۱۴۰۱/۴/۱۹، ۱۲:۴۳ عصر
ندا جون با اجازه لیانه من جواب میدم، تویست شیک یه نمایندگی داره twistshake.ir اما قیمتاش بالاتر از سایتای دیگه هست، تو سایت نی نی لازم قیمتش مناسب تره...
لوازم ضروری سیسمونی
|
۱۴۰۱/۴/۱۹، ۱۲:۴۳ عصر
ندا جون با اجازه لیانه من جواب میدم، تویست شیک یه نمایندگی داره twistshake.ir اما قیمتاش بالاتر از سایتای دیگه هست، تو سایت نی نی لازم قیمتش مناسب تره...
۱۴۰۱/۴/۱۹، ۰۱:۱۷ عصر
با ازین مایع های شستشوی مخصوص شیشه، خیلی تمیز و خوب میشه شیشه. با مواد طبیعی هم ضد عفونی می کنه شیشه رو و آب جوش مال دختر منو زود یه جوری کدر می کرد ولی این مایعها شفافشون می کرد دوباره. من مارک نوک می گرفتم اون زمان و راضی بودم و اینجا مارک Frosch دیده بودم.
۱۴۰۱/۴/۱۹، ۰۵:۳۳ عصر
سلام. بچه ها شیشه شور چه مایع ای استفاده می کنید؟
(۱۴۰۱/۴/۱۹، ۰۹:۲۷ صبح)Nedaaa28 نوشته است: لیانه جان میشه لینکشو بذاری؟ منم هرجا میخوام برم دغدغه غذارو دارم https://instagram.com/lio_baby_shop?igshid=YmMyMTA2M2Y= ندا جون من ازين پيج خريدم راجع به قيمتشم حتما تحقيق كن هرجا مناسب تره بگير من وقت نداشتم واسه همين تنها جايي كه ميتونست زود به دستم برسونه اينجا بود شيطون خانوم من مارك ناك استفاده ميكنم
۱۴۰۱/۴/۲۰، ۱۲:۱۷ صبح
مرسی لیانه جان همون مدل ۳۵۰ میلی لیتریه؟
من مایع یونی بیبی استفاده میکنم قیمتش مناسبه
۱۴۰۱/۴/۲۰، ۰۱:۳۹ صبح
اره عزيزم ٣٥٠ ميلي ه
واي الان رفتم توي سايتش ديدم چقد بالا زده قيمتو تازه مثلا تخفيف داشته اينجايي كه من خريد كردم ( سايت ليو ) قيمتش بهتر بود تازه من فكر كردم كرده تو پاچه م ولي انگار منصفانه بوده ندا ١٠ ساعت غذا رو گرم و تاز كه نگه ميداره به كار من كه خيلي اومد هميشه ماتم غذاي پسرمو داشتم اخه سر ساعت گرسنه ش ميشه
۱۴۰۱/۴/۲۰، ۱۲:۲۶ عصر
سلام بچه ها صندلی غذا دلیجان کسی داره؟
کلا صندلی غذای قیمت مناسب که راضی باشه چی
۱۴۰۱/۴/۲۰، ۱۲:۵۹ عصر
ستی جان من خیلی دیدم از دلیجان راضین
فقط سینیش چون جدا نمیشه برای شستن من نگذفتم من از توی دیوار یه چیکو پیدا کردم تمیییز و عالی و خفن 500 میگفت 400 گرفتیم اورم تو حموم حسابی شستمش و خیلی راضیم
۱۴۰۱/۴/۲۰، ۰۲:۱۶ عصر
ستی جان من هپی بیبی گرفتم تا الان که خیلی راضیم
۱۴۰۰
۱۴۰۱/۴/۲۰، ۰۳:۴۴ عصر
(۱۴۰۱/۴/۲۰، ۱۲:۲۶ عصر)Seti69 نوشته است: سلام بچه ها صندلی غذا دلیجان کسی داره؟ ستي جون من خونه ي خودم هپي بي بي دارم ولي براي خونه شمال همين دفعه كه رفتيم دليجان خريدم به نظرم خوبه فقط صفحه غذاخوريش سيني جدا نداره و خودشو بايد دربياري بشوري كه البته سبك هم هست و پايه هاش ثابته من كلا دو سه بار ازش استفاده كردم و به نظرم خوب اومد |