رز جون بببببببله همچنان
چرا انجام دادیم دومین باره تو اسهال که از مدفوعم باز میدیم
اینبار با تمرکز به جنبه های دیگه گوارشی البته
کژال میبینی؟ لیانه و یوتاب جونم مرسی دخترا
بچه ها ندا جون و کژال و مابقی اصلا عذاب وجدان نگیرید اتلیه چیز خاصیم نیست اگر خودتون قشنگ عکس میگیرید از همه اتلیه ها بهتره
الهام خیلی قشنگه عکسش
یوتاب جن خواستم بگم ازمایشگاه پاتولوژی و ژنتیک مایسا پایین میدون کاج روبروی برگرلند عالیه فوق العاده تمیز با کادر حرفه ای و مهربون با نمونه گیر اطفال واقعا بی اغراق فوق حرفه ای تو دو ثانیه رگ بچه رو پیدا میکنه طرف قرارداد با خیلی از بیمه ها هم هست
امروز هزینه ازمایشات ما حدود ۱.۸۰۰ شد که کلا ۱۵ هزار و چهارصد تومن دادیم. یه بخشیش بیمه تامین اجتماعی کسر شد مابقیشم بیمه تکمیلیمون
هرچی از نمونه گیراشون تعریف کنم کمه
هیچی دیگه ما رفتیم ازمایشا رو دادیم یکی از ازمایشایی که برادرم فرستاده بود متاسفانه گفتند کیتش کلا تو ایران نبست ولی گفتن ما یه مدت نمونه دخترتونو تو دمای -۲۰ نگه میداریم تا خراب نشه تو این مدت به پژوهشگاها و ازمایشگاه مرجع زنگ میزنیم پیگیری میکنیم اگر کیتش موجود شد میفرستیم براشون.
بمیرم واسه طفلک سه تا سرنگ پر خون داد

ولی دیگه فکر نکنم آزمایشی کلا تو دنیا موجود باشه که الان نداده باشیم حداقل تکلیفم با اسهالش معلوم شه بقول برادرم خیالم راحت شه تینقدر حرص نخورم
دیگه امشب نرفتم پیش دکتر ایمان زاده گفتم جوابا کامل بیاد ( دو تا جواب یک ساعت بعد اومد) بعد برم ایندفعه منو دنبال نکنه
دقعه پیش گفت چقدر میایی
اها یادم رفت بگم دارو خانه گیج و منگ نسخه دکتر ایمان زاده رو غلط نوشت خنگ . نوشته بود زینک ۲۰ سی سی کنارش نوشته بود تو دو پارت دارو خانه برام نوشته بود ۲ سی سی
دیشب که رفتم دکتر پرسید دکترای قبلی چیا تجویز کردن گفتم داروها رو و زینک دو سی سی ( نسخه دکتر ایمان زاده) با تعجب نگام کرد گفت امکان نداره گفتم به خدا

بعد نسخه رو دراوردم گفت این ۲۰ سی سی هست دو سی سی اصلا تو اسهال معنی نداره برای زیر شش ماه ده سی سی برای بالای شش ماه دو تا ده سی سی …. گفت اصلا انگار این ۲۵ روز بهش زینک ندادی.
خلاصه بچه ها منتظرم ببینم جوابا چی میشه خدا کنه همه چی نرمال باشه واقعا داغون شدیم رفت اصلا ذوق وسوق تولدش رو ندارم امروز رفتیم کادوشو بگیرم اصلا ذوق نداشتم همش چشمم به گوشی بود ببینم باقی جوابا کی میاد