امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
یوتاب جون و ایلی جون اخه بگم میدونم چکار میکنه دیگه خودشو هلاک میکنه برای نوه دختریش چند روز سرپا بود الان واقعا توان بدنیش کمه همین الان مهمونی گرفته منم که نیستم تازه من میخواستم عصرونه بگیرم شام همرو دعوت کرده میدونم دیگه خودکشی میکنه بعدش یه هفته میفته خدایی کدبانوئه دوست داره همه چی فوق العاده باشه
الان به همسرم گفتم زنگ بزنه بگه غذا رو هم از بیرون سفارش میدیم
بچه ها مریضیش سخت بود عمل جراحی ای کرد که فقط ۲۰ درصد شانس زنده موندن داشت الانم روزی بیشتر از یک وعده غذا نمیتونه بخوره با این وضع خدایی هنوزم میرم خیلی کار میکنه سعی میکنه چیزایی که دوست دارم درست کنه ولی خودم کوفتم میشه چون نمیتونه بخوره فقط پیشمون میشینه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • lili_61
پاسخ
بچه ها این تم ها و این مسائل رو از کجا می بینید؟ نشونی های دقیق میذارید؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • lili_61، nona
پاسخ
رز ج‌ون نه دیگه دوبرابرش کنم میشه یه تومن. زیاده ولی چون خودم هنری ندارم ازونور مادرشوهرم گناه داره دلم نمیاد
خواهرشوهرمم که مثل مامانش استاده اما دوقلو بارداره استراحته اونم گناه داره وگرنه با اون وضعش لباس عروس براش دوخته دیگه زحمت زیاد میشه
لیلی جون اصلا دو سال اول متوجه نمیشن ولی باور کن الان چهار تا بادکنک و کیک شیرینی فروشیم زیر یه تومن درنمیاد
مملکت رو هواست بخدا

رز جان تو اینستا بزن تم تولد میاره نه بابا نزدیکا کافیه
  • lili_61، Rose
پاسخ
بچه ها من پارسال که گلاب به روتون توی حاملگی ماه ۹ اسهال و دل‌پیچه بودم دکتر یه پودری بهم داد اسمش رو الان بچه رو پام خوابیده بلند شدم میگم مثل آب رو آتیش بود اصلا برای بچه ها هم هست نمیدونم دکتر بهتون اینو داده یانه!؟ یه چی لاکت بود
پاسخ
کیدی لاکت لیلی جان
یا کیذی لاکت زینک
یا چند نوع دیگه
همشو این مدت دخترم خورده
  • lili_61، Rose
پاسخ
نونااااا معلومه باید بگی درست کنه. وای اینا چه کارهاییه شما میکنید
کیک خامه کیلویی ۲۵۰ قیمت داد. روش دو تا کوکی با تزیین ایسینگ داره یکیش که خیلی ظریف مریفه و نقاشی قشنگی داره یه دونه اش ۱۵۰ Undecided
چند تا ابنیات و اینا هم برای تزیینش هر کدوم یه قیمت.

من بیخیال تم شدم. میخوام خودم بادکنک بخرم یه غلطی باهاش بکنم. اگه خوب شد عکسشو براتون میذارم Smile)
  • nona، Rose، youtab
پاسخ
الهی بگردم آره همین بود!
یه چیزم میگم تجربه مامانمه برادرم بچه که بوده یه مدت طولانی اسهال میشه که گفتن روده هاش لیز شده و ازین حرفا!!! مادرم روزی یه بلدرچین مینداخته توی شیشه عصاره اش رو بهش میداده بعد یه هفته انگار خوب میشه حالا باز دقیقش رو ازش میپرسم میگم

اسم اون دیگه که بادکنک داره badkonak.amade هست قیمت‌های خیلی خوبه خودشم آماده می‌کنه می‌فرسته خیلی کمتر درمیاد تو آستوریاس هم خیلی وقتا دکورهایی که طرف جشنشو گرفته گذاشته برای فروش میگه با قیمت اینم ببینید بد نیست
  • nona، Rose، Targol، youtab
پاسخ
ترگل بسیار کار خوبی میکنی منم اگر تهران بودم دقیقا میخواستم خودم چند تا بادکنک بگیرم
رز جون استند ازین میزای بلند استوانه با مکعب منظورمه اجارش ۳۰-۴۰ تومنه

مرسی ایلی جان
  • lili_61، Rose، Targol، youtab
پاسخ
مونا جان کلا اتایه زیر ۳ برات واینمیسه ما یه اتلیه متوسط تو همین سهرک رفتیم که کار فیلم بیمارستانم انجام دادن کارشون متوسط رو به خوب بود اما کلا اینطوریه که مثلا زیر ۱۲ تا عکس نمیشه چاپ کرد و کلی اما و اکر دیگه تازه این اتلیه ازین برنامه ها نداشت ولی ما به پکیج معمولی برداشتیم تو باغ ماه پیش حدود ۳.۴۰۰ وایساد

داخل اتلیه و ایتودیو فقط ورودی باغ کم میشه. ولی الزام حداقل تعداد عکس معمولا همیشه هست
اتلیه معمولیم که مولا من تو بارداری رفتم ( همینطوری بدون تحقیق همسرم پیدا کرده بود) الزام تعداد نداشت اما به معنای واقعی کارش افتضاح بود
  • mona70، youtab
پاسخ
نونا جان کدوم آتلیه رفتین؟ کلیپ داشتین یا فقط عکس؟
  • nona، youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 23 مهمان