امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
ایانه جون هنوز دو هفته مونده به واکسن سما درسته؟ منو والا اون زن و شوهر خیلی ترسونده بودن
خدارو شکر ایشالا همینطوری پیش بره
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • lili_61
پاسخ
نونا جان ماشاءالله بهت مطمئن باش کسی بهتر از خودت پیدا نمیکنی!
حق داری آدمهای مریض زیادن منم اگه میخواستم پرستار بگیرم فقط کسی مد نظرم بود که چند سال پرستار بچه همکاران بوده و روش شناخت دارن
  • nona
پاسخ
نمیدونم ای لی جان
الان سر همین پرستار با همسرمم بحثم شد قهر کردیم گیر داده یه مهد عالی پیدا میکنم هزینشم مهم نیست هرجا هم بود میبرمش تو آدم تو خونه موندن نیستی
میگم خجسته ای؟! بچه اینقدری رو کجا بسپرم آخه بچه اغاز مهد مریض میشه اسهال استفراغ عفونت
والا رو دستم نگهش داشتم یه ماهه اسهاله
  • lili_61
پاسخ
سلاام
نونا جان مسلما هیچ پرستاری دلسوز تر از خود شما نیست یا حتی هیچ مهدکودکی. ولی در کل به نظرم همون حرف ترگل درسته یا باید از استانداردات پایین بیای یا اگر میخوای حرص و جوش بخوری خودت بمونی خونه با توجه به اینکه بچه دوم هم میخوای.فقط چیزی که این وسط هست و ما نمیدونیم و شاید همسرت که اینجوری گفته بیشتر با روحیه شما آشنایی داره(البته شاید که نه حتما) اونم اینکه حال و احوال خودت بعد از این همه سال بیرون کار کردن چه جوریا میشه، کارت در چه حد برات مهمه؟ این مدت بهت سخت گذشته یا اوکی بودی با شرایط؟ خونه موندن باعث نمیشه کیفیت زندگیت (از نظرروحی و روانی و نتیجه مستقیمش روی بچه ) پایین بیاد؟ امکان ادامه دادن کارت بعد از دو سه سالی که بچه‌هات از آب و گل در بیان چقدر هست و... البته من این سوالارو به قصد جواب دادنت نپرسیدما بگی چقدر فضوله Smile منظورم اینه اینارو باید حساابی پیش خودت بررسی کنی و در آخر ان‌شاالله که بهترین که به صلاح همگیتون هست بگیری
  • 2015، lili_61، اركیده
پاسخ
نه بابا صنوبر این چه حرفیه
ببین اگه بیام کامل بیرون قطعا دیگه تهران جذب نخواهم شد میتونم با توجه به سابقم راحت قراردادی برم مثلا سازمان بنادر وزارت نیرو حقوقش فرق نخواهد کرد اما خب جایگاهی چرا
روحیم این مدت فرقی نکرده قبلا که حضوری میرفتم مدام استرس کارو داشتم الان همونه
برای همین میگم دیگه امکان ادامه این شرایط بچه داری و دورکار همزمان ندارم
کلا بچه یه کار فول تایمه اینکه بعدش تازه تا صبح بشینم سر کار واقعا سنگینه شاید مجموع خواب تیکه تیکم شبانه روز کلا ۴ ساعت باشه خب این وضع الان حدود یک ساله
کاری ندارم طول روز مدام از پیمانکارا مشاورا سازمانای احرایی دانشجوها تماس میگیرن کاری ندارم مدیریت ارشد سازمان بدون استثنا هر روز یا یروز درمیون کار واجب فوری داره واقعا در حالیکه بچه بغلم انجامش میدم
همسرم درست میگه من ادم تو اجتماع بودن هستم قطعا
اما سر دخترم واقعا پذیرای هیچ ریسکی نیستم.
  • lili_61، Rose، صنوبر۷۱
پاسخ
نونا جان ماشاءالله بهت من که دانشجو ام نهایت روزی ۳ ساعت میتونم وقت بزارم بیشتر نه!
ببین این که میگم نظر من هست اما مطمئنا هرکسی باتوجه به شرایط خودش تصمیم میگیره!
به نظرم یا باید استانداردهای رو پایین بیاری و دنبال یه آدم مطمئن از دوست و آشنا باش که روش شناختی وجود داشته باشه که فقط تو زمانیکه نیستی بچه رو بزاری مراقبش باشه و یا اینکه همین دورکاریتو ادامه بدی
حالا مهد هم میتونی امتحان کنی یه مدت بزارش مهد اگه دیدی راحت نیستی دیگه نزار اونوقت کارتو بزار کنار
کلا برای آدمهاییکه کار میکنن خونه نشستن سخته افسردگی میگیرن
من اگه جات بودم ( که بودم! خودمم همین شرایط رو دارم) به این گزینه ها فکر میکردم
  • nona
پاسخ
ا نونا جون واکسن یک سالگی رو دسته؟؟ من فکر کردم باز پنتاوالانه. چه خوب که استا هم نداره. وای چه خوشحال شدمSmile)
  • lili_61، nona
پاسخ
اره ترگل خدایی خیلی خوب بود روق مرگ شدم رو دسته
بیخودی قبلش به بچه استا دادم
کفتند بازم نیست اصلا نباید بدید نه استا نه کمپرس
گفتم برای شماها بذارم حداقل
مرسی ایلی جان بابت توصیه هات گلم

این کارشناس من خل و چلی چیزی هستا خوبه بهش گفته بودیم پرستار حرفه ای
الان دختر ۲۱ ساله متاهل تماس گرفت میگه از ورامین میام حتما. سه ماهم کلا سابقه دارم!!!
میگم گلم شما از جنوب شرق هر روز میخوای بیایی شمال غرب اخه مگه میشه بعد انگار که من امی دادم میگه فقط برای روز اول کار مادرم و همسرمم میان که محیط کارمو ببینن
یعنی خدایا منو بکش Smile
  • lili_61، Rose، Targol
پاسخ
نونا جون ماشالله خودت دانا هستی و حتما بهترین تصمیم رو میگیری. ولی من جات بودم سرکار نمیرفتم و تا ۳ سالگی دربست در اختیار بچم میموندم.پایه ی شخصیت بچه تا ۳ سالگیش شکل میگیره و طلایی ترین دوران زندگیشه. به نظرم نباید با قرار دادن بچه زیر دست مربی و پرستار و حتی مادربزرگ روی شخصیت بچه ریسک کرد. بعد ۳ سالگی راحت میزاریش مهد، خودتم ماشالله انقدر رزومت قویه که بعدش صد در صد یه کار درخور و چیزی که شایستت باشه پیدا میکنی.
منم بودم سر بچم به هیچ عنوان ریسک نمیکردم.
  • nona
پاسخ
لطف داری ماهور جان والا حتی نخوام بمونم خونه هم قشنگ دارم به این سمت هدایت میشم ناخودآگاه
  • Rose
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان