امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
امروز چه همه سوپزایزی عکس میذارینا
قبول نیست 
مرسی لیانه جون هندونه دادم بهش 
اره اشتهاش کم ‌شده و کلا میخواد همه چی خوذش بذاره دهنش ک خیلی موفقم نیست
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • liyane
پاسخ
من بازم دیر رسیدم Sad
  • lili_61
پاسخ
سلام بچه ها این تب واکسن شش ماهگی چقدرطول میکشه؟!
من دخترم برای واکسن ۲ و ۴ ماهگی روز اول اصلا تب نداشت روز دوم در حد ۵ ساعت تب داشت اونم بهشب نکشبده خوب میشد این دفعه از دیروز که واکسن زدم از عصر تب کرده تا حالا
استامینفونم خیلی بد میخوره اینقدر اوق میزنه تا بالا بیاره! یعنی تا کی طول میکشه؟!

آقا منم از دیروز شه*ید شدم از دست تب چه حیف نتونستم عکساتو ببینم لیانه جانSad
اما چگده پسرت نازه ماشاءالله خیلی گله عجیجم
پاسخ
لیلی جان تب دخترمنم سر واکسن ۶ ماهگیش طولانی تر از واکسنای قبلش بود
۲۴ ساعت شد
پاراکید خوشمزه تره ، ازین بگیر براش
من مرتب پاراکید دادم تا قطع شد
  • lili_61
پاسخ
مرسی ستی جان الان ۲۴ ساعت بیشتره هنوزم رفع نشد! دفعه های قبل پاراکید میدادم روز دوم که تب میکرد بالا میآورد این دفعه گفتم آمیفن بگیریم وقتی از همون روز اول تب کرد گفتم شاید استامینفونش رو عوض کردم اینبار اینجوری شد ادامشو همون پاراکید دادم اما فرقی نکرد!
خدا کنه این آخرین استامینفونش باشه که خورد دیگه تب نکنه! این بالا آوردنش دردسره!
  • Seti69
پاسخ
لی لی جان دختر من سر هر واکسن کامل دو روز تب میکنه 
Undecided
 انشاله ک اخرین بوذه و تبش قطع میشه
  • lili_61
پاسخ
دختر منم یه بار بالا آورد پاراکیدشو
دست و پاشو با آب ولرم بشور،
ایشالا که تا الان خوب شده باشه

شروع کردی غذای کمکیشو؟
  • lili_61
پاسخ
الهام جان راست میگی؟! دیروز صبح واکسن رو زدم عصرش تب کرد تا حالا ساعت ۱ باز باید چک کنم ببینم تبش بالا رفته یانه!
ستی جان بالا که میاره نمیدونم چقدر بدمدوباره که ضرر نداشته باشه!
آره غذای کمکیش رو شروع کردم از ۳ ماهگی تا ۵ و نیم ماهگی روی ۶ کیلو ثابت موند دکترش گفت غذای کمکی رو شروع کن اول فرنی با آب بعد دوهفته سوپ گفت بادام چون حساسیت زا هست براش الان شروع نمیکنیم
از همون موقع شروع کردم الان یک ماهه تقریبا!
راستش سوپ رو خیلی سخت میخوره اما با بازی و تلوزیون روشن کردن بهش میدم با اینکه خوندم نباید موقع غذا این کارارو کرد اما چاره ای ندارم همینطوری نمیخوره!
  • Seti69
پاسخ
منم‌شروع کردم‌ دوهفتس ولی انگار هیچ‌ پیشرفتی ندارم ، همون یکی دو قاشق نهایتا
سوپ هنوز ندادم، فرنی اصلا دوس‌ نداشت ، امروز دادم بهش بالا آورد باز سرلاک بهتر میخوره، موزم میذارم تو فیدرخوری بهش میدم‌ دوس داره
این هفته میشه هفته سوم باید سوپو شروع کنم
خواستم ازت بپرسم دخترت چقدر غذا میخوره؟ چون تا اونجا که یادمه با فاصله کم به دنیا اومدن دخترامون، دیگه گفتی زودتر شروع کردی.
راستی شیرخودتو دادی؟
  • lili_61
پاسخ
ستی جان خداروهزار بار شکر دیشب تبش رو ۳۷ موند بالاتر نرفت دیگه استامینفونش ندادم
من فرنی رو با روزی یه قاشق شروع کردم تا روز هفتم رسید به هفت تا قاشق چای تقریبا یه پیاله کوچیک مرباخوری, فکر کنم چون قبلش هیچ غذایی نمیدادمو سرلاک هم نمیدم اینو میخوره دوقاشق آرد برنج و یه قاشق شکر و یکمی وانیل با ۱۰۰ سیسی آب همینو میزارم میجوشه لعاب میده
میوه هم گفت از هفت ماهگی بده فقطم سیب و موز و گلابی
سوپ هم هویج و سیب زمینی و برنج و مرغ و یکم جعفری و گشنیز گفت بریز تو ظرف شیشه ای! بزار ۴ تا ۵ ساعت رو حرارت کم بجوشه از دوهفته بعدش گفت گوشت گوسفند بریز با ماش خیس خورده که ان شاءالله این هفته میشه! بعد دوهفته بعد عدس دوهفته بعدش لوبیا سبز

فعلا دستورم اینه
آرد برنج رو هم گفت خودت تهیه کن برنج رو خیس کن چندبار آبشو عوض کن آرسنیکش بره آسیاب کن
برای ظرف هم گفت بهترین ظرف پخت و پز برای بچه ظرف شیشه ای هست نه تفلون نه فلزی خیلی خوشحال شدم ازین سرویس بچه ها نخریدم وگرنه به کارم نمیومد

ستی جان آره شیر خودمو دادم اما پدرم درومد تو بیمارستان که شیر نمی‌خورد اونجا میدوشیدم با قاشق میدادم بعدش که اومدم خونه دیگه گرفت! ماه اول دل درد داشت همسرم سرچ کرد یه لیست از غذاهایی که نفخ میآورد رو خودم خودسر حذف کردم یکم بچه بهتر شد دیگه جز گرمیجات چیزی نمونده بود بخورم اونم حساسیت زد الان لبنیات و گرمیجات و آجیل و هرچی که توش شیرو کره و ماست یا گوشت گوساله داشته باشه نمیتونم بخورم! حتی خربزه بادمجون و طالبی گفت نخور! با این رژیم شدید دیگه وزنم نگرفت رو ۶ کیلو استوپ کرد که خودش گفت کمکی رو شروع کن
این دوروزه هم که واکسن داشت هیچ غذایی نخورد
راستی سوپ رو اینم اوق میزد نمی‌خورد میریزم تو مخلوط کن مثل سرلاک میشه دیگه میخوره اما بازمم به سختی
  • 2015، Seti69
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان