امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
کژال جان بچه ها با هم فرق دارن،پسر خ ش من یکسالش تموم شده چهاردست و پا نمیره،خودشو میکشه و هنوز به زور از مبا و درو دیوار میگیره بلند میشه فقط.
پسرمن تازه رفته تو ده ماهگی،چهاردست و پامیره و خودشو از همه چی میگیره و بلند میشه...نگران نباش...یه کم دیروزود دارن..
بچه ها نی نی هاتون چنتا دندون دراوردن تو ده ماهگی؟پسرمن علاوه بر دوتایی پایین و بالا،دوتا نیش های بالاش هم دراومده و باعث شدن وزن نگیره این ماه هم
فاطمه هستم
Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • lili_61، youtab
پاسخ
الهی این دندون چقدر سختی داره
پسر من فقط دو تا پایینارو داره همش دستش تو دهنشه ، خودش زبونشو در میاره میزنه به لثه هاش ، اذیته کلا
فاطمه شما الان روزی چند وعده غذا میدی؟
  • 2015
پاسخ
یوتاب جان اون آتلیه که با نور طبیعیه اسمش آتلیه اتاق روشنه عکساش دونه ای ۱۰۰ بود پارسال و انگار باید تا یه تومن عکس مینداختی orstudio_newborn
یه آتلیه دیگه هم هست سمت همون پونک یک عالمه دکورای خوشگل داره هر عکس ۱۱۰ تومنه ورودی هم ندارن فقط با هر دکور باید ۳ تا عکس بندازین من احتمالا برم اینجا پیجش اینه photoseven7
اون هفت آخرش لاتینه نمیدونم چرا فارسی تایپ شد
نونا جان ان شاءالله دخترت فردا خوب خوب بشه و اسهالش تموم بشه طفلی بچه از کی مریضه!
پاسخ
رز جون بببببببله همچنان
چرا انجام دادیم دومین باره تو اسهال که از مدفوعم باز میدیم
اینبار با تمرکز به جنبه های دیگه گوارشی البته
کژال میبینی؟ لیانه و یوتاب جونم مرسی دخترا
بچه ها ندا جون و کژال و مابقی اصلا عذاب وجدان نگیرید اتلیه چیز خاصیم نیست اگر خودتون قشنگ عکس میگیرید از همه اتلیه ها بهتره
الهام خیلی قشنگه عکسش
یوتاب جن خواستم بگم ازمایشگاه پاتولوژی و ژنتیک مایسا پایین میدون کاج روبروی برگرلند عالیه فوق العاده تمیز با کادر حرفه ای و مهربون با نمونه گیر اطفال واقعا بی اغراق فوق حرفه ای تو دو ثانیه رگ بچه رو پیدا میکنه طرف قرارداد با خیلی از بیمه ها هم هست
امروز هزینه ازمایشات ما حدود ۱.۸۰۰ شد که کلا ۱۵ هزار و چهارصد تومن دادیم. یه بخشیش بیمه تامین اجتماعی کسر شد مابقیشم بیمه تکمیلیمون
هرچی از نمونه گیراشون تعریف کنم کمه
هیچی دیگه ما رفتیم ازمایشا رو دادیم یکی از ازمایشایی که برادرم فرستاده بود متاسفانه گفتند کیتش کلا تو ایران نبست ولی گفتن ما یه مدت نمونه دخترتونو تو دمای -۲۰ نگه میداریم تا خراب نشه تو این مدت به پژوهشگاها و ازمایشگاه مرجع زنگ میزنیم پیگیری میکنیم اگر کیتش موجود شد میفرستیم براشون.
بمیرم واسه طفلک سه تا سرنگ پر خون دادSad
ولی دیگه فکر نکنم آزمایشی کلا تو دنیا موجود باشه که الان نداده باشیم حداقل تکلیفم با اسهالش معلوم شه بقول برادرم خیالم راحت شه تینقدر حرص نخورم
دیگه امشب نرفتم پیش دکتر ایمان زاده گفتم جوابا کامل بیاد ( دو تا جواب یک ساعت بعد اومد) بعد برم ایندفعه منو دنبال نکنه
دقعه پیش گفت چقدر میایی
اها یادم رفت بگم دارو خانه گیج و منگ نسخه دکتر ایمان زاده رو غلط نوشت خنگ . نوشته بود زینک ۲۰ سی سی کنارش نوشته بود تو دو پارت دارو خانه برام نوشته بود ۲ سی سی
دیشب که رفتم دکتر پرسید دکترای قبلی چیا تجویز کردن گفتم داروها رو و زینک دو سی سی ( نسخه دکتر ایمان زاده) با تعجب نگام کرد گفت امکان نداره گفتم به خدا Smile بعد نسخه رو دراوردم گفت این ۲۰ سی سی هست دو سی سی اصلا تو اسهال معنی نداره برای زیر شش ماه ده سی سی برای بالای شش ماه دو تا ده سی سی …. گفت اصلا انگار این ۲۵ روز بهش زینک ندادی.
خلاصه بچه ها منتظرم ببینم جوابا چی میشه خدا کنه همه چی نرمال باشه واقعا داغون شدیم رفت اصلا ذوق و‌سوق تولدش رو ندارم امروز رفتیم کادوشو بگیرم اصلا ذوق نداشتم همش چشمم به گوشی بود ببینم باقی جوابا کی میاد
  • 2015، Elhamgoli، lili_61، liyane، Nedaaa28، Rose، Targol، youtab، ستی‌لیته، کتایون خانم
پاسخ
الهی نوناجان عزیزم ان شاالله چیزی نیست و خیالت راحت میشه و گل دخترت هم تا موقع تولدش حالش خوب خوب میشه.بچه های اینجا همه به فکر دخترت هستیم هرروز.
الهام ،چه خوشجل شده گل دخترت...حیف صورت ماهش رو نیدیدیم...
منم نبردم اتلیه پسرم رو.دخترم رو پارسال بردم اتلیه بعد پنج سال،ولی شوهرم زد رو ذوقم که چرا بردی... چهارتا عکس بود میخواستی چاپ کنی ازهمینایی که باگوشی گرفتی و خوب شدن میدادی چاپ کنن...(تو روحش)...
فاطمه هستم
Heart
  • lili_61
پاسخ
الهام گلی خیلی عکسش گوگولیه

ان شاالله عکس های موفقیتاش شمالی عزیزم

نونا جون امیدوارم به زودی عالیترین حالت ممکن بشه گل دخترتون و با حال و روحیه خوب تولدشون بگیرین

کادو چی گرفتین براش؟
مسیر جهان دوره گردیست
پاسخ
سلام بچه‌ها
الهام جان عکس دخترت خیلیی خیلی قشنگه
نونا جان ان‌شاالله که دخترت حالش خوب خوبه و به زودی عالی میشه و خیالتون راحت میشه
پاسخ
وای الهام یادم رفت بگم. عکسش خیلی ملوسههه Heart
پاسخ
وااای الهامی خدا حفظش کنه برات چقدر عسله عکسش
اخ یادم نبود شمالی عزیز دلم  Big Grin
مرسی لی لی قشنگم
... 
وای نونا جون خدا خیرت بده الهی سالم باشه همیشه دخترت، زنگ زدم مایسا گفت با تکمیلی ماهم قرار داد داره منم پس حتما هفته دیگه میبرمش اونجا
الهی بگردم برای دخترت
انسالا تو همین ازمایش. مشخص میشه همه جی
خاک تو سر دلروخونه احمق بیدقتیشون باعث خیلی چیزای بد ممکنه بشه چقدر احمق و بی مسئولیتن اخه
بچه ها منم به لطف خ ش توی 8ماهگی پسرمو بردم اتلیه که خیلیم راضی نبودم کلا خیلی صورت پسرمو نورانی کرده توی ادیت انگار مهتابیه خخخخخ
  • lili_61
پاسخ
یوتااااااااااااااااااب

خندیدم - دو روزه تو صحبتات ی طنز خوبی داری
مسیر جهان دوره گردیست
  • youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان