۱۴۰۰/۵/۳۰، ۰۹:۲۴ صبح
منم دوران مدرسه زدم
موقع عقدمون هم نزدم ولی چرا دکترم چیزی نگفت که بزنم؟
فاطمه هستم

گپ خانم های باردار
|
۱۴۰۰/۵/۳۰، ۰۹:۲۴ صبح
منم دوران مدرسه زدم
فاطمه هستم
![]()
۱۴۰۰/۵/۳۰، ۱۰:۳۳ صبح
کژال جان همونه منم برای عقدم زدم فکر کنم الان دیگه لازم نیست بزنم 10 سال نشده هنوز
روناک جان منم اون روزهارو یادمه لیست درست میکردی من بخاطر استرسم هیچوقت اسممو تو لیستا نمیزاشتم امیدورام راحت و بی دردسر زایمان کنی ![]()
کژال جان به نظر من بخاطر آرایشگاه، عکس رو کنسل نکن... بالاخره کروناست و اکثرمون همین هستیم دیگه... منم دقیقا دو سال و یک ماهه روی آرایشگاه رو ندیدم، اونموقع هم که رفتم بدو بدو فقط بند و ابرو و کوتاهی انجام دادم و بدو بدو اومدم خونه پیش پسرم...
بدون همون مژه و ابرو و اینها خودت یه آرایش بکن و برید توی طبیعت عکس بگیرید... همین که الان ظاهر مادرانه پیدا کردی خودش زیباست و مایه ی افتخاره و شما مطمئنم نیازی به مژه و اینها نداری چون باردارها همه شون خوشگلن و از حالت دخترانه و زنانه، یک هاله ی مادرانه پیدا می کنن ![]() چون دوربین هم دارید احتمالا خیلی دلت برای این روزا تنگ میشه... و دیگه هم نمی تونی برای همین بچه تون از این عکس ها داشته باشی... یکی از کسانی که باهاشون رفت و امد دارید و آدم های ایمنتون هستن برید توی دشتی دمنی جایی، چند تا پوزیشن عکاسی سرچ کن و عکس بگیرید... خودش خاطره ی خوبیه که توی کرونا بوده و هیچکس عکاسی نمی کرده و شما عکس دارید... بعدشم با نرم افزارای مختلف می تونی ظاهرت رو تغییر بدی و مثلا مژه و اینها که دوست داری بذاری... این فرصت رو از خودت نگیر بخصووووووووووووص که دوربین دارید ![]() من سعی می کنم توی تاپیکش چند تا ایده ی عکاسی بارداری بذارم که اگه کسی دوست داشت استفاده کنه... حتی با موبایل هم شده این ظاهر فوق العاده که دو روح و جسم در یک بدن هست رو ثبت کنید... توی عکاسی بارداری کسی توجهی به قیافه ی خانم باردار نداره و بیشتر تمرکز روی نشون دادن خود حاملگیه و حتی با یه رو انداز نازک میشه کلی عکس خوب ثبت کرد ![]() من بعد از زایمان و 40 روزگی عکاسی کردم و برای عکس بارداری تنبلی کردم و هزینه هاش هم اون موقع برامون زیاد میشد چون نگران هزینه های زایمان و بعدش بودم، عکس رو کنسل کردیم... اگه درست یادم باشه، مثلا 2 تومن ورودی بود، هر عکسی 200 بود... خیلی سنگین می شد... ولی واقعا دلم میخواد چند تا عکس خوب می داشتم از اون روزایی که شکمم بزرگ بود... جوجه جان توی وجود من بود... حتی شده از این عکسای توخونه ای چون حتی لباس حاملگی که شکم بازه بعد بچه داره از توش نگاه می کنه و... هم گرفته بودم برای عکاسی ولی به دلم موند دیگه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۰/۵/۳۰، ۱۱:۱۰ صبح
بچهها من دقیق یادم نیست برای عقد واکسن کزاز زدم یا نه، چجوری میشه مطمئن شد؟
۱۴۰۰/۵/۳۰، ۱۱:۱۳ صبح
(۱۴۰۰/۵/۳۰، ۱۱:۱۰ صبح)Seti69 نوشته است: بچهها من دقیق یادم نیست برای عقد واکسن کزاز زدم یا نه، چجوری میشه مطمئن شد؟ عزیزم فکر کنم با آزمایش خون مشخص میشه و تیتر می تونن بگیرن براش... با دکترت صحبت کنی راهنمایی می کنن
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۰/۵/۳۰، ۱۱:۱۷ صبح
۱۴۰۰/۵/۳۰، ۱۱:۳۰ صبح
بچه ها کسی تجربه استفاده از صندلی ماشین دلیجان یا کالسکه مسافرتی دلیجان داره؟
نمی خوام زیاد هزینه کنم ولی می خوام ایمن و راحت هم باشن
۱۴۰۰/۵/۳۰، ۱۱:۴۰ صبح
(۱۴۰۰/۵/۳۰، ۱۱:۳۰ صبح)shiningdiamond نوشته است: بچه ها کسی تجربه استفاده از صندلی ماشین دلیجان یا کالسکه مسافرتی دلیجان داره؟عزیزم من تجربه ش رو ندارم اما این دو قطعه از مهمترین قسمت های خرید سیسمونی هستن... سعی کن این دوتا رو بهترین و با کیفیت ترین و استانداردترین نوعش رو بخری... چون بحث جان بچه، بحث سلامت بچه درمیونه... ببین اگه کالسکه استاندارد نباشه اصلا ممکنه بچه توش نشینه و اذیت باشه توش... یا کمربندش الکی باشه واقعا واقعا خطرناکه... صندلی ماشین هم که دیگه از اهمیتش نگم واقعا... شده کالسکه نگیری و بعدا اگه نیاز شد بخری اشکال نداره ولی پولش رو بذار روی همین صندلی ماشین و صندلی خوب بخر... واقعا مهمه که بچه توی صندلی استاندارد بشینه... و قبلش خوب مطالعه و تحقیق کن و بازار رو بگرد چون ممکنه یه برندی خیلی هم گرون باشه ولی استاندارد لازم برای ماشین شما رو نداشته باشه... ولی با احتمال زیاد با کم کردن هزینه توی این قلم، کیفیت هم کم خواهد شد... صندلی ماشین باید کمربند مناسب داشته باشه، بهتره جلوی سینه بست کمربند داشته باشه مثل مدل های ایون فلو و فکر کنم چیکو... نشیمنش استاندارد و مناسب بچه باشه... کناره های سرش مهمه که چطوریه، قسمت کمرش باید یه قوس استانداردی داشته باشه... محدوده ی وزنی بهش دقت بشه... جنس پلاستیکش خیلی مهمه که تصادف رو تاب بیاره... ولی خب اینها رو خیلیا نمی دونن و اصلا جنس مثلا پلاستیک صندلی ماشین برای افراد عادی که قابل تشخیص نیست... ولی خودشون می دونن که کم گذاشتن... خدا نکنه آدم تصادف کنه ولی بارون همیشه هست، سیل یه بار میشه... این جزء از مهترین اجزا سیمسونیه... بچه حتی لباس درست نداشته باشه به خدا هیچی نمیشه... بزرگ میشه بالاخره... ولی صندلی ماشین در صورتی که ماشین دارید و قراره با بچه سوارش بشید، باید خیلی کیفیت خوبی داشته باشه... دست دو هم که ممنوعه چون ممکنه تصادفی باشه و هر صندلی ماشینی با یکبار تصادف باید از رده خارج بشه... ولی توی ایران متاسفانه میذارن برای فروش...
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم ![]() • (کژال)، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، shiningdiamond،
۱۴۰۰/۵/۳۰، ۱۱:۴۲ صبح
عزیزم من دخترم صندلی ماشین دلیجان داره
خیلی هم خوبه تاالان که۴سالش تموم شده زاحت بوده توش.حتی برای مسافتهای۳_۴ساعته
فاطمه هستم
![]() ![]() • (کژال)، lili_61، mona70، Rose، Sahraa71، Seti69، shiningdiamond،
۱۴۰۰/۵/۳۰، ۱۲:۴۴ عصر
(۱۴۰۰/۵/۳۰، ۱۲:۲۱ عصر)Bonsay نوشته است: بچه ها واکسن کزاز رو سر آزمایش عقد برای اونایی۲۵ سال و ۲۵ سال به بالا بودن میزدن( از دوران دبیرستان ۱۰ سال میگذشته)دقیقا مهمترین نکته ی صندلی ماشین همین لحظه ی تصادفه خدای نکرده... من اون موقع که دنبال خرید ماشین بودم اصلا ندیدم که دلیجان تست تصادف و فیلم های تستش جایی باشه... با اینکه برای استاندارد بودن لازمه ش همین تست تصادفه و کسی توی ماشین ساکن که قرار نیست تصادف کنه، تست تصادف نمی گیره و حتی توی این شرایط بچه توی بغل هم می تونه باشه خب... و کار درستی کردی که نگرفتی چون با خود بچه میرید و تست می کنید و خرید می کنید... حضور بچه خیلی مهمه و خیلی از فروشگاه هایی که توی حاملگی رفتم میگفتن بچه رو بیار ببین توی کدوم راحت تر میشینه... و ما هم بعد از تولد بردیمش و نشوندیمش و کمربند رو چند باری باز کردیم و بستیم و کمی تکونش هم دادیم (که ببینم سرش در چه حد و به کجای دیواره های کنار سر می خوره و کیفیت کمربند در چه حده و اذیت نمی کنه و بچه میشینه یا نه) و بعد خریدیم ![]() ![]() ![]() ![]()
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم ![]() • (کژال)، 2015، Elhamgoli، lili_61، mona70، nona، Sahraa71، shiningdiamond، |