نداد... ولی تو سونو مشکلی نبود
آزمایش ها هم گفت که نرماله و یکممم کم خونی هی که فولیک اسید تجویز کرد و ویتامین دی کم بود.
و تو معاینه دکتر گفت مجرای ادارایش تنگه، ارجاع داد به ارولوژی...
فعلا همین
خدارو شکر مشکل کلیه و کم خونی نبود
  • nona، Rose، youtab
پاسخ
نونا جون قیافه ت رو جوری کن انگار خیلی هم خوشمزه اس... پسر من ۰ند ماه پیش که دادم خیلی خوب استقبال کرد ولی الان کلا دوتا قلپ ازش میخوره... در کل توی سن بچه ی شما توجه به ظاهر مادر توی پذیرش یا عدم پذیرش غذا و... مهمه

ماری جون خدا رو شکر عزیزم واقعا خوشحال شدم Smile یه نور امیدی توی دل منم روشن کردی? منم میخوام یه دکتر با حوصله پیدا کنم بشه دکتر پسرم. نشه هم همون مقدادی ببرم باز خوبه...
  • Mari90، nona
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان