امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
سلام دوستان
یه سوال داشتم
دختر 2 ساله ام همش دستش به لباشه
لبش خشکه همیشه و پوسته
اونم همش زبون میزنه و پوستشا میکنه طوریکه خون میاد
راهکاری دارید؟
پاسخ
یوتاب جان کار خوبی کردی نرفتی عزیزم
بچه ها میگید کلاس مادرو کودک چیکار میکنن دقیقا؟ برای ارتباط بچه هاس؟
چون پسر من و پسرخواهرم زیاد پیش هم هستن. ولی اصصصصصصلا با هم کاری ندارن. انگار براشون زوده هنوز
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • lili_61
پاسخ
مرسی لیانه جان منم دیدم چند نفر که رفتن تعریف میکردن تو پیج صحرا جون هم دیدم تایید میکرد ارزش داره اما راستش من خودم اهلش نیستم! بازم با کلاس خلاقیت مادر و کودک که کیک میپزن یه یه چیزی درست میکنن بیشتر موافقم
کژال جون با بچه ها می‌رقصن و موزیک و با یه سری وسایل مثلا جو پرک بچه ها بازی میکنن آب بازی میکنن از اینا!!!

پروانه جان براش بالم لب بزن یه مارکی هست فکر نکنم تو داروخونه ها باشه من تو آنلاین شاپها که از خارج خرید میکنن دیدم مارک honey ببین شب میزنی صبح نرم نرم شده زرده روش عکس زنبوره
حالا اگه ندیدی مارک کیو وی هم خیلی خوبه شبها که می‌خوابه بزن رو لبش سریع از خشکی درمیاد
  • پروانه ابریشم
پاسخ
مرسی لیدان جون که گفتی سیوند رو
اره قبل از ماتیلدا سیوند داد دکترش خیلی خوب بود
احتمالا همونو بگیرم
... 
کزال جون اینجا که ما میرفتیم با توای کوچیک رنگی چند مدل بازی میکرد
با ماست و رنگ غذا بازی میکرد
شعر میخونیم و با بچه ها میچرخیمو قلقلک و...
البته چون توی پارکه نمیرقصیم.  Tongue
اما باحاله من خودم بیشتر روحیم خوب میشد
بعد برای ارتباط بچه ها خیلی خوبه
پسر من روزای اول اصلااااا اما جلسه سوم و چهارم دیگه بین بچه ها وسط نشست و یکی دوتاشونو ناز کرد یکم منم ذووووووووووق

راستی بچه ها من دیدم ممیشی که تا 18 مرداد نیست اون دکتر رهبرم که قد هیچی حالیش نبود
دیروز یه ویزیت انلاین گرفتم از یه متخصص کودکان 
دکتر فرزانه محامدی
بهم گفت مهم نیست که مدفوع پسرم شل نیست این تکرارش یعنی اسهال
کیدی لاکت و او ار اس و شربت زینک سولفات ایرانی داد و تاکید کرد ایرانیشو حتما بگیریم بدیم
گفت اصلا هیچ نوع میوه ای جز موز کال نخوره که پسر من لب به موز نمیزنه 
غذا هم در حد سیب زمینی و هویج و کته و ماست که باز نمیخوره ماستو
از دیروزم خیلی کم غذا خورده تا الان
بعد شدید سوخته بود که اول سودو زدم بعد پناتن بهتر شد اما دوبار شربت آلومینیوم ام جی زدم معجزه کرد واقعا
اما این دکتره گفت اصلا دیگه اون سودو کرم و پناتن و نزن فقط زینک اکساید بزن زیادم بزن هربار
  • 2015، lili_61، liyane، Nedaaa28
پاسخ
یوتاب جون دکتر ممیشی دکتر خوبیه؟ چون جاری من ازش ناراضی بود و گفت دکتر بچشو عوض کرده با دکتر صفرزاده؟یا همچین اسمی...خواستم بدونم چجور دکتری هستند چون تو نت هم خیلی ازشون بد گفتن و اینکه پزشک بیمارستان بهمن هستند که منم احتمالا زایمانم همونجا باشه
پاسخ
نه واقعا صوفی جون
از نظر علم و سواد دکتر خیلی خوبیه
پسر منو موقع تولد واقعا ممیشی نجات داد
فقط همیشه تندتند ویزیت میکنه و بعضی اوقات یه حرفایی میزنه ادمو عصبانی یا دلخور میکننه
اما ببین قرار نیست چون بهمن زایمان میکنی حتما این دکترو انتخاب کنی
دکتر عرب حسینی هم برای همونجاست
دکتر دختر نونا جونم هست راضی بود ازش
میتونی از بعد ا. غربالگری اولش هم ببری هر دکتری که دوست داشتی یا از بچه های اینجا بپرس از کی راضین
من رفتم پیش دکتر رهبر که خیبی تعریفشو شنیدم فهمیدم ممیشی خیلی علمش بیشتره راستش
  • Sufii
پاسخ
مرسی یوتاب جون، دکتر دختر نونا کدوم بود؟
پاسخ
خواهش عزیزم
دکتر عرب حسینی
دکتر ان ای سیوی پسر منم بود
  • Sufii
پاسخ
سلام مامانا

یوتاب جان خداروشکر نی نی خواهرشوهر اومد خونه ، ایشالا همیییییشه کنار هم سلامت و شاد باشن
پسرت بهتره؟ تعداد دفعش کمتر شد؟

منم خیلی دوست داشتم کلاس مادرکودک برم ، ولی الان باز استرس کرونا گرفتم ، موندیم خونه یه پارک تو تایم خلوتی میریم فقط
پاسخ
یوتاب جون ممیشی ایران نیست؟ من از اسحاقی عفونی وقت گرفتم برای امروز. تب دخترم فقط با دارو کنترل میشه.

سوفی چیزی که در مورد ممیشی تو ذوق من میزنه پولکی بودنشه. البته من فکر میکنم ۳ بار بچه‌هامو‌ بردم پیشش. اما از نسخه‌ها و برخوردش تو این ۳ بار راضی بودم.
  • Sufii
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان